Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για ψαρεμα ηθελα να παω αλλα σηκωσε εναν αερα κ μας εκλεισε στο σπιτι... Αν δεν βγω εξω, δεν ξερω ποσο θα την παλεψω ακομα με αυτα που βλεπω... .badboys.
μη τα βλεπεις ρε φιλαρακι κι ανεβαζεις τα στροφομετρα
.my man.

Λιγες μερες ακομα και θα φανούν και πιο νοτια αυτα τα διαβόλια... Λιγες μερες ακομα... .eat.
Σημερα εφτασαν τα πρωτα μεταναστευτικα σαρσελια σε απογευματινο ηρθε ενα κοπαδακι 4/5.εκαναν τι βολτα τουσ απο πανο μασ και εκατσαν σε μια λαρνα που καθοταν ο φιλοσ μου βαρεσε τα δυο εγω δεν τουφεκισα καιροσ νοτιασ 5/6 και βροχι με αυτον τον καιρο παντα μπενουν πουλια σε εμασ εδω ειναι ο ιδανικοσ.

Σημερα εφτασαν τα πρωτα μεταναστευτικα σαρσελια σε απογευματινο ηρθε ενα κοπαδακι 4/5.εκαναν τι βολτα τουσ απο πανο μασ και εκατσαν σε μια λαρνα που καθοταν ο φιλοσ μου βαρεσε τα δυο εγω δεν τουφεκισα καιροσ νοτιασ 5/6 και βροχι με αυτον τον καιρο παντα μπενουν πουλια σε εμασ εδω ειναι ο ιδανικοσ.
Σας ερχονται απο αλβανια καρφι.....ποσο να κανουν 5 λεπτα...

Σπυρακο ξερεις οτι με σιγοψηνεις σε αναμεννα καρβουνα ετσι? .hair.
.sarcastic.
Γι' αυτο το κάνω φίλε...
Να ''ενεργοποιήσω'' εσένα στα Νοτιά και τον Ηλία στα Δυτικά -που ξέρω πόσο τα γουστάρετε- και να τα κλείσουμε στο ''τρίγωνο του θανάτου''....shoot.
Γιατί τώρα μόνος μου από τα Βόρεια μου φεύγουν ''μονόπαντα''...
Άντε μόλις περάσει η κακοκαιρία, πιστεύω, θα ''σκάσουν μύτη'' και στα μέρη σου...
να απολαύσουμε και καμιά φώτο της προκοπής...;)
Νομιζω οτι σιγα σιγα τα σημαδια για να ξεκινησεις να γεμιζεις τα δικα σου φυσιγγια ειναι πιο εντονα απο ποτε... Φαντασου τη χαρα σου μετα απο αυτο ο κυνηγι αν τα φυσιγγια που εριξες τα ειχες επιμεληθει αποκλειστικα ο ιδιος και την ικανοποιηση που θα ειχες νιωσει... ;)
πολυ καλα ιδεσ τη κανουν τα σπιτισια φυσηγγακια.congrats.
Ασε ρε παιδιά...
Αλλο φρούτο τα ''σπιτικά'', ξέρεις τι υλικά βάζεις στην κατσαρόλα και τι φαγητό θα βγάλεις...
Να σκεφτείτε...έβαλα με χίλια ζόρια κάποια χρήματα στην άκρη με σκοπό να πάρω καινούρια άρβυλα, μιας και τα παλιά ''άνοιξαν'' και μπαζουν νερό, αλλά όπως βλέπω θα πάνε σε υλικά και εργαλεία ιδιογόμωσης και θα κυνηγάω όλο το χειμώνα με γαλότσες οικοδομής....buy buy..sarcastic.

Καλώς τα δεχτήκατε Ηλία!!!
Μμμ!!!Σαρσελάκια το καλύτερο παπί...δύσκολο στη ντουφεκιά, νόστιμο στην κατσαρόλα...

Αφορμή της καινούριας μου χειροποίητης φυσιγγιοθήκης και τα φυσίγγια ιδιογόμωσης που μου έστειλε φίλος και μέλος της παρέας του ΦΟΡΟΥΜ, όπως έγραψα και στην ''Κυνηγετική Γωνιά'', κατέβηκα για ένα μεσημεριανό κυνήγι για μπεκανώτα...
Ζέστη, κουνούπι, μύγα και ''Άγιος ο Θεός''...
Τα νεράκια από τις τελευταίες ξέστες έχουν, σχεδόν, στεγνώσει άλλα βρίσκεις κάπου-κάπου κάποια μπεκανώτα στα ελάχιστα νεράκια που έχουν απομείνει και σε μέρη με λασπουριά...
20161006_150310.jpg
20161006_153053.jpg

Τα ψηλά χόρτα είναι πρόβλημα γιατί σου τρώει πολύ χρόνο στο ψάξιμο τον σκοτωμένων...αφού ώρες-ώρες σκεφτόμουνα καλύτερα να πέφτουν κουτσοφτερουγα για να τα βρίσκω καλύτερα απο το ''πετωλόγημα'' στα χόρτα
20161006_152247.jpg

Αλλα σήμερα θές η γουρικη φυσιγγιοθήκη, θες τα φυσίγγια ιδιογόμωσης του φίλου... κουτσοφτέρουγα δεν υπήρχαν......
20161006_132701.jpg

Πράσινο: CX 2000-C7X30γρ-Z2M-Νο 9,5-Στρογγυλο ρέλι τζαμακι
Κίτρινο: CX 2000-MB32X31.5γρ-SG-No 8,5- 6αρι *
Διαφανές: CX 2000-SIPEX30γρ-SPARK-Νο 8- 6αρι*

