Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κεντρική Εύβοια υπέροχο καφεδάκι...! Τόσο σε πεύκο όσο και έλατο απόλυτη νεκρά.. Συνολικά να είδα μια δεκαριά πουλιά στα οποία δεν άξιζε να σηκώσεις όπλο... Από κυριάρες τπτ... Εν τω μεταξύ από τις 06.30 μέχρι τις 7.00 μας πήραν τα αυτιά και αναθαρησαμε...

Στο μέρος αυτό ενώνουν οι ρεματιές 3 νομους ...
Πέρασμα απο όλα τα είδη σε μεγάλους αριθμούς .
Έχω έρθει 28η με όλους τους καιρούς ,με βροχή με νοτια με συννεφιά με δυτικό με ανατολικό ,με εξωγήινους να κάνουν βόλτες...
Μπορώ να πω πλέον..Τα ξαναλέμε τον Γενάρη στο θέμα αυτό..
20221028_092359.jpg

Καλημέρα στη παρέα χρόνια πολλά επιτέλους σήμερα και γω κατάφερα να εγκαινιάσω το εργαλείο 2 μήνες ήταν στη ντουλάπα παίξανε κάτι πουλιά κυρίως ψηλά κια σε όχι πρωτοκλασάτο καρτέρι το κέφι μου το κάνα πήρα 13 στο χέρι και 4 χαμένα πρώτη έντυπης πολύ καλή το όπλο σκοτώνει καθαρά λίγο με ξένισε το μάγουλο

Καλημέρα στη παρέα χρόνια πολλά επιτέλους σήμερα και γω κατάφερα να εγκαινιάσω το εργαλείο 2 μήνες ήταν στη ντουλάπα παίξανε κάτι πουλιά κυρίως ψηλά κια σε όχι πρωτοκλασάτο καρτέρι το κέφι μου το κάνα πήρα 13 στο χέρι και 4 χαμένα πρώτη έντυπης πολύ καλή το όπλο σκοτώνει καθαρά λίγο με ξένισε το μάγουλο
Άντε και αύριο έχει περδικα

Πέριξ κάπανδριτη παρέλαση από κυνηγούς σήμερα..... Σήμερα λίγο καλύτερα τα πράγματα από εχθές και προχθές , πολλές ψιλομενες γενικά.... Αλλά είχε και βοληκες..... Μην ακούσω κάποιον να λέει ότι δέν είδε ..... Διότι Άλλο δεν είδε άλλο δεν έκανε...... Έχει διαφορά διότι τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω πολλά....η οφθαλμίατρο θέλουν κάποιοι η σεμινάριο το πώς είναι η τσίχλα.

Status
Not open for further replies.
Back