Υγραεριοκίνηση

Μάγκες ο Διονύσης έχει και μπλε ΙΧ; .sarcastic. .sarcastic.

venzina2.JPG

Σημερινή τιμή 0.607:eek::eek::eek:

Αττική-Αιγάλεω - BP
Υπεύθυνος:Νίκα Μαρία Τηλ:2103472490
Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη, 44, Αιγάλεω

Μ@λακία έκανα που έβαλα γκάζι .banana..banana.

• Like
Reactions: jnp
Σημερινή τιμή 0.607:eek::eek::eek:

Αττική-Αιγάλεω - BP
Υπεύθυνος:Νίκα Μαρία Τηλ:2103472490
Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη, 44, Αιγάλεω

Μ@λακία έκανα που έβαλα γκάζι .banana..banana.

Καλά έκανες και έβαλες γκάζι φιλαράκι ,αλλά απο αυτό το πρατήριο σου λεω ορθά κοφτά και με τσαμπουκά ,να μην ξαναβάλεις !!!

και εγώ, όπου βλέπω κώλο γυναικείο σε πρατήριο......σκέφτομαι τον δικό μου κώλο και μένω μακριά......
μόνο εγώ θα είχα σε πρατήριο δικό μου, και ωραίους κώλους και ωραίο μείγμα.....γιατί είμαι μερακλής .hit.

Ο ωραίος κωλος είναι σε αλλο πρατήριο ρε μάστορα.
Μήτσο δεν έχω βάλει σε αυτό στην Π.Ραλλη , απλά πέρασα σήμερα και είδα την τιμή.
ΥΓ...Εγώ βάζω γκαζι μόνο στον ωραίο κωλο .sarcastic.
Εν τω μεταξύ το μεσημέρι είδα και τιμές στα 0.597 σε διάφορα πρατήρια

Σοβαρά τώρα,
το 90% των γεμισμάτων μου (22.000χλμ) το έχω κάνει στη Π.Ράλλη.....
Ποτέ και κανένα πρόβλημα δεν παρατήρησα, ούτε κάποια διαφορά στη κατανάλωση..
Αναμείνατε κανά δυο μήνες που θα πάω για αλλαγή φίλτρων και θα έχω πιό απτά δεδομένα για το προιόν του συγκεκριμένου πρατηρίου...

Σοβαρά τώρα,
το 90% των γεμισμάτων μου (22.000χλμ) το έχω κάνει στη Π.Ράλλη.....
Ποτέ και κανένα πρόβλημα δεν παρατήρησα, ούτε κάποια διαφορά στη κατανάλωση..
Αναμείνατε κανά δυο μήνες που θα πάω για αλλαγή φίλτρων και θα έχω πιό απτά δεδομένα για το προιόν του συγκεκριμένου πρατηρίου...
Το συγκεκριμένο πρατήριο ειναι κατω απο τη δουλειά μου.
Τον έχω τσεκάρει και σε φουλάρισμα και σε συγκεκριμένα λιτρα και έβγαζα πολύ λιγότερα χλμ.Δεν ξαναέβαλα .Τις προάλλες λεω ας του ξανακάνω ένα τσεκ με 20€.Με τα λίτρα που έβαλα έκανα πάλι λιγότερα χλμ.Μια μέρα ερχεται η προισταμένη στο γραφείο και μου κάνει κουβέντα για το εν λόγω πρατήριο,επειδή της ειχα πει να μην βάζει.Ειχε πάει λοιπόν την προηγούμενη το μεσημέρι να φουλάρει ενω ήταν αδειο το τεπόζιτο.Βλέπει οτι ειχε βάλει 48λιτρα ενω το τεπόζιτό της έπαιρνε μεχρι 42!!!
Τους ρίχνει ενα κρσξιμο και η απάντηση που πήρε ήταν να παει στο ΚΤΕΟ να τους φέτει βεβαίωση οτι το τεπόζιτο παίρνει 42 λίτρα διαφορετικά δεν αναγνωρίζουν τίποτα.
Το έν λόγω πρατήριο πέρα απο την προιστορία του για μένα ειναι σε μαυρη λίστσ.Το αέριο που βάζει ειναι LEON GAS.
Προσωπικά βάζω μόνο Coral της Shell εκτός καποιων περιπτώσεων .Ακόμη και με το Petrogaz εχω δει πολλές μαλακίες στα μίγματα ,με αποτέλεσμα στις αρχές του χειμώνα η κατανάλωση να εκτοξεύεται και εννοείται ,ότι μιλάω για το ίδιο πρατήριο.
Συγκεκριμένα στην Φαωνος που εχει petrogaz ,αρχικά ήμουνα ευχαριστημένος.Εβγαζα τα περισσότερα χλμ.Ξαφνικά τον Νοέμβρη του 2013 σε φουλάρισμα έβγαλα 70χλμ.λιγότερα.Επαναλήφθηκε το ίδιο 3φορές οσπου μετα απο πολλές κουβέντες και τηλεφωνήματα αποδειχτηκε οτι ειχε πρόβλημα το μίγμα της petrogaz.Aρχισα να ξαναβάζω το επόμενο καλοκαίρι.Τον Νοέμβρη ξανα το ίδιο φαινόμενο.Το ίδιο διαπιστώθηκε και σε άλλα πρατήρια με petrogaz.Απο τότε βάζω μόνο coral και δεν ξαναδιαπίστωσα τετοια φαινόμενα αρχές χειμώνα και καλοκαιριού που αλλάζουν τα μίγματα και ας δινω και κάτι παραπάνω.
Επειδή γράφω απο τηλέφωνο και ειναι κουραστικό σταματάω εδώ.