Στο τέλος του κυνηγιού είχα πιάσει το όριο και απο τη φυσιγγιοθήκη έλειπαν μόνο 14 φυσίγγια...
Με μια φράση θα έλεγα...φυσιγγάκια στην ανάκρουση, ΦΥΣΙΓΓΑΡΕΣ στην αποτελεσματικότητα πανω στο θήραμα...
Ειδικά το ρελιαστό με C7 το αγάπησα...
δείτε...πισωκολη ντουφεκιά στα 25 μ. περίπου με 1/4 τσοκ...
20161006_153228.jpg

Το πουλί εχει σπασμένα και τα 2 ποδια, τις 2 φτερουγες σε διαφορα σημεία, σπασμένη μύτη και γενικά η ντουφεκιά το πήρε μαζί της 10 μέτρα...
Μάλιστα με συνδυασμό C7X30 No 9,5 στην ανοιχτή κάννη (1/4 τσοκ) και ΜΒ32Χ31,5 Νο 8,5 στην κλειστή (3/4 τσοκ) πήρα και το πρώτο ντουμπλε της χρονιάς σε μπεκανώτα, σε μια φαση που 2 πουλιά σηκώθηκαν και έφυγαν ένα προς τα δεξιά και ένα προς τα αριστερά και μάλιστα το 2ο με το ΜΒ το πήρα σε αρκετααααα μακρινή απόσταση...
Φίλε ετοιμάσου για παραγγελία κουτας-ες να βγαλω τη σεζόν... .sarcastic.

Και φυσικά μια τέτοια φυσιγγιοθήκη σε ''φτιάχνει'' για παραδοσιακές συνθέσεις...
Δερμάτινη φυσιγγιοθήκη...
Καστόρι ρέντε με δίχτακι...
Αν είχα και χάρτινα ρελιαστά μαλλινόταπα θα' ταν όλα τα λεφτά...
20161006_180630.jpg

Η φωτό και το σημερινό κυνήγι...αφιερωμένο στο φίλο που μου έφτιαξε αυτή την μερακλίδικη φυσιγγιοθήκη και μου έστειλε αυτά τα εξαιρετικά φυσίγγια, φτιαγμένα με προσοχή και μεράκι , ένα-ένα στο χέρι....well done..shake hands.
υπέροχα πράγματα Σπύρο .. ΜΠΡΑΒΟ!
*Όλα σε "σπρώχνουν " στο χειροποίητο .. είναι θέμα χρόνου τα χάρτινα δικά σου ρελιάστρα !!

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Γιατί ένας δυνατός αέρας με χιόνι είναι καλός καιρός για παπιά στον Έβρο?

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Γιατί ένας δυνατός αέρας με χιόνι είναι καλός καιρός για παπιά στον Έβρο?
Γιατί όλη αυτή η ανταρα τα ενοχλεί και δεν τα αφήνει τα κααααααααθονται όλη μέρα να λιαζονται . Τα αναγκάζει να γυρίζουν για να βρουν μέρος που θα τους προσφέρει προστασία. Έχε υπόψη πως τα μέρη που μας τροφοδοτούν με πουλιά είναι η θάλασσα, τα απαγορευμένα και οι λίμνες στην Τουρκία. Αν κάνει τέτοιο κακό, γίνεται καλό παιχνίδι. Από μόνος του ο αέρας καμιά φορά δεν αρκεί. Θέλει κάτι να ρίχνει, ας είναι και βροχή. Αν ρίχνει ειδικά αυτό το παγωμένο ρύζι, ωχ παναγία μου.....sex..sex hard..hunter.1

Γιατί όλη αυτή η ανταρα τα ενοχλεί και δεν τα αφήνει τα κααααααααθονται όλη μέρα να λιαζονται . Τα αναγκάζει να γυρίζουν για να βρουν μέρος που θα τους προσφέρει προστασία. Έχε υπόψη πως τα μέρη που μας τροφοδοτούν με πουλιά είναι η θάλασσα, τα απαγορευμένα και οι λίμνες στην Τουρκία. Αν κάνει τέτοιο κακό, γίνεται καλό παιχνίδι. Από μόνος του ο αέρας καμιά φορά δεν αρκεί. Θέλει κάτι να ρίχνει, ας είναι και βροχή. Αν ρίχνει ειδικά αυτό το παγωμένο ρύζι, ωχ παναγία μου.....sex..sex hard..hunter.1
Φαντάζομαι σκηνικό με τέτοιο καιρό και να έχει παιχνίδι! Πω ρε φίλε πότε θα αξιωθώ να ανέβω στα άγια μέρη!!

Φαντάζομαι σκηνικό με τέτοιο καιρό και να έχει παιχνίδι! Πω ρε φίλε πότε θα αξιωθώ να ανέβω στα άγια μέρη!!
Φτιάξε ένα παρεακι μικρό και ευέλικτο, του καλύβ ....sarcastic.... εκεί είναι ;)
Βουτάτε το πετρέλαιο και σε 8 ωρίτσες είσαι εκεί.

Πολυ βαλτοσε το τοπικ αυτο εκτος απο κατι βιντεακια.....τι γινεται παιδια του βορρα φοβαστε μην σας ματιασουμε.pop.εδω δεν κουνιεται φυλο.hair.παρολο τον καιρο
Εκτος απο την εναρξη δεν ξαναπηγα βαλτο.Εδω ο καιρος ειναι καλοκαιρι ακομα και δεν με τραβαει.Αρχισαμε και να γερναμε μαλλον.sarcastic.!!!Πρωτη φορα εχω κανει τοσο μεγαλο "ρεπο" απο τον βαλτο!!Απο βδομαδα θα κανω καμια δοκιμη..

Status
Not open for further replies.
Back