Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα στους φιλους μετα απο καιρο !!!
υγεια ευχομαι σε ολους πανω απο ολα !!
απολογισμος μεχρι σημερα απο την μερα που ανοιξαν τα παπια
21 μεγαλα γιασιλια
10 μεσαια ψαλιδια
88 μικρα μαμζερακια
35 χαμενα
αυτα και βλεπουμε να τονισω οτι ακομα απουσια δεν εχω απο την μερα που ανοιξε μερικες φορες αν ο καιρος το αξιζε πρωι απογευμα αλιως μονο απογευματινο !!

Καλησπέρα Πάνο, ωραίος συνέχισε έτσι κι αν θες βάλε και καμιά φώτο να βλέπουμε και εμείς που απέχουμε από το παπί!

γεια σου φιλε μανο καταρχην !!

δεν ειμαι φαν των φωτο και ιδικα στο κυνηγι δεν ειναι και το καλητερο θεαμα με τα αιματα κ.λ.π με τα ψαρια το γουσταρω μαρεσουν οι φωτο αλλα στο κυνηγι δεν μου καθονται καλα οι φωτο και ασε που θα προκαλεσω και δεν εγω ορεξη για μαλωματα οσοι πιστευουν πηστεψαν αν αρχησω και βαζω φωτο με τα καθημερηνα κυνηγια θα γεινη χαμος απο ολες της αποψεις !!
και σημερα πρωινο πηρα 2 μεγαλα ενα ζευγαρακι και απογευμα 1 πρασινο 1 ψαλιδι και 2 μικρα !!
παντως θα βαλω καμια φωτο ετσι για το γαμοτο καμια φορα απο κανα καλο κυνηγι να εχει κανα καλο νουμερο !!
να εισαι καλα !!

γεια σου φιλε μανο καταρχην !!

δεν ειμαι φαν των φωτο και ιδικα στο κυνηγι δεν ειναι και το καλητερο θεαμα με τα αιματα κ.λ.π με τα ψαρια το γουσταρω μαρεσουν οι φωτο αλλα στο κυνηγι δεν μου καθονται καλα οι φωτο και ασε που θα προκαλεσω και δεν εγω ορεξη για μαλωματα οσοι πιστευουν πηστεψαν αν αρχησω και βαζω φωτο με τα καθημερηνα κυνηγια θα γεινη χαμος απο ολες της αποψεις !!
και σημερα πρωινο πηρα 2 μεγαλα ενα ζευγαρακι και απογευμα 1 πρασινο 1 ψαλιδι και 2 μικρα !!
παντως θα βαλω καμια φωτο ετσι για το γαμοτο καμια φορα απο κανα καλο κυνηγι να εχει κανα καλο νουμερο !!
να εισαι καλα !!

Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου, όμως μια φωτογραφία μπορεί να είναι όμορφη αρκεί να την φτιάξουμε κατάλληλα. Αν μου ανεβάσεις 10 παπιά πάνω σε ένα καπώ, οκ θα σου πω τα μπράβο αλλά δεν ανέβασες και κάτι το ξεχωριστό. Τώρα τα μαλώματα αρχίζουν αν υπάρχει λόγος, αν ανεβάσεις κάτι παράνομο ή έστω προκλητικό. Εδώ είμαστε όμως να τα βρούμε όλα! Καλά κυνήγια να έχεις!

