Τσίχλα-Κοτσύφι

Εδώ στα δυτικά εκτός από τα μπασιματα ήταν καλή χρονιά, από τα Χριστούγεννα και μετά είχε σταθερά στα απογευματινά πουλιά για διψήφιο νούμερο και κάποιες μέρες τον Φεβρουάριο δούλεψαν και τα πρωινά καρτερια.

Εδώ στα δυτικά εκτός από τα μπασιματα ήταν καλή χρονιά, από τα Χριστούγεννα και μετά είχε σταθερά στα απογευματινά πουλιά για διψήφιο νούμερο και κάποιες μέρες τον Φεβρουάριο δούλεψαν και τα πρωινά καρτερια.
Και εγώ στα δυτικά μένω αλλά έχω άλλη άποψη. Από τα Χριστούγεννα και μετά που συνήθως εμφανίζονται, 1 βδομάδα στα πεδινά δούλεψε πολύ το απογευματινό καρτέρι με ικανοποιητικότατους αριθμούς και στα ορεινά ελάχιστα πράγματα. Πολύ χάλια χρονιά.

ειδικα στα ορεινα εκει που πηγαινα εγω μονο την τελευταια βδομαδα του φεβρουαριου εκοψαν τα πουλια,φετος επαιξε πολυ ρολο σε εμας η μεριες με νερα και υγρασια.
Στα δικά μου ορεινά τίποτε. 3-4 πουλιά στο απογευματινό καρτέρι και αν. Και δεν άκουγες πάρα ελάχιστες ντουφεκιές. Στον κάμπο αν θυμάμαι καλά την 3η εβδομάδα του Ιανουαρίου ήταν και για αυτή τη βδομάδα μονο είχε περάσματα πολλά και γινόταν και πόλεμος από τις ντουφεκιές.

Back