Tolis SBE1
Banned
ΔραμαΣε ποιο νόμο φίλε, γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα τις ψάχνουμε με τα κυάλια!
ΔραμαΣε ποιο νόμο φίλε, γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα τις ψάχνουμε με τα κυάλια!
Ποσο χρονο χρειαζονται απο Δραμα να κατεβουν Κορινθια μηπως δουμε και οι καταυλακιωτες ασπρη μερα?Δραμα
Πιστεβω θα μεινουν λογο αφθονιας τροφης και λιγοστης πιεσηςΠοσο χρονο χρειαζονται απο Δραμα να κατεβουν Κορινθια μηπως δουμε και οι καταυλακιωτες ασπρη μερα?
Ακομα κρατανε τα μεροι λογο οτι τα χωραφια εκει ειναι ξερικα και βαζουν ηλιοσπορα σιτιρα και εχει ρεματακια με καθαρο νερο κι πευκα για κουρνιεςΠριν πολλα χρονια ανεβαιναμε απο Κορινθο στην Δραμα για φασσες και τρυγωνια στην εναρξη. Θυμαμαι μενεμε στο ξενοδοχειο ΤΑΣΚΟ και κυνηγουσαμε στην Πτελεα. Ωραια χρονια!
Περαστικά. Σιδερένιος γρήγορα ο μικρός.Ευτυχώς που δεν πήγα κυνήγι, τωρα γυρίσαμε απο το νοσοκομειο. Ο μικρός σε μια διεκδίκηση στο μπάσκετ συγκρούστηκε με τον αντίπαλο και πήραμε το γονατο στο χέρι. 2 εβδομαδες εκτός τωρα. Πάλι καλά.
Λοιπόν έχω μια άδεια να κάψω γιατί τις υπόλοιπες τις θέλω για τις ελιές. Να την πάρω 27 η 31??? Να κάνουμε ένα τετραήμερο μετά από αιώνες!!! Μην με αφήνεις ξεκρέμαστο, απάντησε μου!!!!Ρε συ τι ηλιαχτίδες ...
Ιδικά 27-28 ,θα είμαστε στην καλύτερη θέση για φέτος ...
Ούτε καντίνα, ουτε βενζινάδικο, ουτε καφετζηδικο, ουτε τυροπιταδικο, ουτε ταβέρνα έχω ρε σεις!!! Μέλισσες έχω και αμα έρθετε να βοηθήσετε στις μεταφορές θα σας πω 1-2 απογευματινά και μεροκάματο σε μελι θα εχει...Λες να έχει καμιά καντίνα;;; για αυτό μας λέει τέτοια;;εγώ δεν τσιμπάω πάντως![]()
Περαστικά να είναι με το καλό πάλι στα γήπεδα. Παίζει και ο γιος μου μπάσκετ και παλιότερα η κόρη τα έχω φάει με το κουτάλι αυτά.Περαστικά. Σιδερένιος γρήγορα ο μικρός.
Όπου θα έχεις λιγότερα έξοδα γιατί είναι περίεργα τα πράγματα και δε ζει και η Πυθία να φουμαρει κάνα τσιγάρο να μας μας κάνει πρόβλεψη.Εγω πάλι εχω 4 ημερο, αλλα που να το κάψω; κοντά καθημερινά ή ενα 3 ήμερο προς τα πάνω Πελασγια κλπ; Ιδου η απορία...
Πρεπει να μαζευτουμε καμια 20αρια ατομα απο εδω μεσα και να οργανωθουμε σοβαρα.Λες να έχει καμιά καντίνα;;; για αυτό μας λέει τέτοια;;εγώ δεν τσιμπάω πάντως![]()
31 Δημήτρη ... γούρικο και ανίκητοΛοιπόν έχω μια άδεια να κάψω γιατί τις υπόλοιπες τις θέλω για τις ελιές. Να την πάρω 27 η 31??? Να κάνουμε ένα τετραήμερο μετά από αιώνες!!! Μην με αφήνεις ξεκρέμαστο, απάντησε μου!!!!
Τον έχουμε από το στίγμα του κινητού...Τι κάνουμε τόσα χρόνια.. Ξέρεις πόσα καρτερια έχω βρει έτσι;Πρεπει να μαζευτουμε καμια 20αρια ατομα απο εδω μεσα και να οργανωθουμε σοβαρα.
Phase A:10-15 ατομα την "στηνουν" στις εξοδους του χωριου Τριαδα (τελειως τυχαια επιλογη,απορω πως μου ηρθε) απο τις 4 τα ξημερωματα,ωστε να το αποκλεισουμε τελειως.
Phase Β:5-6 απο τους υπολοιπους,κανουμε γυφτοκαταδρομικη μες στο χωριο,και τοποθετουμε GPS σε οτι toyota hilux βρεθει στο διαβα μας.
Phase C:Οι υπολοιποι περιπολουν μεσα σε ενα κυκλο με κεντρο το χωριο και ακτινα 1,5-2χλμ. και βρισκονται σε συνεχη συννενοηση με τους σκοπους της Phase A.
Που θα παει,θα το ξετρυπωσουμε το αρουρι.Εδω ξετρυπωσαμε τον @Νικόλαος Ρεντίφης ,σε αυτον θα κωλωσουμε.
![]()
Πολύ καλό σχέδιο!!! Ένα σοβαρό λάθος έχει μόνο! Το hilux είναι του πατέρα μου. Με άλλο πάω εγώ....Πρεπει να μαζευτουμε καμια 20αρια ατομα απο εδω μεσα και να οργανωθουμε σοβαρα.
Phase A:10-15 ατομα την "στηνουν" στις εξοδους του χωριου Τριαδα (τελειως τυχαια επιλογη,απορω πως μου ηρθε) απο τις 4 τα ξημερωματα,ωστε να το αποκλεισουμε τελειως.
Phase Β:5-6 απο τους υπολοιπους,κανουμε γυφτοκαταδρομικη μες στο χωριο,και τοποθετουμε GPS σε οτι toyota hilux βρεθει στο διαβα μας.
Phase C:Οι υπολοιποι περιπολουν μεσα σε ενα κυκλο με κεντρο το χωριο και ακτινα 1,5-2χλμ. και βρισκονται σε συνεχη συννενοηση με τους σκοπους της Phase A.
Που θα παει,θα το ξετρυπωσουμε το αρουρι.Εδω ξετρυπωσαμε τον @Νικόλαος Ρεντίφης ,σε αυτον θα κωλωσουμε.
![]()
Μη το μαρτυράς βρε ... άστους να ψάχνονται στα καφενεία ...Πολύ καλό σχέδιο!!! Ένα σοβαρό λάθος έχει μόνο! Το hilux είναι του πατέρα μου. Με άλλο πάω εγώ....