Η Τα πουλια είναι πισο ακόμα… η θα την φάμε από πισο!!!!!!
Συμφωνω και γω μαζι σου...παιδες...μεχρι της 9.00 εμπαιναν πουλια....και αρκετες γερακοτσιχλες....και αρκετες τσιχλες....και ψηλα....και χαμηλα...! Δεν θα πω τιποτα για το λατρεμενο baikal.....εριξα 3 χορταστικες τουφεκιες με 28γρ. και δεξια καννη...απορησα και εγω....πως επεσαν...στην μια ο αερας μου εφερε πισω τον συγκεντρωτηρα....Πέριξ κάπανδριτη παρέλαση από κυνηγούς σήμερα..... Σήμερα λίγο καλύτερα τα πράγματα από εχθές και προχθές , πολλές ψιλομενες γενικά.... Αλλά είχε και βοληκες..... Μην ακούσω κάποιον να λέει ότι δέν είδε ..... Διότι Άλλο δεν είδε άλλο δεν έκανε...... Έχει διαφορά διότι τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω πολλά....η οφθαλμίατρο θέλουν κάποιοι η σεμινάριο το πώς είναι η τσίχλα.
Ευχαρίστως Παναγιώτη, θα δώσω και στον Πρόεδρο και στον ΔάσκαλοΝα τους δώσεις χαιρετίσματα!!
Και σκεφτόμουν να ανέβω, αλλά με κέρδισε το κρεβάτι...Πολύς αέρας κλαμπανι μια στο χέρι και Χρόνια πολλά!!!!
Δεν έχασες και τίποτα .Πήγα και βρήκα τον Γιώργο περικυκλωμένος από διάφορους συναδέλφους.Παραξενο το μέρος που ενώ είναι δεξιά του δρόμου επιτρέπεται.Ευχαρίστως Παναγιώτη, θα δώσω και στον Πρόεδρο και στον Δάσκαλο
Και σκεφτόμουν να ανέβω, αλλά με κέρδισε το κρεβάτι...
Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ δε ασθενής![]()
Εεεεε καμιά φορά κ τα φθηνοτούφεκα, με τις επίσης φθηνές κάννες καααατι κάνουν....Δεν θα πω τιποτα για το λατρεμενο baikal.....εριξα 3 χορταστικες τουφεκιες με 28γρ. και δεξια καννη...απορησα και εγω....πως επεσαν...
Το μεγάλο πλι τι είναι?Εύβοια πολύ αέρα σήμερα.
View attachment 58912
Ναι Τασο....πραγματι...!! Απ'οταν μακρυνα το κοντακι και κατι κλισεις (με ερασιτεχνικο - ανορθοδοξο τροπο και ξυλα)...μου ερχεται πολυ καλα...(εκανα και το πειραμα με το καλαμακι)...και φανηκε τις 3 τελευταιες φορες που πηγα....!Εεεεε καμιά φορά κ τα φθηνοτούφεκα, με τις επίσης φθηνές κάννες καααατι κάνουν....![]()
Από φασσες Κυριάκο είδατε τίποτα;Σουφλί τεράστιο πέρασμα σήμερα αλλά το 95% των πουλιών σε απαγορευτικό ύψος. Μέχρι και τις 10 όπου και να κοίταζες έβλεπες έναν ουρανό πουλιά. Το κλαμπάνι πηγε γόνα αλλα ακόμα κι έτσι κάναμε καλό παιχνίδι και γέλασε το χειλάκι μας...