Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν πολλα χρονια ανεβαιναμε απο Κορινθο στην Δραμα για φασσες και τρυγωνια στην εναρξη. Θυμαμαι μενεμε στο ξενοδοχειο ΤΑΣΚΟ και κυνηγουσαμε στην Πτελεα. Ωραια χρονια!
Ακομα κρατανε τα μεροι λογο οτι τα χωραφια εκει ειναι ξερικα και βαζουν ηλιοσπορα σιτιρα και εχει ρεματακια με καθαρο νερο κι πευκα για κουρνιες

Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Περαστικά. Σιδερένιος γρήγορα ο μικρός.

Παιδιά ας μπούνε με το καλό μέχρι τέλος του μήνα κ μετά θα τα πούμε μαζί τους στο περπατητο όπως κάθε χρόνο. Το πρόβλημα βέβαια φέτος είναι ότι με 10 ευρώ το κουτί τα φυσίγγια δε νομίζω να συμφέρει κ ιδιαίτερα.

Ρε συ τι ηλιαχτίδες ...
Ιδικά 27-28 ,θα είμαστε στην καλύτερη θέση για φέτος ...
Λοιπόν έχω μια άδεια να κάψω γιατί τις υπόλοιπες τις θέλω για τις ελιές. Να την πάρω 27 η 31??? Να κάνουμε ένα τετραήμερο μετά από αιώνες!!! Μην με αφήνεις ξεκρέμαστο, απάντησε μου!!!!

Λες να έχει καμιά καντίνα;;; για αυτό μας λέει τέτοια;;εγώ δεν τσιμπάω πάντως :p
Ούτε καντίνα, ουτε βενζινάδικο, ουτε καφετζηδικο, ουτε τυροπιταδικο, ουτε ταβέρνα έχω ρε σεις!!! Μέλισσες έχω και αμα έρθετε να βοηθήσετε στις μεταφορές θα σας πω 1-2 απογευματινά και μεροκάματο σε μελι θα εχει...

Πάντως χωρίς πλάκα ότι βλέπω στην περιοχή μου σας το λέω. Συντεταγμένες επακριβώς όπως είναι κατανοητό δεν δίνω αλλά την γενική εικόνα. Κολλήματα τοπικισμου δεν έχω. Αν έχει ο τοπος φτάνουν για όλους!

της τουφεκιεσμας της καναμε και στο απογευματινο καρτερακι,, τα πουλια αρχησανε να παιζουνε απο τις 6ωρα κωβοντας καπια διαστηματα,,μου περασανε γυρο στα 40 50 τσιχλονια και κρατησα τα συγουρα,,,,,εκανα και μια αλαγη σε καρεκλακι σημερααααα .sarcastic. ΥΓ τα 30νταρια του ρουμελιωτη ξυριζουνεεεεεε

της τουφεκιεσμας της καναμε και στο απογευματινο καρτερακι,, τα πουλια αρχησανε να παιζουνε απο τις 6ωρα κωβοντας καπια διαστηματα,,μου περασανε γυρο στα 40 50 τσιχλονια και κρατησα τα συγουρα,,,,,εκανα και μια αλαγη σε καρεκλακι σημερααααα

Εγω πάλι εχω 4 ημερο, αλλα που να το κάψω; κοντά καθημερινά ή ενα 3 ήμερο προς τα πάνω Πελασγια κλπ; Ιδου η απορία...
Όπου θα έχεις λιγότερα έξοδα γιατί είναι περίεργα τα πράγματα και δε ζει και η Πυθία να φουμαρει κάνα τσιγάρο να μας μας κάνει πρόβλεψη.

Λες να έχει καμιά καντίνα;;; για αυτό μας λέει τέτοια;;εγώ δεν τσιμπάω πάντως :p
Πρεπει να μαζευτουμε καμια 20αρια ατομα απο εδω μεσα και να οργανωθουμε σοβαρα.

Phase A:10-15 ατομα την "στηνουν" στις εξοδους του χωριου Τριαδα (τελειως τυχαια επιλογη,απορω πως μου ηρθε) απο τις 4 τα ξημερωματα,ωστε να το αποκλεισουμε τελειως.

Phase Β:5-6 απο τους υπολοιπους,κανουμε γυφτοκαταδρομικη μες στο χωριο,και τοποθετουμε GPS σε οτι toyota hilux βρεθει στο διαβα μας.

Phase C:Οι υπολοιποι περιπολουν μεσα σε ενα κυκλο με κεντρο το χωριο και ακτινα 1,5-2χλμ. και βρισκονται σε συνεχη συννενοηση με τους σκοπους της Phase A.

Που θα παει,θα το ξετρυπωσουμε το αρουρι.Εδω ξετρυπωσαμε τον @Νικόλαος Ρεντίφης ,σε αυτον θα κωλωσουμε.hippo

:cool::cool::cool:👀👀👀

Λοιπόν έχω μια άδεια να κάψω γιατί τις υπόλοιπες τις θέλω για τις ελιές. Να την πάρω 27 η 31??? Να κάνουμε ένα τετραήμερο μετά από αιώνες!!! Μην με αφήνεις ξεκρέμαστο, απάντησε μου!!!!
31 Δημήτρη ... γούρικο και ανίκητο :p

Phase A:10-15 ατομα την "στηνουν" στις εξοδους του χωριου Τριαδα (τελειως τυχαια επιλογη,απορω πως μου ηρθε) απο τις 4 τα ξημερωματα,ωστε να το αποκλεισουμε τελειως.

Phase Β:5-6 απο τους υπολοιπους,κανουμε γυφτοκαταδρομικη μες στο χωριο,και τοποθετουμε GPS σε οτι toyota hilux βρεθει στο διαβα μας.

Phase C:Οι υπολοιποι περιπολουν μεσα σε ενα κυκλο με κεντρο το χωριο και ακτινα 1,5-2χλμ. και βρισκονται σε συνεχη συννενοηση με τους σκοπους της Phase A.

Που θα παει,θα το ξετρυπωσουμε το αρουρι.Εδω ξετρυπωσαμε τον @Νικόλαος Ρεντίφης ,σε αυτον θα κωλωσουμε.hippo

Τον έχουμε από το στίγμα του κινητού...Τι κάνουμε τόσα χρόνια.. Ξέρεις πόσα καρτερια έχω βρει έτσι;

Πολύ καλό σχέδιο!!! Ένα σοβαρό λάθος έχει μόνο! Το hilux είναι του πατέρα μου. Με άλλο πάω εγώ....

Status
Not open for further replies.
Back