Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άμα δώσουν τις καθυστερήσεις που δίνουν στον ΜΠΑΟΚ, ίσως ναι κάτι να γίνει!! .yel.
Άσε ρε , εγώ με τα ποδοσφαιρα απλά δεν. Απλά ίσως έχουμε ένα buzzer beater σαν και εκείνα του V Span. Εκεί που έπρεπε και να τσούζει!!!

Το πλαγιοκαννο το κυνηγησες Νικολαε?

Όχι ακόμη Τάσο, αλλά θα έρθει κι η δική τους η σειρά... Καλά να είμαστε...!
Είναι δύο τα νεοαποκτηθέντα μου πλαγιόκαννα: ναι μεν το Lucchini (under lever) του 1961 (ανακαινισμένo πλέον), αλλά και το καινούργιο Ugartechea 40... Είναι πάντως και τα δύο... σκέτα ''μπιμπελό''...!! :p

Όχι ακόμη Τάσο, αλλά θα έρθει κι η δική τους η σειρά... Καλά να είμαστε...!
Είναι δύο τα νεοαποκτηθέντα μου πλαγιόκαννα: ναι μεν το Lucchini (under lever) του 1961 (ανακαινισμένo πλέον), αλλά και το καινούργιο Ugartechea 40... Είναι πάντως και τα δύο... σκέτα ''μπιμπελό''...!! :p
Αυτο το ugartechea 40 πολυ το ζαχαρωνω. Ειδικα με τσοκ 4-2 και 66 εκατοστα καννη. Ποια ειναι η τιμη του?

Παίδες έχουμε δρόμο ακόμα και μέλλον, κάτι το οποίο δεν έχετε παρατηρήσει είναι πως από πολύ νωρίς με το που μπήκε ο Οκτώβριος μέχρι και τώρα εκτός από ένα τριήμερο έχει συνεχούς βοριαδες,αυτό νεμεν είναι καλό αλλά αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τα πουλιά να μπαίνουν συνεχώς και σπαστά Λίγα λίγα.....να θυμήσω πως τα προηγούμενα μπασιματα που χαρήκαμε όλοι μια βδομάδα είχε φοβερή κακοκαιρία σε όλοι την Ελλάδα,και μετά το γύρισε σε βοριά και ξαστεριά και έγινε το Μπραφ εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως χρειάζεται και λίγο άλλος καιρός και όχι μόνο βοριάς.ωστε να γίνει κάποιο καλό Μπαμ προς τα κάτω

Το ορτύκι έχει πολύ καλή χρόνια ακόμα και εδώ έχει που δεν κρατάει πουλια
Τα πρώτα μέρη γίναν τελευταία πουλιά υπάρχουν αλλά οι καιροί τα έχουν κανει μαντάρα με τους κραχτες σε δεύτερο χρόνο σε όλα τα Βαλκάνια αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε.

Αυτο το ugartechea 40 πολυ το ζαχαρωνω. Ειδικα με τσοκ 4-2 και 66 εκατοστα καννη. Ποια ειναι η τιμη του?

To μοντέλο 40 είναι πλέον διαθέσιμο μόνον με 71εκ κάννες και τσοκ 3-1. Αρχίζει από 1.217 ευρώ (απλοί εξωλκείς) και φθάνει 1.431 ευρώ (αυτόματοι εξωλκείς).

Αλλά ρίξε κι εσύ ο ίδιος μια ματιά στο site τού αντιπροσώπου, και εάν χρειασθεί, επικοινώνησε μαζί τους...

www.artemis-sport.gr/kynigetika-opla/plagiokanna.html?manufacturer=5447

Last edited:
Πριν λίγο γύρισα από το βουνό χαμός από τις τσίχλες και μέτα από μέρες φαινοντε τα αστέρια και δεν κουνιέται φύλο όσοι μπορείτε μην χάσετε την αυριανή μέρα σίγουρα θα γίνετε χαμός
Μια χαρα αναφορα εκανες....
μην χάσετε την αυριανή μέρα σίγουρα θα γίνετε χαμός
.....εδω μου τα χαλασες....το λεμε απο τις 10/10 αυτο και σημερα εχουμε 21/10...

Status
Not open for further replies.
Back