και αυτην τηνεβγαλα γιατι ηταν η μικρη για καλαμπουρι να κανω κατι φιλους στο φεις και προπαντων τα πουλια ηταν σε καλη καταστασει οχι αιματα κ.λ.π !!
καποιες φορες ερχεται ενας φιλος μαζι μου για κυνηγι ,,,,, γενικα ειμαι μοναχικος ,,,αυτος εχει κολημα με της φωτο και 1 να ειναι το βγαζει εγω τον δουλευω ανωμαλος τον λεω εισαι χαχαχ και βγαζεις πουλια μεσα στα αιματα και βρεγμενα και γενικα πολλα ειναι και χαλια λασπες αιματα πατσαβουρλιασμενα πως να το κανουμε δεν ειναι καλο θεαμα και εκεινη την ωρα μεσα στο βραδυ στο βαλτο τη φωτο ωραια να φτιαξεις χαχαχαχ εδω παρακαλαω να φυγουμε για φωτο ειμαστε χαχαχα αυτος εκει φεξε και φεξε λειει να βγαλει φωτο εχει αρκετες που κυνηγησαμε μαζι θα τον πω οταν ξανασυναντηθουμε να με στηλει μερικες να ανεβασω ετσι για χαζι για μερικους φιλους !!!

τα πρωινα οχι κατι το ιδιετερο κυνεγιτικα αλλα ομορφη φωτο με την μικρη !!
τα απογευματινα δεν τα εβγαλα τα εδωσα απευθειας σε εναν φιλο !!

upload gambar
Γειασου ρε Πανο με τα ωραια σου....κορακλα και πρασινα

Εδώ είσαι Γρηγόρη :):

IMG_20161031_101838.jpg

να ειστε καλα !!
σημερα 1 μικρο πηρα ,,,το χωραφι στεγνωνει σιγα σιγα αν και περημενω κατι βροχες οπως λενε τελος βδομσδας να βαλει παλι η μπαρα νερο αλλα και τα πουλια φαγαν πολυ τουφεκιδι καθε μερα εδω και 2-3 βδομαδες ,,αν και δεν εχουν μπεσα μπορει να πας αυριο με μια μερα χαρα θεου και να παρεις 10 πουλια !!!
αντε να δουμε και αυριο τι θα γινει !!

δευτερη εξοδο και τοσα πουλια μπραβο φιλε η πας συστημενος η ξες τα μεροι πολυ καλα και εχεις και καλες πληροφοριες αλλα βλεπω και πλαβα αρα τα μεροι θα ειναι και δυνατα ξεκομενα !! πολυ ωραια πουλια μπραβο και παλι !!

Τα καλοσορισα και γω λιγο πριν μερικες μερες στην 2η για φετος εξοδο στον βαλτο.Αντε καλο χειμωνα ρε παιδια...

upload a picture
μπράβο ρε φίλε η φωτό στο τόπο του κυνηγιού με όλες τις εικόνες
θηράματα βαρκα όπλο καλαμιά .well done.

ΟΧ οχ ......δεν θα προλαβω... θα τα βαρεσει ολλα αυτος.pray to God.

Αστον αυτον. Παιζει εντος εδρας και ξερει μεχρι και ποτε θα κουτσουλησει το επομενο ψαλιδι και που.sarcastic.

Καλα να περασεις και με λιγο ψαξιμο θα τα βρεις και συ.

Εχτεσ την ωρα που εψαχνα με το σκυλο για μπεκατσινια μου φερμαρε λαγο στα λιβαδια τον εβγαλα στα 10 μετρα φυσικα δεν ντουφεκισα αλλα για κακη μου τιχη λιγο ποιο περα ηταν ενασ λαγοκινηγοσ που κατεβασε το πουλοσκυλο του για καμια νεροκοτα και τον ηδε σεμερα το προι ηταν με τα λαγοσκυλα του και τον σκότωσε..fiurius.οταν σταμητισα νου του την πω μου λεει εγω δεν κυνηγαο παρανομα αλλα αφου μου τον εβγαλαν τα σκυλια τη τριτη τι τεταρτη.και ειναι και 70 χρονων ανθρωποσ τι να του ειναι και φιλοσ του πατερα μου. του ειπα μονο οτι σεβωμε τη ηλικία του και δεν φωναζω την θηροφυλακι χωρισ να θελω να τα βαλω με τουσ λαγαδεσ αλλα στον τοπο μου εχουν ξεφύγει τελοιοσ παρανομια φουλ.ξεφτιλα μεγαλη .off topic.sorry

Status
Not open for further replies.
Back