Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εκτος απο την εναρξη δεν ξαναπηγα βαλτο.Εδω ο καιρος ειναι καλοκαιρι ακομα και δεν με τραβαει.Αρχισαμε και να γερναμε μαλλον.sarcastic.!!!Πρωτη φορα εχω κανει τοσο μεγαλο "ρεπο" απο τον βαλτο!!Απο βδομαδα θα κανω καμια δοκιμη..
Πολλυ κακος φιλος...μαλλον δεν μπορεις τα κουνουπια αλλο.sarcastic.αλλα ξεχασα ασχολησε και με τριχα.terror.

Διαβαζω στο τοπικ μπεκατσα για τον αξιολογο συναδελφο με τα αξια σκυλια που ετηχε και βαρεσε την προτη μπεκατσα της κην. σαιζον . Για το δορο του σηλογου του κ.λ.π.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΣΤΟτελος στον βομο της μπεκατσας καθε χρονο ολλο και κατι κοβετε απο την ρηθμηστηκη.ΑΠΟ που????απο που αλλου απο το εριμο το παπι. στο τελος το μονο θηρευσιμο θα ειναι η μπεκατσα. ΜΕτιςε υλογιες ολλον των παραγοντων. ΦΩΤΟ ΒΑΤΗΡΕΣ ΧΕΙΡΑΨΕΙΕΣ ΚΗΝΗΓΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ??

Τι εννοεις γρηγορη?
Γιατι το ενα θήραμα επηρεαζει το αλλο?
Αφου εχουν διαφορετικους βιοτοπους?
Σορυ κιολας αν ρωταω μαλακια αλλα εγω ειμαι κυπρο και τα υδροβια μας τα εχουν απαγορευσει χρονια τωρα και δεν εχω ζησει αυτό το κυνηγι .
Ενα δυο σαρσελια στα τοσα χρονια δεν θεωρειτε εμπειρια.
Απλα δεν καραλαβαινω γθετι το ενα ''κοβει'' απ το αλλο.

Γιωργος φιλε . και απαντησες μονος σου οταν ειπες οτι τα υδροβια σας τα εχουν απαγ. Γιατι αραγε??μιοθηκεν οι αριθμοι τους??

Σορυ Γιωργο δεν ηταν σκοπιμο το λαθος φιλε μου.
Οχι φιλε.
Απαγορευτικά ν απο τους Άγγλους στις αλυκες στις βασεις και περασαν ενα νομο για απαγορευση κυνηγιού λοντα στα νερά λογο μόλυνσης. ....
Καμια σχέση με το θηραμα .buy buy.

Σορυ Γιωργο δεν ηταν σκοπιμο το λαθος φιλε μου.
Οχι φιλε.
Απαγορευτικά ν απο τους Άγγλους στις αλυκες στις βασεις και περασαν ενα νομο για απαγορευση κυνηγιού λοντα στα νερά λογο μόλυνσης. ....
Καμια σχέση με το θηραμα .buy buy.
OI Αγγλοι να πανε να κανουν απαγ. στην χωρα τους. τη φωβουντε μην ερθει η Ε.Ο.Κ.Α??Α ΡΕ ΦΥΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ.

OI Αγγλοι να πανε να κανουν απαγ. στην χωρα τους. τη φωβουντε μην ερθει η Ε.Ο.Κ.Α??Α ΡΕ ΦΥΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ.
Αστα μην αρχίσω εγω ρε φιλαρακι κ γινω ο κακος κ αιμοβορος.
Ενα ματσο πουσταραδες πίσω απ ολα τα κακα.

l5vlA6a.jpg

Καλως μας ηρθατε για χειμωνα...... Καλησπερες στην παρεα.....

καλησπερα στους φιλους μετα απο καιρο !!!
υγεια ευχομαι σε ολους πανω απο ολα !!
απολογισμος μεχρι σημερα απο την μερα που ανοιξαν τα παπια
21 μεγαλα γιασιλια
10 μεσαια ψαλιδια
88 μικρα μαμζερακια
35 χαμενα
αυτα και βλεπουμε να τονισω οτι ακομα απουσια δεν εχω απο την μερα που ανοιξε μερικες φορες αν ο καιρος το αξιζε πρωι απογευμα αλιως μονο απογευματινο !!

Status
Not open for further replies.
Back