Kostas ContraDosi
Moderator
Ρε μαλακα την ιδια σκεψη κάναμε;;;;Άμα δώσουν τις καθυστερήσεις που δίνουν στον ΜΠΑΟΚ, ίσως ναι κάτι να γίνει!!![]()

Τυχαίοοοοο.....;;;;;;

Ρε μαλακα την ιδια σκεψη κάναμε;;;;Άμα δώσουν τις καθυστερήσεις που δίνουν στον ΜΠΑΟΚ, ίσως ναι κάτι να γίνει!!![]()
Άσε ρε , εγώ με τα ποδοσφαιρα απλά δεν. Απλά ίσως έχουμε ένα buzzer beater σαν και εκείνα του V Span. Εκεί που έπρεπε και να τσούζει!!!Άμα δώσουν τις καθυστερήσεις που δίνουν στον ΜΠΑΟΚ, ίσως ναι κάτι να γίνει!!![]()
Το πλαγιοκαννο το κυνηγησες Νικολαε?
Διάβασες το φλυτζάνι ;Θα είναι μια καλή χρονιά,θα το δείτε![]()
Όχι, το ίδιο μυαλό έχετε!Ρε μαλακα την ιδια σκεψη κάναμε;;;;
Τυχαίοοοοο.....;;;;;;![]()
Αυτο το ugartechea 40 πολυ το ζαχαρωνω. Ειδικα με τσοκ 4-2 και 66 εκατοστα καννη. Ποια ειναι η τιμη του?Όχι ακόμη Τάσο, αλλά θα έρθει κι η δική τους η σειρά... Καλά να είμαστε...!
Είναι δύο τα νεοαποκτηθέντα μου πλαγιόκαννα: ναι μεν το Lucchini (under lever) του 1961 (ανακαινισμένo πλέον), αλλά και το καινούργιο Ugartechea 40... Είναι πάντως και τα δύο... σκέτα ''μπιμπελό''...!!![]()
Ετσι παει....καποιοι ξεχωριζουν και αλλοι φοσφωρίζουν....Όχι, το ίδιο μυαλό έχετε!![]()
Μασάει φύλλα δάφνης λέω εγώ...Διάβασες το φλυτζάνι ;
Τα έχει πει ο Νοστραδαμος.Διάβασες το φλυτζάνι ;
Τα πρώτα μέρη γίναν τελευταία πουλιά υπάρχουν αλλά οι καιροί τα έχουν κανει μαντάρα με τους κραχτες σε δεύτερο χρόνο σε όλα τα Βαλκάνια αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε.Το ορτύκι έχει πολύ καλή χρόνια ακόμα και εδώ έχει που δεν κρατάει πουλια
Αυτο το ugartechea 40 πολυ το ζαχαρωνω. Ειδικα με τσοκ 4-2 και 66 εκατοστα καννη. Ποια ειναι η τιμη του?
Μια χαρα αναφορα εκανες....Πριν λίγο γύρισα από το βουνό χαμός από τις τσίχλες και μέτα από μέρες φαινοντε τα αστέρια και δεν κουνιέται φύλο όσοι μπορείτε μην χάσετε την αυριανή μέρα σίγουρα θα γίνετε χαμός
.....εδω μου τα χαλασες....το λεμε απο τις 10/10 αυτο και σημερα εχουμε 21/10...μην χάσετε την αυριανή μέρα σίγουρα θα γίνετε χαμός