Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Περαστικα του Κωστα, σιδερενιος και γρηγορα στο παρκε.

Δυστυχώς δεν χρειάζεται μυαλό ο κράχτης. Θράσος χρειάζεται. 'Ήμουν με τον Θοδωρή στο σκηνικό και δεν πίστευα το θράσος του. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει σεβασμό στον συνάνθρωπο. Αν δεν έχει σεβασμό, θα πρέπει να έχει τον φόβο των επιπτώσεων των θρασύτατων συμπεριφορών του. Μπράβο Θοδωρή και διαδικτυακά.
Η πλάκα είναι ότι οι ''μαγκες'' αυτοί μετά κλαίγονται σαν γυναικούλες κ βάζουν λυτους κ δεμένους να πάρουν τα όπλα τους πίσω 😭

Έπεσε και το τηλ από τους φίλους στην Οινόη.Ο ένας μου μίλαγε και άκουγα τα κλάματα των άλλων δύο.5 κακαραξες και 1 τσίχλα.Μιλαμε για αρχαία τραγωδία!
Alex ρώτησέ τους όμως αν άκουσαν γενικά τουφεκιές στα πέριξ. Σου το λέω γιατί ήμουν απέναντι στην Τανάγρα και στα πρωινά καρτέρια έγινε πόλεμος. Το μπάσιμο ξεκίνησε αργότερα και ήταν όντως ασθενικό αλλά όσοι έπιασαν καρτέρια με γνώμονα το πρωινό ανέμισμα από πιασμένες, νομίζω τα πήγαν πολύ καλά.

Θα εισφέρω μια νότα αισιοδοξίας, όπως κατάλαβα εγώ τα πράγματα από σήμερα και χθες. Μπορεί τα πουλιά να μην έχουν "σουρώσει" σε 2-3 μέρες μεγάλων μπασιμάτων αλλά μπαίνουν από λίγα επί αρκετές ημέρες και στο τέλος θα είναι ικανοποιητικός ο απολογισμός. Μην ξεχνάμε και τις εσωτερικές μετακινήσεις, προϊόντος του χρόνου και αναλόγως των εσωτερικών καιρικών συνθηκών.

Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Περαστικά!!!

Γρήγορη ανάρρωση..

Αναλόγως το πέρασμα. Αν είναι όπως πέρσι στις 18-19 γίνονται πολλά. Αλλά δεν πρόκειται οπότε καλά να είμαστε και θα τις ριξουμε τις τουφεκιες μας λίγες η πολλες. Εδώ σε εμάς έχει αρκετά πουλιά ψηλά εδω και μέρες.
Όλη η Αθήνα Εύβοια θα είναι μέχρι τα πρώτα χιόνια..Εγώ θα ανοιγα μια καντίνα πάντως

Περαστικά στο παιδί και νομίζω όπως έχω ξαναπεί αν και δε το πίστευα ότι οι τσίχλες έγιναν πολύ νυχτοβιες κελαιδανε το βραδάκι και το πρωί στο καρτέρι όλοι με το καφέ στο χέρι για να μη πω τίποτε άλλο.

Last edited:
Περαστικά στο παιδί και να επιστρέψει σιδερένιος.......

Μετα απο πίεση ενος καλού φίλου ανηφορσα σε ενα τόπο που ειχα να παω χρόνια. Πήγαινα πριν πολλα χρόνια, πιτσιρικάς, που αντεχα το ξενύχτι και τις ιστορίες για αγρίους για να πιασω τα καλα καρτερια. Ακόμα ομως και εκει πάνω ( που συνηθως εχει αλλο Θεο με την έννοια οτι πουθενά να μην κανει μπασιμο εκει θα δεις λιγα πουλιά) σήμερα τα πουλιά ηταν ελάχιστα. 3 κιχλίτσες έκανα εγω και 3 ο φίλος και στο σύνολο είδαμε καμιά 20αρια πουλιά ολα κι'ολα.....δεν θυμάμαι τοσο χάλια άλλη χρονιά......δεν ξερω ακριβώς τη φταιει αλλα ο καιρός δεν βοηθάει σίγουρα.......τελος πάντων, εχω μάθει και με τα πολλα και με τα λίγα......

Περάστηκα στο λεβεντι σου Κώστα… υπομονή δεν είναι τίποτα αυτο

Εδω πολυ τσιχλα επεσε παντως χθες και σημερα ειδα αρκετες και εχουμε μπολικη τροφη αντε γιατι περσυ δεν ειχε τιποτα
Σε ποιο νόμο φίλε, γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα τις ψάχνουμε με τα κυάλια!

Status
Not open for further replies.
Back