Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόνο για γέλια δεν είναι Γιάννη....
Τραγικό.....

Αλλά..... Εν έτη 2022 έχουμε υπερσύγχρονα όπλα, φυσιγγια, τσοκ που βάλλουν σε αποστάσεις ραβδωτου......
Κάτι τέτοιο θέλουν να μας κάνουν να πιστευουμε οι διαφημίσεις κ ορισμένοι μαγαζάτορες.......

Κατάντια......

Και να το κάνουν πιτσιρικαδες παει στο διάολο, το θέμα είναι ότι το βλέπουμε κ από κυνηγούς με πολλα χρονια στην πλατη τους......
Εγω προσωπικα δεν εχω δει πιτσιρικα κυνηγο και οχι χομπιστα να τουφεκαει ετσι.Η μαλακια δεν εχει ηλικια.Δεν εχουμε προλαβει και το πασοκ για λεφτα για φυσιγγια και οταν σου λενε 14 ευρω τα 5αρια πλεον προσεχεις λιγο παραπανω😂

Μια ώρα και 20 λεπτά περπατητο γύρω από το χωριο μέχρι να γίνει το φαγητό. Έπρεπε να έχω άλλες 6-7...View attachment 58928
Πας για υποψηφιοτητα οι πιο πολλες τσιχλες μεχρι τωρα awards να ξερεις χαχαχαχ.Μπραβο φιλε.Εμεις θα αγορασουμε πυλινα δισκακια να τουφεκαμε χαχαχα

Εγω πρωσοπικα δεν εχω δει πιτσιρικα κυνηγο και οχι χομπιστα να τουφεκαει ετσι.Δεν εχουμε προλαβει και το πασοκ για λεφτα για φυσιγγια και οταν σου λενε 14 ευρω τα 5αρια πλεον προσεχεις λιγο παραπανω😂
Καλα ελα εκεί που ήμουν σήμερα και θα αλαξεις γνώμη.......αλλα μάλλον εδω Κέρκυρα έχουμε λεφτά....... .big smile.

Καλα ελα εκεί που ήμουν σήμερα και θα αλαξεις γνώμη.......αλλα μάλλον εδω Κέρκυρα έχουμε λεφτά....... .big smile.
Εκει ειστε βορια προαστια αστο μην το ψαχνεις χαχαχαχ.Εχθες ενας διπλα μου ειχε πιασει τα σπινακια λεω πανε τα σπινακια φετος αμα δεν δουμε τσιχλα χαχαχαχ.

Μωρε σου λεω αταραχες ητανε, ουτε τσαλιμια, ούτε αλλαξαν ταχύτητα....χαλαρές πήγαιναν......μωρε σου λεω γελαγανε με τους βλάκες....... .very funny.
Και ο Νικόλας ο Ζωχιος το ίδιο....
Τρίβει τα χέρια του χαχαχα...

Κράταγα τα μπαρμπαροκιχλα οπως τη λέμε εδω εμείς ( τη τσαρτσαρα) και ενιωθα σαν μικρο παιδί που κρατάει νεο παιχνίδι, κανα 10λεπτο τη παρατηρούσα, δεν εχω πρόβλημα να το πω , δεν είναι ενα θύραμα που το βρίσκω συχνα ή καθε σεζόν , ειχα χρόνια να καρπωθω ...όμορφη και αυτη .......
Και εδω το ίδιο Γιάννη..
Φέτος δυο έχω δει όλες κι όλες....

Δεν προκειται περι αυτού...
Καλά κάνουν κ τα καίνε.....

Αλλά η συμπεριφορά αυτή εκτός των άλλων δείχνει κ μια αδικαιολόγητη μανία κ ενα μίσος απέναντι στο θήραμα.......

Εκει ειστε βορια προαστια αστο μην το ψαχνεις χαχαχαχ.Εχθες ενας διπλα μου ειχε πιασει τα σπινακια λεω πανε τα σπινακια φετος αμα δεν δουμε τσιχλα χαχαχαχ.
Αυτο το πράμα ρε φίλε οτι πρέπει σώνει και καλα να τουφεκίσουν κατι με τρελαίνει......πήγαινε μωρε βλήμα σε ενα σκοπευτήριο να ξεκαβλωσεις.....ασε φίλε ωρες ώρες μας σιχαίνομαι.......

