Να το πατήσω το κουμπί ή θα πάθω εγκεφαλικό και είμαι σε κρίσιμη ηλικία (50), και έχω κάνει και δύο εμβόλια govit.
Ακόμα και με καρέκλες ουίσκι και ξηροκαρπια δεν ακούγεται αυτός...
Έχει φάει χοντρό κόλλημα,με τα γεράκια.Ακόμα και με καρέκλες ουίσκι και ξηροκαρπια δεν ακούγεται αυτός...
Ουτε να το σκεφτεσαι...Να το πατήσω το κουμπί ή θα πάθω εγκεφαλικό και είμαι σε κρίσιμη ηλικία (50), και έχω κάνει και δύο εμβόλια govit.
Ακόμα και με καρέκλες ουίσκι και ξηροκαρπια δεν ακούγεται αυτός...
Άνοιξε τσίρκο στην Ασωπία?αυτός όμως;;;;
Έχεις κάτι με τον Μάκαρο;;;;Άνοιξε τσίρκο στην Ασωπία?
φιλεμου μου τρωνε κανα 2 τυγανιεςςς καθες χρονιαααα στα τραμαυτιζεναααα χαλαλιτουςςςςςςς ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΥΦΚΩΛΑΑΑΑΑΌλα γίνονται στο κυνήγι.
Εμ ήσουν στα χωράφια του να μην φάει και αυτός κάτι .Όλα γίνονται στο κυνήγι.
Δεν είναι δικό μου το βίντεο δεν έχω κάμεραΕμ ήσουν στα χωράφια του να μην φάει και αυτός κάτι .
Και εγώ στα δυτικά μένω αλλά έχω άλλη άποψη. Από τα Χριστούγεννα και μετά που συνήθως εμφανίζονται, 1 βδομάδα στα πεδινά δούλεψε πολύ το απογευματινό καρτέρι με ικανοποιητικότατους αριθμούς και στα ορεινά ελάχιστα πράγματα. Πολύ χάλια χρονιά.Εδώ στα δυτικά εκτός από τα μπασιματα ήταν καλή χρονιά, από τα Χριστούγεννα και μετά είχε σταθερά στα απογευματινά πουλιά για διψήφιο νούμερο και κάποιες μέρες τον Φεβρουάριο δούλεψαν και τα πρωινά καρτερια.
ειδικα στα ορεινα εκει που πηγαινα εγω μονο την τελευταια βδομαδα του φεβρουαριου εκοψαν τα πουλια,φετος επαιξε πολυ ρολο σε εμας η μεριες με νερα και υγρασια.στα ορεινά ελάχιστα πράγματα.
Τώρα μας τα λες...ειδικα στα ορεινα εκει που πηγαινα εγω μονο την τελευταια βδομαδα του φεβρουαριου εκοψαν τα πουλια,φετος επαιξε πολυ ρολο σε εμας η μεριες με νερα και υγρασια.
Στα δικά μου ορεινά τίποτε. 3-4 πουλιά στο απογευματινό καρτέρι και αν. Και δεν άκουγες πάρα ελάχιστες ντουφεκιές. Στον κάμπο αν θυμάμαι καλά την 3η εβδομάδα του Ιανουαρίου ήταν και για αυτή τη βδομάδα μονο είχε περάσματα πολλά και γινόταν και πόλεμος από τις ντουφεκιές.ειδικα στα ορεινα εκει που πηγαινα εγω μονο την τελευταια βδομαδα του φεβρουαριου εκοψαν τα πουλια,φετος επαιξε πολυ ρολο σε εμας η μεριες με νερα και υγρασια.
Εσύ τα έλεγες...αυτά δεν μιλούν πολύΣε κάτι αλλά καλά παιδάκια τα έλεγα.![]()
Θες να τα ακούσεις τώραΕσύ τα έλεγες...αυτά δεν μιλούν πολύ![]()
Εσύ είσαι από αυτα τα καλά παιδιά...Θες να τα ακούσεις τώρα