Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φεύγοντας να πάω στην δουλειά και περνώντας από ένα παρκάκι, είδα μέσα στις ελιτσες- Κυπαρισσία κλπ, 5-6 τσιχλιτσες να σουλατσαρουν. Καθώς κραζαν άκουσα κι άλλες ψηλά να περνάν.
Το ξαδερφάκι έχει ανέβει Δερβενοχώρια και καθώς πίνει τον καφέ του έχει ακούσει κι αυτός να περνάνε πολλές. Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Καλά να περάσετε παλικάρια όσοι είστε στις "επάλξεις".

Καλημέρα σε όλους σας! Ήρθα τώρα σε ένα μέρος που ερχόμουν πιο πιτσιρικάς,ποτέ δεν είχε το φοβερό πέρασμα αλλά λόγω των πεύκων πάντα τράβαγε γερακοτσιχλες.δεν έχω πολλές ελπίδες και δεν έχει πατήσει και ψυχή ,μόνος μου θα είμαι.τωρα έφτασα 1-2 Τσιν τα άκουσα αλλά πάλι 6 μποφόρ έχει οπότε δε ξέρω αν και τι θα φανεί.

Παίδες έχουμε δρόμο ακόμα και μέλλον, κάτι το οποίο δεν έχετε παρατηρήσει είναι πως από πολύ νωρίς με το που μπήκε ο Οκτώβριος μέχρι και τώρα εκτός από ένα τριήμερο έχει συνεχούς βοριαδες,αυτό νεμεν είναι καλό αλλά αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τα πουλιά να μπαίνουν συνεχώς και σπαστά Λίγα λίγα.....να θυμήσω πως τα προηγούμενα μπασιματα που χαρήκαμε όλοι μια βδομάδα είχε φοβερή κακοκαιρία σε όλοι την Ελλάδα,και μετά το γύρισε σε βοριά και ξαστεριά και έγινε το Μπραφ εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως χρειάζεται και λίγο άλλος καιρός και όχι μόνο βοριάς.ωστε να γίνει κάποιο καλό Μπαμ προς τα κάτω
πολυ σωστα τα λες φιλαρακι....RESPECT.

3 μαύρες και μέρα τώρα δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ....Πλακώσαμε τις κουρούνες....View attachment 58383
Βαρα βαρα
15 μπασιματιαρες περασαν μολις στον θεο....
Φετος θα γινουμε ολοι κυνηγοι καρακαξας και κουρουνας μαλλον χαχαχαχαχ

Άκρα του τάφου σιωπή... μια μαύρη έχω δει και έχω ακούσει μια κόκκινη....
Εδώ ακούγονται αλλά πρέπει να μπήκαν βράδυ και είναι πιασμένες, δεν έχω δει καμία έχει κάτι λιοστασάκια και κάτι περιβόλια γύρω γύρω στο σπίτι από εκεί πρέπει να ακούγονται
3 μαύρες και μέρα τώρα δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ....Πλακώσαμε τις κουρούνες....View attachment 58383
Τι φωτογραφία είναι αυτή;
Χτύπαγες και φραπέ όταν την τράβηξες;

Καλημερα σε όλους. Ναύπλιο μία από τα ίδια, 3-4 μαύρες και μετά για ένα πεντάλεπτο καμιά δεκαριά πουλάκια. Φαίνεται ότι μπαίνουν σιγά - σιγά σε πολύ μικρούς αριθμούς. Ας ελπίσουμε να ερχονται άλλες από πίσω γιατί αν αυτά είναι τα μπασίματα φέτος, καήκαμε. Και δεν εννοώ στο ντουφεκίδι ...

Απο ξανθη περνανε αρκετουλες αλλα πανω απο 100 μετρα. Πρωτα ακουω και μετα αφου με κοροιδευουν οι φιλοι μου που κοιταω σα χανος ψηλα, τις βλεπω.....
Καλημέρα φίλε. Ήμουν στρατιώτης στο Πετροχώρι καλός κυνηγότοπος πρέπει να είναι αλλά λόγο στρατοπέδου δεν ξέρω αν μπορείς να κυνηγήσεις. Θυμάμαι ΣΚ περναγαν τα όρια οι λαγαδες κ μας έβαζαν να τους διώχνουμε. 2008-2009 πολλές φασσες κ τσίχλες θυμάμαι!!!

Λοιπόν, πέρασμα δεν είχε ,πέρασαν κάποια πουλιά με ότι ναναι κατευθύνσεις έκανα 3 . Πετάχτηκε και το πρωί ένας λαγαρος από τα πόδια μου που θα τον περιποιηθώ την Κυριακή αν μου κάνει τη χάρη

Status
Not open for further replies.
Back