Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έκλεισε η χρονιά με ένα πάμφτωχο απογευματινό.
Πριν αποχαιρετηθούμε κυνηγητικά δεν μπορώ να μην καταγγείλω το φαινόμενο που βίωσα σήμερα το απόγευμα.
Είμαστε στα καρτεράκια μας 3-4 κυνηγοί σε κανονικές αποστάσεις μεταξύ μας.
Στις 6:05 σκάει ένα βανάκι με χίλια και κατεβαίνουν δύο παλληκάρια 30-35 χρονών και φεύγουν κυριολεκτικά τρέχοντας πίσω μας. Μετά από 2-3 λεπτά άρχισαν οι 5άρες. Συνεχείς και ασταμάτητες 4άρες και 5άρες, προφανώς δεν είχαν βγάλει τους μειωτήρες, σε ρυθμό ριπών πολυβόλου. Μέσα στα επόμενα 15-20 λεπτά είχαν ρίξει μπρος από 50-60 τουφεκιές ο καθένας!!! Λες και πέφταν πυροτεχνήματα. Κάποια στιγμή φωνάζει ο ένας στον άλλο : Πήρες καμιά ρε μ....; Απάντηση : Μπαααα
Πουλιά δεν είχε. 4-5 τουφεκιές για τον καθένα στα καρτέρια. ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ;;;;
Στον επίλογο της ημέρας το ταμείο έγραψε τις 2 τελευταίες τσίχλες της χρονιάς.
Να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε σε 6-7 μήνες να κάνουμε αυτό που μας αρέσει.
Καλή θηρανάπαυση φίλοι και καλή αντάμωση στα βουνά το Σεπτέμβριο.

Καλησπέρα αγόρια μου.
Πρωινό με τη νεολαία του χωριού κάνα 3ωρο περπάτημα.....τα πουλάκια τις έκαναν αλλά δεν μας χάλασε..... καλό τους ταξείδι και του χρόνου να μας ξανατιμησουν με τη παρουσία τους. Υγεία για όλους, του χρόνου όλοι πάλι εδώ.....
Screenshot_2024-02-29-20-13-57-519_com.miui.gallery.jpg

Έκλεισε η χρονιά με ένα πάμφτωχο απογευματινό.
Πριν αποχαιρετηθούμε κυνηγητικά δεν μπορώ να μην καταγγείλω το φαινόμενο που βίωσα σήμερα το απόγευμα.
Είμαστε στα καρτεράκια μας 3-4 κυνηγοί σε κανονικές αποστάσεις μεταξύ μας.
Στις 6:05 σκάει ένα βανάκι με χίλια και κατεβαίνουν δύο παλληκάρια 30-35 χρονών και φεύγουν κυριολεκτικά τρέχοντας πίσω μας. Μετά από 2-3 λεπτά άρχισαν οι 5άρες. Συνεχείς και ασταμάτητες 4άρες και 5άρες, προφανώς δεν είχαν βγάλει τους μειωτήρες, σε ρυθμό ριπών πολυβόλου. Μέσα στα επόμενα 15-20 λεπτά είχαν ρίξει μπρος από 50-60 τουφεκιές ο καθένας!!! Λες και πέφταν πυροτεχνήματα. Κάποια στιγμή φωνάζει ο ένας στον άλλο : Πήρες καμιά ρε μ....; Απάντηση : Μπαααα
Πουλιά δεν είχε. 4-5 τουφεκιές για τον καθένα στα καρτέρια. ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ;;;;
Στον επίλογο της ημέρας το ταμείο έγραψε τις 2 τελευταίες τσίχλες της χρονιάς.
Να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε σε 6-7 μήνες να κάνουμε αυτό που μας αρέσει.
Καλή θηρανάπαυση φίλοι και καλή αντάμωση στα βουνά το Σεπτέμβριο.
Τι να πεις.....όταν η μαλακια δεν έχει όριο.....

Last edited:
Τι να πεις.....όταν η μαλακια δεν έχει όριο.....
Έχει ξεφύγει φέτος το πράγμα παντού. Μιλάμε το μαλακιομετρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Από αρχές Δεκεμβρίου επέλεξα να μην ξαναπάω σε πρωινά και απογευματινα "διασημα". Και δικαιώθηκα απόλυτα και από καρπωση και από ψυχική ηρεμία πάνω από όλα!

Παλικάρια κ του χρονου.εγω ευχομαι για τη νεα χρονια λιγοτερα σκουπιδια στα βουνα.λιγοτερους κοπανους.περισσοτερο χρονο κ αν ερθει κ κανα πουλακι στα μερη μου καλα θα ειναι.διδαγμα της χρονιας;βγαλε γενικη αγορι μου να εχεις επιλογεςς.με κατέστρεψαν οι επιλογές τοπου φετος

Status
Not open for further replies.
Back