Καλημεραα.Επισης καλα να περασεις φιλε εδω ξαστερια 3 μποφορακια βοριας.Καλημέρα, λιγα σύννεφα, πιο χαμηλη θερμοκρασία. Εμείς στο ραντεβού μας. Καλα να περάσετε.
Καλημεραα.Επισης καλα να περασεις φιλε εδω ξαστερια 3 μποφορακια βοριας.Καλημέρα, λιγα σύννεφα, πιο χαμηλη θερμοκρασία. Εμείς στο ραντεβού μας. Καλα να περάσετε.
πολυ σωστα τα λες φιλαρακι...Παίδες έχουμε δρόμο ακόμα και μέλλον, κάτι το οποίο δεν έχετε παρατηρήσει είναι πως από πολύ νωρίς με το που μπήκε ο Οκτώβριος μέχρι και τώρα εκτός από ένα τριήμερο έχει συνεχούς βοριαδες,αυτό νεμεν είναι καλό αλλά αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τα πουλιά να μπαίνουν συνεχώς και σπαστά Λίγα λίγα.....να θυμήσω πως τα προηγούμενα μπασιματα που χαρήκαμε όλοι μια βδομάδα είχε φοβερή κακοκαιρία σε όλοι την Ελλάδα,και μετά το γύρισε σε βοριά και ξαστεριά και έγινε το Μπραφ εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως χρειάζεται και λίγο άλλος καιρός και όχι μόνο βοριάς.ωστε να γίνει κάποιο καλό Μπαμ προς τα κάτω
Βαρα βαρα3 μαύρες και μέρα τώρα δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ....Πλακώσαμε τις κουρούνες....View attachment 58383
Ούτε τσόνια δεν περνάνε...Βαρα βαρα
15 μπασιματιαρες περασαν μολις στον θεο....
Φετος θα γινουμε ολοι κυνηγοι καρακαξας και κουρουνας μαλλον χαχαχαχαχ
Εδώ ακούγονται αλλά πρέπει να μπήκαν βράδυ και είναι πιασμένες, δεν έχω δει καμία έχει κάτι λιοστασάκια και κάτι περιβόλια γύρω γύρω στο σπίτι από εκεί πρέπει να ακούγονταιΆκρα του τάφου σιωπή... μια μαύρη έχω δει και έχω ακούσει μια κόκκινη....
Τι φωτογραφία είναι αυτή;3 μαύρες και μέρα τώρα δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ....Πλακώσαμε τις κουρούνες....View attachment 58383
3 μαύρες και μέρα τώρα δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ....Πλακώσαμε τις κουρούνες....View attachment 58383
Δεν έχω το εφεδρικό κινητό.Σε αυτό έχω μόνο μπροστινή κάμερα...Συνεχίζεται η ξεραΐλα εδώ...Τι φωτογραφία είναι αυτή;
Χτύπαγες και φραπέ όταν την τράβηξες;
Καλημέρα φίλε. Ήμουν στρατιώτης στο Πετροχώρι καλός κυνηγότοπος πρέπει να είναι αλλά λόγο στρατοπέδου δεν ξέρω αν μπορείς να κυνηγήσεις. Θυμάμαι ΣΚ περναγαν τα όρια οι λαγαδες κ μας έβαζαν να τους διώχνουμε. 2008-2009 πολλές φασσες κ τσίχλες θυμάμαι!!!Απο ξανθη περνανε αρκετουλες αλλα πανω απο 100 μετρα. Πρωτα ακουω και μετα αφου με κοροιδευουν οι φιλοι μου που κοιταω σα χανος ψηλα, τις βλεπω.....