Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας βλέπω όλους να ανυπομονειτε αλλά αν συνεχίσει βοριάς οι καλές ημερομηνίες είναι της άλλης εβδομάδας. Όλα τα χρόνια,αυτό θυμάμαι. Το οτι πέρασαν πέρυσι νωρίτερα δε λέει τίποτα, κανείς δεν τα ξέρει αυτά είναι η αποψη μου. Υπάρχουν κάποιες καιρικές συνθήκες που ευνοούν, αλλά δεν ξέρουμε πολλά άλλα πιθανότατα...

Σας βλέπω όλους να ανυπομονειτε αλλά αν συνεχίσει βοριάς οι καλές ημερομηνίες είναι της άλλης εβδομάδας. Όλα τα χρόνια,αυτό θυμάμαι. Το οτι πέρασαν πέρυσι νωρίτερα δε λέει τίποτα, κανείς δεν τα ξέρει αυτά είναι η αποψη μου. Υπάρχουν κάποιες καιρικές συνθήκες που ευνοούν, αλλά δεν ξέρουμε πολλά άλλα πιθανότατα...
Από τις 20 και μετά , έχεις δίκιο. Χωρίς αυτό να αποκλείει μεγάλα περάσματα πριν ή και ανύπαρκτα μετά.

Από τις 20 και μετά , έχεις δίκιο. Χωρίς αυτό να αποκλείει μεγάλα περάσματα πριν ή και ανύπαρκτα μετά.
Σωστά τα λές , στατιστικά απο τότε που ξεκίνησα το κυνήγι τα πιο καλα περάσματα τις πιο πολλές χρονιές τα έκανε κάπου 20/10 με 5/11... Απλά αυτό που μας συμβαίνει είναι το εξης: ξεκινάμε να βγαίνουμε απο 5 π.χ Οκτώβρη, δε βρίσκουμε πουλια παει ο μήνας 20 έχουμε βγει 10 φορες δεν βλέπουμε αξιόλογο πέρασμα και λέμε φόλα η χρονια κλπ... αν πάει ο μηνας 31 και ειναι η φάση όπως μέχρι τώρα ε ναι τότε είναι ...καραφόλα!

Σωστά τα λές , στατιστικά απο τότε που ξεκίνησα το κυνήγι τα πιο καλα περάσματα τις πιο πολλές χρονιές τα έκανε κάπου 20/10 με 5/11... Απλά αυτό που μας συμβαίνει είναι το εξης: ξεκινάμε να βγαίνουμε απο 5 π.χ Οκτώβρη, δε βρίσκουμε πουλια παει ο μήνας 20 έχουμε βγει 10 φορες δεν βλέπουμε αξιόλογο πέρασμα και λέμε φόλα η χρονια κλπ... αν πάει ο μηνας 31 και ειναι η φάση όπως μέχρι τώρα ε ναι τότε είναι ...καραφόλα!
Έτσι ακριβώς. Πιστεύω πως θα δούμε μερικα καλα περασματα μέχρι τις 10/11. Σιγά να μην πέρασαν όλα τα πουλιά μέχρι τις 20 του Οκτώβρη.

Ερώτηση...αυτή τη περίοδο στα περάσματα καλύτερα είναι καρτέρι στα πεύκα ή πεύκα με αμπέλι? .think.
Προσωπικά στα μπασίματα, βρίσκω τους λαιμούς λόφων, που καταλήγουν πάνω τους ρεματιές, που έχουν την πορεία των πουλιών. Είναι τα σημεία, όπου όποτε έχει κάνει μπάσιμο, μου έχουν προσφέρει τις καλύτερες και ευκολότερες ντουφεκιές.

Μολις σου απαντησα ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Τα σημαδια πλεον ολα αυτο δειχνουν😂😂
Τι φυσιγγια ειναι αυτα ρευμααα εχθες τα πηρα
Τι

Μολις σου απαντησα ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Τα σημαδια πλεον ολα αυτο δειχνουν😂😂
Τι φυσιγγια ειναι αυτα ρευμααα εχθες τα πηρα
Συγνώμη ποιο φυσιγγι είναι αυτό?Το super cassia της nsi στα 38gr?

Τελικά δεν έχω καταλάβει, Β.ελλαδα και Δυτική έκανε μπασιμο η Όχι? Νοτια έκανε?
Εμείς εδώ είδαμε πουλιά σήμερα. Δεν ήταν πιασμένα που ανεμισαν. Καθαρά μπασιματιαρικα. Ο Κυριάκος έγραψε νομίζω για πολλά πουλιά στην Καβάλα σήμερα. Οι Facebookαδες τι λένε? Δεν έχω από αυτο...

Status
Not open for further replies.
Back