Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πέρασε σήμερα ενα ζευγάρι φασσες καμιά 200+ μέτρα ύψος.....μιλάμε μασάνε τουφεκιδη και για την αλλη ζωη.......ηταν τοσο αταραχες που μάλλον γέλαγαν και αυτές...... .sarcastic.
Μόνο για γέλια δεν είναι Γιάννη....
Τραγικό.....

Αλλά..... Εν έτη 2022 έχουμε υπερσύγχρονα όπλα, φυσιγγια, τσοκ που βάλλουν σε αποστάσεις ραβδωτου......
Κάτι τέτοιο θέλουν να μας κάνουν να πιστευουμε οι διαφημίσεις κ ορισμένοι μαγαζάτορες.......

Κατάντια......

Και να το κάνουν πιτσιρικαδες παει στο διάολο, το θέμα είναι ότι το βλέπουμε κ από κυνηγούς με πολλα χρονια στην πλατη τους......

Αρκετά κοπάδια πολύ ψηλά να τραβάνε προς Αλεξανδρούπολη. 2 κοπαδάκια και μερικές σπασμένες περάσανε χαμηλά και πήραμε συνολικά 4.
Μια χαρά, τουλάχιστον να υπάρχει κίνηση να σε κρατάει σε ενδιαφέρον.

Πέρασε σήμερα ενα ζευγάρι φασσες καμιά 200+ μέτρα ύψος.....μιλάμε μάσανε τουφεκιδη και για την αλλη ζωη.......ηταν τοσο αταραχες που μάλλον γέλαγαν και αυτές...... .sarcastic.
Αυτο παρατηρουσα σημερα....συναδελφους κυνηγους που εβλεπαν κουκιδα και πηγαινε η 3αρα γονα....καλα να ριξει μια καποιος για την ιδεα οκ....αλλα 3αρα .think.

Καλημέρα στη παρέα χρόνια πολλά επιτέλους σήμερα και γω κατάφερα να εγκαινιάσω το εργαλείο 2 μήνες ήταν στη ντουλάπα παίξανε κάτι πουλιά κυρίως ψηλά κια σε όχι πρωτοκλασάτο καρτέρι το κέφι μου το κάνα πήρα 13 στο χέρι και 4 χαμένα πρώτη έντυπης πολύ καλή το όπλο σκοτώνει καθαρά λίγο με ξένισε το μάγουλο
Παναγιώτη ωραίο το merkel..
Το 201E είναι?

Αυτο παρατηρουσα σημερα....συναδελφους κυνηγους που εβλεπαν κουκιδα και πηγαινε η 3αρα γονα....καλα να ριξει μια καποιος για την ιδεα οκ....αλλα 3αρα .think.
Εάν μία στις εκατό έπαιρναν καμία θα έκαναν μόστρα στους τριγύρω πόσο φοβεροί είναι αυτοί και το όπλο τους
Εάν δεν πάρουν που είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα πάρουν, υπάρχει έτοιμη η κλασική απάντηση ότι ήταν μακριά....

Πέρασε σήμερα ενα ζευγάρι φασσες καμιά 200+ μέτρα ύψος.....μιλάμε μάσανε τουφεκιδη και για την αλλη ζωη.......ηταν τοσο αταραχες που μάλλον γέλαγαν και αυτές...... .sarcastic.
Δεν λες, οτι δεν θα ακουγαν ΚΑΝ τις τουφεκιες εκει πανω.... .sarcastic.

Περιξ Θηβας τιποτα το αξιόλογο. 3 τσιχλες τελικά έκανα η μια πολύ ψηλωμένη απο μια 3 αδούλα , αλλα με 4 συνολικά τουφεκιές. Παρεμπιπτόντως με το δίκαννο σήμερα, άλλη φάση το όπλο όπως και να το κάνουμε, ένιωθα οτι οσες να πέρναγαν θα τις έπαιρνα ..

Ορεινή Αρκαδία το πρωί τα τσιν πήγαιναν συναυλία, στο δρόμο είδα πάνω από 100 πουλια στις άκρες και 2 μπεκάτσες. Ε μόλις φώτισε ο αέρας τρελάθηκε και τα πουλιά χάθηκαν...

Ξαφνικά φάνηκαν κάτι πουλιά... Με απόλυτη ευστοχία αυτά τα 2 πουλιά...
View attachment 58896View attachment 58897
Ωραιο το λαμπραντορακι σου φιλε μου να το χαιρεσε.Το απολυτο σκυλι για απορτ.Ειχα και εγω αλλα μου το φωλιασανε οσοι θυμουνται στο φορουμ παλια.Πανευκολο στην εκπαιδευση.

Κράταγα τα μπαρμπαροκιχλα οπως τη λέμε εδω εμείς ( τη τσαρτσαρα) και ενιωθα σαν μικρο παιδί που κρατάει νεο παιχνίδι, κανα 10λεπτο τη παρατηρούσα, δεν εχω πρόβλημα να το πω , δεν είναι ενα θύραμα που το βρίσκω συχνα ή καθε σεζόν , ειχα χρόνια να καρπωθω ...όμορφη και αυτη .......

Status
Not open for further replies.
Back