Αρκετά κοπάδια πολύ ψηλά να τραβάνε προς Αλεξανδρούπολη. 2 κοπαδάκια και μερικές σπασμένες περάσανε χαμηλά και πήραμε συνολικά 4.Από φασσες Κυριάκο είδατε τίποτα;
Αρκετά κοπάδια πολύ ψηλά να τραβάνε προς Αλεξανδρούπολη. 2 κοπαδάκια και μερικές σπασμένες περάσανε χαμηλά και πήραμε συνολικά 4.Από φασσες Κυριάκο είδατε τίποτα;
Μόνο για γέλια δεν είναι Γιάννη....Πέρασε σήμερα ενα ζευγάρι φασσες καμιά 200+ μέτρα ύψος.....μιλάμε μασάνε τουφεκιδη και για την αλλη ζωη.......ηταν τοσο αταραχες που μάλλον γέλαγαν και αυτές......![]()
Μια χαρά, τουλάχιστον να υπάρχει κίνηση να σε κρατάει σε ενδιαφέρον.Αρκετά κοπάδια πολύ ψηλά να τραβάνε προς Αλεξανδρούπολη. 2 κοπαδάκια και μερικές σπασμένες περάσανε χαμηλά και πήραμε συνολικά 4.
Αυτο παρατηρουσα σημερα....συναδελφους κυνηγους που εβλεπαν κουκιδα και πηγαινε η 3αρα γονα....καλα να ριξει μια καποιος για την ιδεα οκ....αλλα 3αραΠέρασε σήμερα ενα ζευγάρι φασσες καμιά 200+ μέτρα ύψος.....μιλάμε μάσανε τουφεκιδη και για την αλλη ζωη.......ηταν τοσο αταραχες που μάλλον γέλαγαν και αυτές......![]()
Παναγιώτη ωραίο το merkel..Καλημέρα στη παρέα χρόνια πολλά επιτέλους σήμερα και γω κατάφερα να εγκαινιάσω το εργαλείο 2 μήνες ήταν στη ντουλάπα παίξανε κάτι πουλιά κυρίως ψηλά κια σε όχι πρωτοκλασάτο καρτέρι το κέφι μου το κάνα πήρα 13 στο χέρι και 4 χαμένα πρώτη έντυπης πολύ καλή το όπλο σκοτώνει καθαρά λίγο με ξένισε το μάγουλο
![]()
Εάν μία στις εκατό έπαιρναν καμία θα έκαναν μόστρα στους τριγύρω πόσο φοβεροί είναι αυτοί και το όπλο τουςΑυτο παρατηρουσα σημερα....συναδελφους κυνηγους που εβλεπαν κουκιδα και πηγαινε η 3αρα γονα....καλα να ριξει μια καποιος για την ιδεα οκ....αλλα 3αρα![]()
Δεν λες, οτι δεν θα ακουγαν ΚΑΝ τις τουφεκιες εκει πανω....Πέρασε σήμερα ενα ζευγάρι φασσες καμιά 200+ μέτρα ύψος.....μιλάμε μάσανε τουφεκιδη και για την αλλη ζωη.......ηταν τοσο αταραχες που μάλλον γέλαγαν και αυτές......![]()
Ναι Τάκη 201Ε 68 τσοκ 1,5/10 4/10Παναγιώτη ωραίο το merkel..
Το 201E είναι?
Μάνο η βόλτα θα γίνει αλλά δε νομίζω με το μερκελ χαχαΆντε και αύριο έχει περδικα
Μια χαρά συσφίξεις για κυνήγι Φέρμας...Ναι Τάκη 201Ε 68 τσοκ 1,5/10 4/10
Πανεμορφο....να το χαιρεσαιΝαι Τάκη 201Ε 68 τσοκ 1,5/10 4/10
Τάσο μου η μαλακία δεν εχει ηλικία να ξέρεις.......Και να το κάνουν πιτσιρικαδες παει στο διάολο, το θέμα είναι ότι το βλέπουμε κ από κυνηγούς με πολλα χρονια στην πλατη τους......
Μωρε σου λεω αταραχες ητανε, ουτε τσαλιμια, ούτε αλλαξαν ταχύτητα....χαλαρές πήγαιναν......μωρε σου λεω γελαγανε με τους βλάκες.......Δεν λες, οτι δεν θα ακουγαν ΚΑΝ τις τουφεκιες εκει πανω....![]()
Νομίζω laufstauhl γράφει θα το τσεκάρω και θ σ πω αν θυμάμαι καλά ειναι του 1984Τι ατσάλια έχουν οι κάννες?
Laufstauhl η boehler?
Το βασικότερο είναι πως αυτό το μοντέλο είναι GDR Ανατολικής Γερμανίας....Νομίζω laufstauhl γράφει θα το τσεκάρω και θ σ πω αν θυμάμαι καλά ειναι του 1984
Ωραιο το λαμπραντορακι σου φιλε μου να το χαιρεσε.Το απολυτο σκυλι για απορτ.Ειχα και εγω αλλα μου το φωλιασανε οσοι θυμουνται στο φορουμ παλια.Πανευκολο στην εκπαιδευση.Ορεινή Αρκαδία το πρωί τα τσιν πήγαιναν συναυλία, στο δρόμο είδα πάνω από 100 πουλια στις άκρες και 2 μπεκάτσες. Ε μόλις φώτισε ο αέρας τρελάθηκε και τα πουλιά χάθηκαν...
Ξαφνικά φάνηκαν κάτι πουλιά... Με απόλυτη ευστοχία αυτά τα 2 πουλιά...
View attachment 58896View attachment 58897