George Ant.
Staff member
Έγινε αρχειοθέτηση, συνεχίζουμε εδώ
Δεν μιλάω για τους Μεξιάτες (όσον αφορά το κραχτη) γιατί το όριο ήταν για τους αλήθορους εκει....γενικά το είπα...ότι δεν γίνεται απ' την μια να το παίζεις "ηθικός" και απ' την άλλη να "οργιάζεις"
Αν πανε απο πευκώνα σε πευκώνα, πιασε τη λάκα;; χε χε....Απογευματινο στα αγια χωματα του νομου Ηλειας
https://ibb.co/w43NNWF
Γιατι δεν πας στη δημαινα !!!! εαν θες να πας και πιο μακρια πηγενε στους μεξιατες στα ψιλα δεντρα με τους κισους εχει πολλα πουλια !!!!Καλησπέρα στην παρέα,
Εμένα φέτος δεν μου έκατσε μια αξιολόγηση μέρα σε παραδοσιακους στιχλοτοπους. Πήγα Ξηρονομη, Ασκρη, Μαυρομάτι, Υψηλάντη, Αγιο Γεώργιο, Τανάγρα, Σκούρτα και τώρα στο τέλος Άργος και Ναύπλιο. Κυνηγώ μόνο με τον πατέρα μου περπατητό και κάναμε μερικές φορές 10-15 πουλιά σε κάτι ελιές εδώ στην Μάνδρα, που πάμε όταν δεν έχουμε χρόνο (κ παλι καλα!). Σε όλα τα άλλα, πήγαμε λάθος στιγμή! Αύριο άδεια σημαίας, έχει να προτείνει κάποιος κάποιο μέρος για περπατητό? Σκέφτομαι το χιλιομόδι, πιο πλ για εξερεύνηση του τόπου.
δε ξερω αν το περπατητο εχει πουλια παντως δυο φιλοι που πηγαν καρτερι μου μιλησαν για νεκρα καταραμενη θα προτεινα ευβοιαΚαλησπέρα στην παρέα,
Εμένα φέτος δεν μου έκατσε μια αξιολόγηση μέρα σε παραδοσιακους στιχλοτοπους. Πήγα Ξηρονομη, Ασκρη, Μαυρομάτι, Υψηλάντη, Αγιο Γεώργιο, Τανάγρα, Σκούρτα και τώρα στο τέλος Άργος και Ναύπλιο. Κυνηγώ μόνο με τον πατέρα μου περπατητό και κάναμε μερικές φορές 10-15 πουλιά σε κάτι ελιές εδώ στην Μάνδρα, που πάμε όταν δεν έχουμε χρόνο (κ παλι καλα!). Σε όλα τα άλλα, πήγαμε λάθος στιγμή! Αύριο άδεια σημαίας, έχει να προτείνει κάποιος κάποιο μέρος για περπατητό? Σκέφτομαι το χιλιομόδι, πιο πλ για εξερεύνηση του τόπου.
κοιταξε φιλε μου εχω χρονια να παω εμεις πηγαιναμε πανω απο το χωριο σε κατι ορεινους ελαιωνες που ειχε και μετα ανεβαιναμε πιο πανω στα ορια ενος βουνου που εχει ντυμενο με πουρναρια για απογευμα εκεινες τις χρονιες εκανεσ οριο σε μια ωρα και σε πουλια που διαλεγες τοτε ειχε και κυνηγουσ βεβαια πηγαιναμε αρχες νοεμβρη και τωρα στα επιστροφια.πιο συγκεκριμενος δε μπορω να γινω γιατι δε θυμαμαι ενα καλο κολπο ειναι να ακολουθησεις τουφεκιες αβ και εφοσον εχει κυνηγους και πουλια σου ευχομαι καλη τυχηκαλησπερα στην ομαδα....μπορει να μου πει καποιος που κυνηγανε στις νηες μαγνησιας γιατι σκεφτομαι να παω μονος μου και δεν εχω παει ποτε σε αυτο το κομματι....
Αν θέλεις κάνε κράτει μέχρι την Πέμπτη να πάμε παρέα κάπου. Από μεξιατες που λενε τα παιδιά δεν έχω ιδέα αλλά μια δημαινα έστω κ σολο λέω να την κάνωΚαλησπέρα στην παρέα,
ευχαριστω πολυ....να εισαι καλα....κοιταξε φιλε μου εχω χρονια να παω εμεις πηγαιναμε πανω απο το χωριο σε κατι ορεινους ελαιωνες που ειχε και μετα ανεβαιναμε πιο πανω στα ορια ενος βουνου που εχει ντυμενο με πουρναρια για απογευμα εκεινες τις χρονιες εκανεσ οριο σε μια ωρα και σε πουλια που διαλεγες τοτε ειχε και κυνηγουσ βεβαια πηγαιναμε αρχες νοεμβρη και τωρα στα επιστροφια.πιο συγκεκριμενος δε μπορω να γινω γιατι δε θυμαμαι ενα καλο κολπο ειναι να ακολουθησεις τουφεκιες αβ και εφοσον εχει κυνηγους και πουλια σου ευχομαι καλη τυχη
Πηγαίνεις Σούρπη και μέσα στο χωριό στρίβεις αριστερά για Νηές. Ο δρόμος σε οδηγεί στο τέλος στην θάλασσα. Αν υπάρχουν επιστρόφια μείνε εκεί αλλιώς μετακινήσου 500 μέτρα πιο πάνω από εκεί που πήγες. Έχω πολλά χρόνια να πάω. Καλή επιτυχία.καλησπερα στην ομαδα....μπορει να μου πει καποιος που κυνηγανε στις νηες μαγνησιας γιατι σκεφτομαι να παω μονος μου και δεν εχω παει ποτε σε αυτο το κομματι....
Εννοώ ΣούρπηΠηγαίνεις Σουρής και μέσα στο χωριό στρίβεις αριστερά για Νηές. Ο δρόμος σε οδηγεί στο τέλος στην θάλασσα. Αν υπάρχουν επιστρόφια μείνε εκεί αλλιώς μετακινήσου 500 μέτρα πιο πάνω από εκεί που πήγες. Έχω πολλά χρόνια να πάω. Καλή επιτυχία.
Άμα θέλεις νεκρα έλα κατά εδώ. Και μιλάω για περπατητο. 6 πουλιά πήρα και είδα άλλα καμιά δεκαριά. Χώθηκα μέσα στην λάσπη. Επιασε και βροχή... Κάθισα και στο απογευματινό. Δεν είδα ούτε μια... Μια τελευταία βόλτα την Τετάρτη και με τη νέα σεζόν πάλι. Μέχρι και την Παρασκευή είχε πολλά πουλιά. Το Σάββατο ειχε αλλα λιγότερα, τη Κυριακή και σήμερα εξαφανιζολ όλα!!!δε ξερω αν το περπατητο εχει πουλια παντως δυο φιλοι που πηγαν καρτερι μου μιλησαν για νεκρα καταραμενη θα προτεινα ευβοια
με εφαγαν τα κουνουπια, ντουφεκισα 6 πουλια πηρα τα 4 φολαΑν πανε απο πευκώνα σε πευκώνα, πιασε τη λάκα;; χε χε....
Ωραια μεροι στα άγια χώματα.......