Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να υποθέσεις καλύτερα ότι είχε συναυλία κοντά στα φυτώρια του πουλημενου όπως κάθε χρόνο στα μπασιματα.
φίλε μου επειδή ήμουν και εγώ κάπου εκεί όχι δεν ήταν στα φυτώρια τώρα αν είχαν λαλα δεν ξέρω πάντως όπως τα λέει ο συνάδελφος

Όχι δεν είναι φυσιγγια που βγάζει όπως τα υπόλοιπα και δεν νομίζω να ξαναβγάλει. Την ψειριζαμε την δουλεία το καλοκαίρι που είναι slow τα πράγματα.
Έλα , πες μας. Σε έπεισε οτι το ν8 δεν ειναι ποτε το νουμερο της τσιχλας (ουτε στις ψηλωμενες στα περασματα) , γιατι αφηνει παντα μα παντα πολλα κενα, και ο μονος τροπος που το διορθωνει ειναι τα πολυ σφιχτα τσοκ, που ομως καταστρεψουν τα ψιλα σκαγια. Και συμβιβαστικατε στο ν 8,5. .yel.

Να υποθέσεις καλύτερα ότι είχε συναυλία κοντά στα φυτώρια του πουλημενου όπως κάθε χρόνο στα μπασιματα.
Βασιλη,στα φυτωρια του πουλημενου,βλεπω καθε χρονο 2 ατομα,ενας με σφυριχτρα και αλλος με κασετοφωνο κανονικο.
Παραδοξος,δεν "ακουνε" ποτε τα πουλια τοσα χρονια που βαζουν.
Γι 'αυτο δεν τους εχω κανει φασαρια ακομα.
Περνανε σαν να μην συμβαινει τιποτα...

Παραδόξως, μετά το χτεσινό αρκετά καλό μπάσιμο, μηδέν μπάσιμο σήμερα... Ψιλοπράματα... Παίξανε πολύ λίγες "μαύρες" κι αυτό ήτανε όλο... Μόνο 2 τσιχλίτσες στο σακούλι. Κι αυτές καλές είναι...

Αλλά ξέρετε πια... εγώ τον χαβά μου: Πάλι στάθηκα τυχερός και καρπώθηκα 1 φασσάρα!!! Μου ερχότανε από μπροστά μου χαμηλωμένη, καρφί "κατακούτελα"...!! Πού να 'ξερε η κακομοίρα τι την επερίμενε...;; Η μπούκα από τη δικαννιά τού εντελώς ασάλευτου κυρ Νικόλα και τα 4άρια, ατσάλινα σκάγια του... Δίχως δεύτερη σκέψη, την "κεραυνοβόλησα" με μία ντουφεκιά που τήνε βρήκε κατάστηθα και κατά πρόσωπο...!! Έπεσε ομπρός στα πόδια μου! Ένα σκάι μάλιστα, της είχε βγάλει το αριστερό μάτι...!!

.big smile.

Last edited:
Πως το συμπερανες αυτο φιλε μου.Εκει που ειμουν εγω ειναι 10-12 χλμ ποιο μακρια σε νοητη ευθεια πες 8χλμ.Και ναι και παραπανω μην σου πω πισω μου πεφταν κατα ριπας τουφεκες παιζει να ειχαν βαλει λαλα ηταν μακρια δεν ξερω.
Ακριβώς, απέχει 8-10 σε ευθεία!

Βασιλη,στα φυτωρια του πουλημενου,βλεπω καθε χρονο 2 ατομα,ενας με σφυριχτρα και αλλος με κασετοφωνο κανονικο.
Παραδοξος,δεν "ακουνε" ποτε τα πουλια τοσα χρονια που βαζουν.
Γι 'αυτο δεν τους εχω κανει φασαρια ακομα.
Περνανε σαν να μην συμβαινει τιποτα...
Μήπως βάζουν κανονικά τραγούδια κιόλας γι'αυτό δε χαμηλώνει τίποτα.

Καλησπέρα φίλοι μου. Μία σύνοψη του τριήμερου κυνηγιού στην ορεινή Ναυπακτία. 3 άτομα, με πάρα πολύ τύχη, είχαμε κάρπωση 5 φάσες, 6 δεντρότσιχλες και 5 τσίχλες. Ο καιρός ήταν ζεστός για την εποχή με πάρα πολύ αέρα, εκτός από σήμερα το πρωί. Οι φάσες ήταν οι 2 μονές και οι 3 από ένα 20άρι μπουλούκι. Άλλες δεν είδαμε. Δεντρότσιχλες να είδαμε το πολύ 30 πουλιά πρωινά και απογεύματα, πιθανώς ντοπιάρες οι περισσότερες. Τσίχλες είχε κάποιες πιασμένες το πρωί και σε πέρασμα δεν μπορώ να πω ότι σε 3 μέρες είδα πάνω από 20 περασματιάρικες. Το καλό της υπόθεσης είναι, ότι τα 5 κιλά προβατίνας και τα 3 κιλά χοιρινές, μας βοήθησαν να διατηρήσουμε την αξιοζήλευτη σιλουέτα μας, όπως και η γνωριμία με τον Νίκο από το φόρουμ μας, που μας προσέφερε μία υπέροχη κυνηγετική φιλοξενία, στον πανέμορφο τόπο του. Αισιοδοξούμε για τα καλύτερα τις επόμενες ημέρες! Καλή τύχη σε όλους μας για την συνέχεια.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back