Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ορεινή Αρκαδία το πρωί τα τσιν πήγαιναν συναυλία, στο δρόμο είδα πάνω από 100 πουλια στις άκρες και 2 μπεκάτσες. Ε μόλις φώτισε ο αέρας τρελάθηκε και τα πουλιά χάθηκαν...

Ξαφνικά φάνηκαν κάτι πουλιά... Με απόλυτη ευστοχία αυτά τα 2 πουλιά...
IMG_20221028_110119.jpgIMG_20221028_104755.jpg

Το πρωι μας τρελανε ο ηχος απο τις πιασμενες. Με το φως εκλεισε ο διακοπτης. Πουλιά φανηκαν σπασμενα καμμια 30αρια. Εντος βολής 2, τις κρεμάσαμε. Απο τις 8:30 περίπου παρέδωσα το όπλο στο νεο αιμα, τον μεγαλο μου , να μαθαινουμε σιγα- σιγά. Πανω απο την Αγια Ελεούσα στα υψωματα. Σικαμινο Αττική. Χρονια πολλα φιλοι μου, χρονια πολλά πατρίδα και καλά. Αύριο τώρα.

Πέριξ κάπανδριτη παρέλαση από κυνηγούς σήμερα..... Σήμερα λίγο καλύτερα τα πράγματα από εχθές και προχθές , πολλές ψιλομενες γενικά.... Αλλά είχε και βοληκες..... Μην ακούσω κάποιον να λέει ότι δέν είδε ..... Διότι Άλλο δεν είδε άλλο δεν έκανε...... Έχει διαφορά διότι τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω πολλά....η οφθαλμίατρο θέλουν κάποιοι η σεμινάριο το πώς είναι η τσίχλα.
Συμφωνω και γω μαζι σου...παιδες...μεχρι της 9.00 εμπαιναν πουλια....και αρκετες γερακοτσιχλες....και αρκετες τσιχλες....και ψηλα....και χαμηλα...! Δεν θα πω τιποτα για το λατρεμενο baikal.....εριξα 3 χορταστικες τουφεκιες με 28γρ. και δεξια καννη...απορησα και εγω....πως επεσαν...στην μια ο αερας μου εφερε πισω τον συγκεντρωτηρα.... .sarcastic. ...

Attachments

• 20221028_085231.jpg
    20221028_085231.jpg
    596,1 KB · Προβολές: 71
Να τους δώσεις χαιρετίσματα!!
Ευχαρίστως Παναγιώτη, θα δώσω και στον Πρόεδρο και στον Δάσκαλο ;)
Πολύς αέρας κλαμπανι μια στο χέρι και Χρόνια πολλά!!!!
Και σκεφτόμουν να ανέβω, αλλά με κέρδισε το κρεβάτι...
Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ δε ασθενής .yel.

ΒΑ Αττική λίγα πουλιά, κοπαδιαστά και ψηλά. Δεν σήκωνες καν το όπλο. Μετά άλλαξα καρτέρι και πήγα σε πιο ορεινό μέρος όπου και κατάφερα να πάρω 3 τσίχλες, όλες ψηλωμένες. Πέρασαν και μερικές κυργιαρίνες.

Αερακι σήμερα...
Μέχρι τις 8,30 δεν είχε φανεί τίποτα, γυρω στις 9 ξεκίνησαν να ανεβαινουν τσιχλοκοτσυφα απο μια ρεματιά κ να περνανε πάνω από δυο βίλες..
Τα χαζευα από μακριά......
Πιθανολογώ ότι λόγω του καιρου τα "πεταξε" αντίθετα από ότι περνανε συνήθως.....

Εν ολίγοις...ακαπνος κ σημερα αλλά με μια ελπίδα για την αυριανή....
....Θέλω να πιστευω.........

Ευχαρίστως Παναγιώτη, θα δώσω και στον Πρόεδρο και στον Δάσκαλο ;)

Και σκεφτόμουν να ανέβω, αλλά με κέρδισε το κρεβάτι...
Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ δε ασθενής .yel.
Δεν έχασες και τίποτα .Πήγα και βρήκα τον Γιώργο περικυκλωμένος από διάφορους συναδέλφους.Παραξενο το μέρος που ενώ είναι δεξιά του δρόμου επιτρέπεται.

Δεν θα πω τιποτα για το λατρεμενο baikal.....εριξα 3 χορταστικες τουφεκιες με 28γρ. και δεξια καννη...απορησα και εγω....πως επεσαν...
Εεεεε καμιά φορά κ τα φθηνοτούφεκα, με τις επίσης φθηνές κάννες καααατι κάνουν.... .my man.

Στα ψηλά και θεωρητικά top κομμάτια σήμερα.....αλλα τα πουλιά δεν είναι δεμένα φυσικα......στα χαμηλά εμαθα κατι φάνηκε......εκει πανω που ημουν εγώ ελάχιστα πουλιά......μετρημένες οι τουφεκιές μου για να τα βρίσκω αλλα τις ευχαριστήθηκα......μετα απο χρόνια και μια τσαρτσαρα στη πουλιαστρα μου.....

Ποικιλία.....
20221028_112156.jpg

Εεεεε καμιά φορά κ τα φθηνοτούφεκα, με τις επίσης φθηνές κάννες καααατι κάνουν.... .my man.
Ναι Τασο....πραγματι...!! Απ'οταν μακρυνα το κοντακι και κατι κλισεις (με ερασιτεχνικο - ανορθοδοξο τροπο και ξυλα)...μου ερχεται πολυ καλα...(εκανα και το πειραμα με το καλαμακι)...και φανηκε τις 3 τελευταιες φορες που πηγα....!

Σουφλί τεράστιο πέρασμα σήμερα αλλά το 95% των πουλιών σε απαγορευτικό ύψος. Μέχρι και τις 10 όπου και να κοίταζες έβλεπες έναν ουρανό πουλιά. Το κλαμπάνι πηγε γόνα αλλα ακόμα κι έτσι κάναμε καλό παιχνίδι και γέλασε το χειλάκι μας...

Σουφλί τεράστιο πέρασμα σήμερα αλλά το 95% των πουλιών σε απαγορευτικό ύψος. Μέχρι και τις 10 όπου και να κοίταζες έβλεπες έναν ουρανό πουλιά. Το κλαμπάνι πηγε γόνα αλλα ακόμα κι έτσι κάναμε καλό παιχνίδι και γέλασε το χειλάκι μας...
Από φασσες Κυριάκο είδατε τίποτα;

Status
Not open for further replies.
Back