• Like
Reactions: jnp
Συμφωνώ πως το Coral έχει τη πιό σωστή απόδοση.
Κάποιες φορές είχα κάποιες απορίες με τα γεμίσματα αλλά μικρές διαφορές στη Π Ράλλη...
Επειδή ξελιγώνω τη μπουκάλα πριν τη γεμίσω, κάνω πάντα μετρήσιμες αναγωγές στα 100χλμ διαδρομής και έχω σχεδόν πάντα την αναμενόμενη κατανάλωση....
Τί να πω....

To Coral στην Αθηνών σήμερα είχε 0.598 .fff.
Εχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα λόγια για τα Coral

Μπορει να τα βρεις και μόνα τους(μόνο πώληση υγραερίου κίνησης)
Νομίζω δεν θα τα βρεις μαζί με καύσιμα άλλης εταιρίας

Αν εννοείται ένα πρατήριο στην Π.Ράλλη κάπως παρακμιακό, μας έκλεψε παραμονή αναχώρησης για Αλεξανδρούπολη με Αντωνάκο και Αρίστο, στην βενζίνη όμως. Ξεκάθαρο κλέψιμο όχι λόγια του αέρα.
Το καλύτερο γκάζι που έχω βάλει στην Αθήνα είναι στο Shell του Βενιζέλος, αν σας βγάλει ο δρόμος γεμίστε και δείτε πόσα παραπάνω χλμ θα βγάλετε. Εγώ βγάζω 50-70 χλμ παραπάνω, τσεκαρισμένο... !

Χθες πήγα για έλεγχο βαλβίδων μετά από 125.000 χλμ με γκάζι. Το σύστημα υγραεριοκίνησης το εγκατέστησα στις 225.000 περίπου και τώρα έχω 347.000 περίπου ! Δεν είχα κάποια ένδειξη για κάποια δυσλειτουργία αλλά με όλα αυτά που διαβάζω, είπα να κάνω έναν έλεγχο αφού δεν πρόκειται να το δώσω αυτό το αμάξι, το οποίο θα κρατήσω μέχρι να διαλυθεί το μοτέρ και να μην προχωράει.
Μόλις ο τεχνικός έβγαλε το καπάκι των βαλβίδων, μου λέει, τι λες ρε φίλε ... ! Ωχ, του κάνω, το προλαβαίνουμε πριν καεί; Τι να καεί ρε φίλε, μου λέει, δεν το βλέπεις πως γυαλίζει; Με τα χλμ που έχεις θα έπρεπε να είναι κάρβουνο μαύρο εδώ μέσα. Αυτό μου λέει, σημαίνει ότι άλλαζες καλά λάδια ακριβώς στην ώρα τους. Τσεκάρισε και τα έδρανα από τις βαλβίδες τα οποία τα βρήκε μια χαρά. Άρχισε να μονολογεί και να λέει τα δικά του για τον συγκεκριμένο κινητήρα, ότι δεν θα ξαναβγεί στα χρονικά τέτοια μηχανή κτλ, κτλ,κτλ .... και συνεχίζουμε .... .bike

Το σύστημα το είχα βάλει το 2012 στην Καβάλας δίπλα στο Δφνί, στον Κοντογουλίδη ο οποίος τώρα έχει έρθει πιο πίσω κοντά στο παλατάκι. Οι εντυπώσεις από το συγκεκριμένο συνεργείο άψογες. Το μηχανάκι που είχα βάλει ήταν το BRC και εκτός από φιλτράκια δεν έχει χρειαστεί ακόμα να κάνω service στον πνεύμονα. Αυτά από την δική μου γκαζοεμπειρία .... :D

Back