φίλε μου επειδή ήμουν και εγώ κάπου εκεί όχι δεν ήταν στα φυτώρια τώρα αν είχαν λαλα δεν ξέρω πάντως όπως τα λέει ο συνάδελφοςΝα υποθέσεις καλύτερα ότι είχε συναυλία κοντά στα φυτώρια του πουλημενου όπως κάθε χρόνο στα μπασιματα.
φίλε μου επειδή ήμουν και εγώ κάπου εκεί όχι δεν ήταν στα φυτώρια τώρα αν είχαν λαλα δεν ξέρω πάντως όπως τα λέει ο συνάδελφοςΝα υποθέσεις καλύτερα ότι είχε συναυλία κοντά στα φυτώρια του πουλημενου όπως κάθε χρόνο στα μπασιματα.
Έλα , πες μας. Σε έπεισε οτι το ν8 δεν ειναι ποτε το νουμερο της τσιχλας (ουτε στις ψηλωμενες στα περασματα) , γιατι αφηνει παντα μα παντα πολλα κενα, και ο μονος τροπος που το διορθωνει ειναι τα πολυ σφιχτα τσοκ, που ομως καταστρεψουν τα ψιλα σκαγια. Και συμβιβαστικατε στο ν 8,5.Όχι δεν είναι φυσιγγια που βγάζει όπως τα υπόλοιπα και δεν νομίζω να ξαναβγάλει. Την ψειριζαμε την δουλεία το καλοκαίρι που είναι slow τα πράγματα.
Βασιλη,στα φυτωρια του πουλημενου,βλεπω καθε χρονο 2 ατομα,ενας με σφυριχτρα και αλλος με κασετοφωνο κανονικο.Να υποθέσεις καλύτερα ότι είχε συναυλία κοντά στα φυτώρια του πουλημενου όπως κάθε χρόνο στα μπασιματα.
Lambro Mezzο 30gr φίλε....κοντα & μακρια με οτι τσοκ αν το ριξεις...οχι να τουφεκας κ στα 40-50m εεε....Ποιό είναι το καλύτερο φυσίγγιο μισοταππα για την τσίχλα mezzo 32g no9 i nova club 32g no9.?
Ακριβώς, απέχει 8-10 σε ευθεία!Πως το συμπερανες αυτο φιλε μου.Εκει που ειμουν εγω ειναι 10-12 χλμ ποιο μακρια σε νοητη ευθεια πες 8χλμ.Και ναι και παραπανω μην σου πω πισω μου πεφταν κατα ριπας τουφεκες παιζει να ειχαν βαλει λαλα ηταν μακρια δεν ξερω.
Το γ@@@@.. δεν ξαναπείνο τσίπουρο όταν γραφο με χαλαειΤι πέτσα ρε? Από αρνί στη σούβλα? Από γουρουνοπουλα σουβλιστη??? Από γιαούρτι πρόβειο??? Για πες μας....
Μήπως βάζουν κανονικά τραγούδια κιόλας γι'αυτό δε χαμηλώνει τίποτα.Βασιλη,στα φυτωρια του πουλημενου,βλεπω καθε χρονο 2 ατομα,ενας με σφυριχτρα και αλλος με κασετοφωνο κανονικο.
Παραδοξος,δεν "ακουνε" ποτε τα πουλια τοσα χρονια που βαζουν.
Γι 'αυτο δεν τους εχω κανει φασαρια ακομα.
Περνανε σαν να μην συμβαινει τιποτα...
Και χθες το βράδυ έξω από την Βαρβάκειο.Πολλές μαυρες σήμερα πρωι.. Παρα πολλες..
ΑκριβώςΚαι εδώ ακούγονταν και αργά το βράδυ και πριν το ξημερωμα αλλά με το φως της ημέρας ελάχιστες φάνηκαν.
Υπομονή δημητρη… ακόμα δεν μπήκαν πουλια40 λεπτά άραξα μπροστά από αμπέλια πολλά από τα οποία παρατημένα με πολύ σταφύλι. 1 κοτσυφι πέρασε σχεδόν νύχτα το οποίο και δεν τουφεκισα.
Από υπομονή φουλ Ηλία. Αντε αύριο πάω δουλειά και Παρασκευή πάλι στο καρτέρι. Θα έχω όμως ανταπόκριση από φίλο. Να δούμε τι θα γίνει...Υπομονή δημητρη… ακόμα δεν μπήκαν πουλια