...μερακλής!...τίποτα άλλο!Το δεύτερο

...μερακλής!...τίποτα άλλο!Το δεύτερο
Από τις 20 και μετά , έχεις δίκιο. Χωρίς αυτό να αποκλείει μεγάλα περάσματα πριν ή και ανύπαρκτα μετά.Σας βλέπω όλους να ανυπομονειτε αλλά αν συνεχίσει βοριάς οι καλές ημερομηνίες είναι της άλλης εβδομάδας. Όλα τα χρόνια,αυτό θυμάμαι. Το οτι πέρασαν πέρυσι νωρίτερα δε λέει τίποτα, κανείς δεν τα ξέρει αυτά είναι η αποψη μου. Υπάρχουν κάποιες καιρικές συνθήκες που ευνοούν, αλλά δεν ξέρουμε πολλά άλλα πιθανότατα...
Άσε τις γαλάζιες κ πελεκησε τις γαζέλες....Eπιτρέψτε μου κι ένα ακόμη βρε παιδιά... Έτσι, για το καλό...
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...
www.youtube.com/watch?v=KaKkmTd-p8U
Υ.Γ.: Για να ξορκίσουμε το κακό και να 'ρθουν οι τσίχλες...![]()
Σωστά τα λές , στατιστικά απο τότε που ξεκίνησα το κυνήγι τα πιο καλα περάσματα τις πιο πολλές χρονιές τα έκανε κάπου 20/10 με 5/11... Απλά αυτό που μας συμβαίνει είναι το εξης: ξεκινάμε να βγαίνουμε απο 5 π.χ Οκτώβρη, δε βρίσκουμε πουλια παει ο μήνας 20 έχουμε βγει 10 φορες δεν βλέπουμε αξιόλογο πέρασμα και λέμε φόλα η χρονια κλπ... αν πάει ο μηνας 31 και ειναι η φάση όπως μέχρι τώρα ε ναι τότε είναι ...καραφόλα!Από τις 20 και μετά , έχεις δίκιο. Χωρίς αυτό να αποκλείει μεγάλα περάσματα πριν ή και ανύπαρκτα μετά.
Έτσι ακριβώς. Πιστεύω πως θα δούμε μερικα καλα περασματα μέχρι τις 10/11. Σιγά να μην πέρασαν όλα τα πουλιά μέχρι τις 20 του Οκτώβρη.Σωστά τα λές , στατιστικά απο τότε που ξεκίνησα το κυνήγι τα πιο καλα περάσματα τις πιο πολλές χρονιές τα έκανε κάπου 20/10 με 5/11... Απλά αυτό που μας συμβαίνει είναι το εξης: ξεκινάμε να βγαίνουμε απο 5 π.χ Οκτώβρη, δε βρίσκουμε πουλια παει ο μήνας 20 έχουμε βγει 10 φορες δεν βλέπουμε αξιόλογο πέρασμα και λέμε φόλα η χρονια κλπ... αν πάει ο μηνας 31 και ειναι η φάση όπως μέχρι τώρα ε ναι τότε είναι ...καραφόλα!
Προσωπικά στα μπασίματα, βρίσκω τους λαιμούς λόφων, που καταλήγουν πάνω τους ρεματιές, που έχουν την πορεία των πουλιών. Είναι τα σημεία, όπου όποτε έχει κάνει μπάσιμο, μου έχουν προσφέρει τις καλύτερες και ευκολότερες ντουφεκιές.Ερώτηση...αυτή τη περίοδο στα περάσματα καλύτερα είναι καρτέρι στα πεύκα ή πεύκα με αμπέλι?![]()
Συμφωνώ...Το δεύτερο
Ναι το αναμεικτοΤι
Συγνώμη ποιο φυσιγγι είναι αυτό?Το super cassia της nsi στα 38gr?
Εμείς εδώ είδαμε πουλιά σήμερα. Δεν ήταν πιασμένα που ανεμισαν. Καθαρά μπασιματιαρικα. Ο Κυριάκος έγραψε νομίζω για πολλά πουλιά στην Καβάλα σήμερα. Οι Facebookαδες τι λένε? Δεν έχω από αυτο...Τελικά δεν έχω καταλάβει, Β.ελλαδα και Δυτική έκανε μπασιμο η Όχι? Νοτια έκανε?
Eπιτρέψτε μου κι ένα ακόμη βρε παιδιά... Έτσι, για το καλό...
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...
www.youtube.com/watch?v=KaKkmTd-p8U
Υ.Γ.: Για να ξορκίσουμε το κακό και να 'ρθουν οι τσίχλες...![]()
Αν και κατά τις εννιά έκοψε λίγο ο αέρας και γ@**καν στο τσιν και τσινΣυμφωνώ...
Πάντα ήταν. Ακούγονται πιο έντονα απόψε...Αν και κατά τις εννιά έκοψε λίγο ο αέρας και γ@**καν στο τσιν και τσιν
Έχουν γίνει πολύ νυχτόβιες
Καλημέρα από ΑττικήΚαλημέρα σε όλους από Σουφλί....