Αυτο το πράμα ρε φίλε οτι πρέπει σώνει και καλα να τουφεκίσουν κατι με τρελαίνει......πήγαινε μωρε βλήμα σε ενα σκοπευτήριο να ξεκαβλωσεις.....ασε φίλε ωρες ώρες μας σιχαίνομαι.......
Ασε ειναι μερικοι γαμησετα.Κασετοφωνα τσιχλα στην περδικα λαγους βραδυ και τους βγαζουνε φωτο με τα σκυλια πρωι και αλλα πολλα.Μια κοινωνια ειμαστε και οι κυνηγοι.Λογικο να υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι οπως σε καθε κοινωνια.
Εγω φετος την πρωτη μου φερμα απο το σεττερ μου που φτιαγνω την πηρα σε λαγο λιγες μερες πριν την εναρξη τους και δεν τον τουφεκησα ενω πηγα διπλα.Οσο και να ηθελα δεν ειναι σωστο.Τελικα ο λαγος εγινε λαγος στην εναρξη του πηγα με το σεττερακι και βρηκα 1 5αρι φρεσκο ακομα μυριζε και ο λαγος στιφαδο...Το ιδιο και με περδικες στα αγριοπεριστερα πρωτη φορα και απο αυτες και δεν εριξα με 5αρια που ειμουν στα 10 μετρα...Στην εναρξη αφαντες και βρηκα 2-3 6αρια παλι..Κυνηγημα θελουν.

Σουφλί τεράστιο πέρασμα σήμερα αλλά το 95% των πουλιών σε απαγορευτικό ύψος. Μέχρι και τις 10 όπου και να κοίταζες έβλεπες έναν ουρανό πουλιά. Το κλαμπάνι πηγε γόνα αλλα ακόμα κι έτσι κάναμε καλό παιχνίδι και γέλασε το χειλάκι μας...
Μπραβο Κυριακο επιτελους, για τα μερη εκει εχουν αργησει τα πουλια.. ας ελπισουμε να εχει κι αλλα πισω

Στο καρτέρι ήμασταν 4 όπλα. Κάποια στιγμή και για 5 λεπτά μπήκαν μερικές σε κοπαδακια και ρίξαμε καμιά 20αρια τουφεκια όλοι μαζί. Μετά από ένα δεκάλεπτο σκάνε 3 θηροφυλακες. 2 με τα πόδια και ο ένας με το τζιπάκι. Ακούσανε τις τουφεκιες και νόμιζαν ότι έχουμε κράχτη!!! Άραγε πόση ώρα να είχαν στήσει αυτί κρυμμένοι πίσω από τα σκινα????? Αυτό είναι ενδεικτικό της φτώχειας στον ουρανό σήμερα το πρωί. Τους έκαναν εντύπωση 20 τουφεκιες μαζεμένες και ήρθαν να δουν....

Δεν βλέπω αίμα πουθενά, μήπως δεν κυνηγάς με benelli και μας παπατζώνεις;
Benelli έχω Γιώργο αλλά με τις συνταγές του πατρινού έχουν τρομερό πάντρεμα. Με hyperion 28αρια piston skeet και νο9,5 σκαγια είναι τουφεκισμενα αυτά. Όλα πατσαβούρα έπεσαν. Μόνο ένας κυρομυτης άφησε όλα τα φτερά του στον αέρα και όσο τον έβλεπα μια χαρά πήγαινε.

Έχουν πιάσει πουλιά παιδιά. Αλλά δεν πρόκειται να μείνουν. Κοιτάξτε λίγο το χώμα στην φώτο που ανέβασα. Τσιμέντο κανονικό. Τα πουλιά σε κανάλια ήταν και επί το πλείστον σε αγριλιες που έχει μαυρίσει ο καρπός. Φαΐ ατελείωτο αλλά.....

Με φιλαράκι σήμερα παρέα.2 βαρήσαμε ο καθένας αλλά εγώ δεν τις έβαλα χέρι.Ο φίλος τις βρήκε.Δεν είχαμε τα σκυλιά.Είδα καμιά 10αριά δενδρότσιχλες και 7-8 τσίχλες σύνολο και ένας κότσυφας αρσενικός.Που φτάσαμε οι δενδρότσιχλες να είναι πιο πολλές...

Status
Not open for further replies.
Back