28 πίταΕκείνες οι ...ηλιαχτίδες που έλεγες??? 28 29 30???
29 γύρο
30 απόλα
28 πίταΕκείνες οι ...ηλιαχτίδες που έλεγες??? 28 29 30???
Άμα ήταν έτσι ρε καλά θα ήταν. Μια είναι η λέξη που ψάχνεις : ΦΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ....28 πίτα
29 γύρο
30 απόλα
Γιατί ρε συ Πανο , τι ιδιαίτερο είχε η περσινή χρονιά??? Μια συμπαθητική χρόνια ήταν και τίποτα παραπάνω γιατί πουλιά δεν είχε παντού. Άσε τα μπασιματα την χρονιά σαν σύνολο να κοιτάς. Για ρώτα και τον @ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ να σου πει τι χρόνια ήταν η περσινή. Κάηκαν μερικές μέρες στα μπασιματα και τους υπόλοιπους μήνες έκαναν τάμα για να δουν τσίχλα.Μάγκες μια είναι η απάντηση για τα φετινά μπασιματα
Μας κακομαθαν Περίση οι τσιχλουλες και φέτος μας κοροϊδεύουν συνεχώς....
Γενικά δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά δεν είμαι και τυφλός.Τα ντυμένα ψηλά που κρατάνε πουλιά και τα ρίχνουν με τα πρώτα κρύα είναι άδεια!Εάν κάνει και 2 μέρες πέρασμα τι θα γίνει?Άμα ήταν έτσι ρε καλά θα ήταν. Μια είναι η λέξη που ψάχνεις : ΦΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Αναλόγως το πέρασμα. Αν είναι όπως πέρσι στις 18-19 γίνονται πολλά. Αλλά δεν πρόκειται οπότε καλά να είμαστε και θα τις ριξουμε τις τουφεκιες μας λίγες η πολλες. Εδώ σε εμάς έχει αρκετά πουλιά ψηλά εδω και μέρες.Γενικά δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά δεν είμαι και τυφλός.Τα ντυμένα ψηλά που κρατάνε πουλιά και τα ρίχνουν με τα πρώτα κρύα είναι άδεια!Εάν κάνει και 2 μέρες πέρασμα τι θα γίνει?
Κάτω από το αυλάκι λένε τσίχλα και κλαίνε.Αναλόγως το πέρασμα. Αν είναι όπως πέρσι στις 18-19 γίνονται πολλά. Αλλά δεν πρόκειται οπότε καλά να είμαστε και θα τις ριξουμε τις τουφεκιες μας λίγες η πολλες. Εδώ σε εμάς έχει αρκετά πουλιά ψηλά εδω και μέρες.
Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.Καλημερα σε όλους. Νομιζω οτι εκανα καλη επιλογή, ύπνο και τον γιο μου στον αγώνα του στις 10:30. Για στείλτε ανταπόκριση Ευβοιώτες και Αττικάρχες
Περαστικά στο παιδί ...Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Τι τρελή διακαννάρα είναι αυτή ρε φίλε! Πανέμορφο μπιμπελό!!Στην Κύμη σήμερα όπου είδαμε πουλάκια,αλλά σχεδόν όλες σε απαγορευτικό ύψος.View attachment 58498
Περαστικά στο παιδί σου, Κώστα.Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Ετσι και σημερα στο Καπανδριτι,ειδα 2 ατομα που κλασικα βαζουν καθε χρονο κασετοφωνο.
Μας ειδαν,μας καλημερισαν(!),μας προσπερασαν και μολις εσκασε ο ηλιος κατα τις 07:30,αρχισε το Μεγαρο Μουσικης.
Απορησα με το θρασος τους.
Μετα απο κανα 10λεπτο δεν αντεξα,πηγα να τον βρω.
"Ρε αφεντικο,κλειστο το ρημαδι.Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.Δεν σου εχω πει ποτε τιποτα,αλλα οι υπολοιποι εδω τι ρολο βαραμε?Αν τις εχεις τοσο αναγκη,να παω να σου φερω 2 τσιχλες που εχω...Ελεος..."
Υ.Γ.1.Κουνησε συγκαταβατικα το κεφαλι και χωρις να πει τιποτα το εκλεισε με το τηλεκοντρολ....
Υ.Γ.2.Το Καπανδριτι και γενικα η Αττικη ειναι μεγαλο "σχολειο",καθως δεχεται τεραστια κυνηγετικη πιεση αφου η Αθηνα που ειναι διπλα,ισως να περιεχει τον μεγαλυτερο εν δυναμει αριθμο κυνηγων της χωρας...
Εκει θα δεις και θα αντιληφθεις παρα πολλα και πολλες παθογενειες που διεπουν τον βλακα τον Νεοελληνα,που το μονο που ξερει ειναι να εξυμνει τα αρχαια μεγαλεια του.
Δυστυχώς δεν χρειάζεται μυαλό ο κράχτης. Θράσος χρειάζεται. 'Ήμουν με τον Θοδωρή στο σκηνικό και δεν πίστευα το θράσος τους. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει σεβασμό στον συνάνθρωπο. Αν δεν έχει σεβασμό, θα πρέπει να έχει τον φόβο των επιπτώσεων των θρασύτατων συμπεριφορών του. Μπράβο Θοδωρή και διαδικτυακά.Τρέχα γύρευε τι μυαλό έχει ένας "κυνηγός" για να βάλει μηχανάκι στην Αττική το ΣΚ με παρουσία 100άδων κυνηγών...
Περαστικά του φίλε.Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Περαστικά τουΕυτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.