Εγω προσωπικα δεν εχω δει πιτσιρικα κυνηγο και οχι χομπιστα να τουφεκαει ετσι.Η μαλακια δεν εχει ηλικια.Δεν εχουμε προλαβει και το πασοκ για λεφτα για φυσιγγια και οταν σου λενε 14 ευρω τα 5αρια πλεον προσεχεις λιγο παραπανωΜόνο για γέλια δεν είναι Γιάννη....
Τραγικό.....
Αλλά..... Εν έτη 2022 έχουμε υπερσύγχρονα όπλα, φυσιγγια, τσοκ που βάλλουν σε αποστάσεις ραβδωτου......
Κάτι τέτοιο θέλουν να μας κάνουν να πιστευουμε οι διαφημίσεις κ ορισμένοι μαγαζάτορες.......
Κατάντια......
Και να το κάνουν πιτσιρικαδες παει στο διάολο, το θέμα είναι ότι το βλέπουμε κ από κυνηγούς με πολλα χρονια στην πλατη τους......
Πας για υποψηφιοτητα οι πιο πολλες τσιχλες μεχρι τωρα awards να ξερεις χαχαχαχ.Μπραβο φιλε.Εμεις θα αγορασουμε πυλινα δισκακια να τουφεκαμε χαχαχαΜια ώρα και 20 λεπτά περπατητο γύρω από το χωριο μέχρι να γίνει το φαγητό. Έπρεπε να έχω άλλες 6-7...View attachment 58928
Καλα ελα εκεί που ήμουν σήμερα και θα αλαξεις γνώμη.......αλλα μάλλον εδω Κέρκυρα έχουμε λεφτά.......Εγω πρωσοπικα δεν εχω δει πιτσιρικα κυνηγο και οχι χομπιστα να τουφεκαει ετσι.Δεν εχουμε προλαβει και το πασοκ για λεφτα για φυσιγγια και οταν σου λενε 14 ευρω τα 5αρια πλεον προσεχεις λιγο παραπανω![]()
Καθαρά σκοτώματα.Ωραιος.Μια ώρα και 20 λεπτά περπατητο γύρω από το χωριο μέχρι να γίνει το φαγητό. Έπρεπε να έχω άλλες 6-7...View attachment 58928
Σούπερ .......εδω πρέπει να κάνεις το μισό νησι βολτα να κανεις τοσα πουλιά......Μια ώρα και 20 λεπτά περπατητο γύρω από το χωριο μέχρι να γίνει το φαγητό. Έπρεπε να έχω άλλες 6-7...View attachment 58928
Εκει ειστε βορια προαστια αστο μην το ψαχνεις χαχαχαχ.Εχθες ενας διπλα μου ειχε πιασει τα σπινακια λεω πανε τα σπινακια φετος αμα δεν δουμε τσιχλα χαχαχαχ.Καλα ελα εκεί που ήμουν σήμερα και θα αλαξεις γνώμη.......αλλα μάλλον εδω Κέρκυρα έχουμε λεφτά.......![]()
Και ο Νικόλας ο Ζωχιος το ίδιο....Μωρε σου λεω αταραχες ητανε, ουτε τσαλιμια, ούτε αλλαξαν ταχύτητα....χαλαρές πήγαιναν......μωρε σου λεω γελαγανε με τους βλάκες.......![]()
Και εδω το ίδιο Γιάννη..Κράταγα τα μπαρμπαροκιχλα οπως τη λέμε εδω εμείς ( τη τσαρτσαρα) και ενιωθα σαν μικρο παιδί που κρατάει νεο παιχνίδι, κανα 10λεπτο τη παρατηρούσα, δεν εχω πρόβλημα να το πω , δεν είναι ενα θύραμα που το βρίσκω συχνα ή καθε σεζόν , ειχα χρόνια να καρπωθω ...όμορφη και αυτη .......
Δεν προκειται περι αυτού...Καλα ελα εκεί που ήμουν σήμερα και θα αλαξεις γνώμη.......αλλα μάλλον εδω Κέρκυρα έχουμε λεφτά.......![]()
Αυτο το πράμα ρε φίλε οτι πρέπει σώνει και καλα να τουφεκίσουν κατι με τρελαίνει......πήγαινε μωρε βλήμα σε ενα σκοπευτήριο να ξεκαβλωσεις.....ασε φίλε ωρες ώρες μας σιχαίνομαι.......Εκει ειστε βορια προαστια αστο μην το ψαχνεις χαχαχαχ.Εχθες ενας διπλα μου ειχε πιασει τα σπινακια λεω πανε τα σπινακια φετος αμα δεν δουμε τσιχλα χαχαχαχ.
Αλμυρικι ειναι αυτο?Τα τρία μου και μια χαμένη....View attachment 58889
Ασε ειναι μερικοι γαμησετα.Κασετοφωνα τσιχλα στην περδικα λαγους βραδυ και τους βγαζουνε φωτο με τα σκυλια πρωι και αλλα πολλα.Μια κοινωνια ειμαστε και οι κυνηγοι.Λογικο να υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι οπως σε καθε κοινωνια.Αυτο το πράμα ρε φίλε οτι πρέπει σώνει και καλα να τουφεκίσουν κατι με τρελαίνει......πήγαινε μωρε βλήμα σε ενα σκοπευτήριο να ξεκαβλωσεις.....ασε φίλε ωρες ώρες μας σιχαίνομαι.......
Μπραβο Κυριακο επιτελους, για τα μερη εκει εχουν αργησει τα πουλια.. ας ελπισουμε να εχει κι αλλα πισωΣουφλί τεράστιο πέρασμα σήμερα αλλά το 95% των πουλιών σε απαγορευτικό ύψος. Μέχρι και τις 10 όπου και να κοίταζες έβλεπες έναν ουρανό πουλιά. Το κλαμπάνι πηγε γόνα αλλα ακόμα κι έτσι κάναμε καλό παιχνίδι και γέλασε το χειλάκι μας...
Κυπαρίσσι Γιάννη.Αλμυρικι ειναι αυτο?
Δεν βλέπω αίμα πουθενά, μήπως δεν κυνηγάς με benelli και μας παπατζώνεις;Μια ώρα και 20 λεπτά περπατητο γύρω από το χωριο μέχρι να γίνει το φαγητό. Έπρεπε να έχω άλλες 6-7...View attachment 58928
Μονο benelliΔεν βλέπω αίμα πουθενά, μήπως δεν κυνηγάς με benelli και μας παπατζώνεις;
Benelli έχω Γιώργο αλλά με τις συνταγές του πατρινού έχουν τρομερό πάντρεμα. Με hyperion 28αρια piston skeet και νο9,5 σκαγια είναι τουφεκισμενα αυτά. Όλα πατσαβούρα έπεσαν. Μόνο ένας κυρομυτης άφησε όλα τα φτερά του στον αέρα και όσο τον έβλεπα μια χαρά πήγαινε.Δεν βλέπω αίμα πουθενά, μήπως δεν κυνηγάς με benelli και μας παπατζώνεις;