Ναι, να τους διευρύνω?? Χαχαχαχα

Εσυ κανε οτι θες
Εγω δεν θα τους πειραζα με τιποτε!!!
Διευρυνε την σχεση σου με την ξανθουλα που ειναι έπισης λατρης των οπλων

Ναι, να τους διευρύνω?? Χαχαχαχα
Εγώ το Σαββατοκύριακο δεν πήγα καθόλου γιατί είχα φουλ δουλειά με τις ελιές, που μας τις είχε ρίξει το χαλάζι το προηγούμενο Σάββατο (ευτυχώς είναι στρωμένες με δίχτυα) και έπρεπε να τις αναμαζώξουμε ...Μεσημεριανό περπατητο σε άλλη περιοχη μήπως και.........
Αλλά κ εκει η ίδια φτώχεια.........
Τρείς τσίχλες στο γιλέκο κ δυστηχως αφησα κ άλλες δυο για τα αρπακτικά της νυχτας..
Φυσίγγια Rio διασποράς 32γρ ν9...
ΥΓ Στέλιο μην ρωτήσεις γιατί δεν πηγα με την moss,πραγματικα δεν άξιζε τον κόπο........
View attachment 40338
Ωραία μάτια 4αρι έχει.
Εσυ κανε οτι θες
Διευρυνε την σχεση σου με την ξανθουλα που ειναι έπισης λατρης των οπλωνκαι το οπλακι αστο οπως ειναι
![]()
Εγω μονο το τατουαζ της βγαζω σκαρτοΩραία μάτια 4αρι έχει.
Δεν με παρακολουθεις σωστά κ ανυσηχω..
Εσυ κανε οτι θες
Ναι αλλά ουτε στο σκοπευτήριο ρε γκαμώτι??? ΧαχαΥ.Γ. Μη μου πεις κι εσύ γιατί δεν πάω με την Moss. ή με το δίκαννο ... Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο !![]()
Θα τις χτυπήσω εγώ να καλλιτεχνικό Βaikal χαχαχαχαΕγω μονο το τατουαζ της βγαζω σκαρτο
Αθανατη μπαικαλα...στην πενα το εχεις ..το εχεις Βαψι τασοΜεσημεριανό περπατητο σε άλλη περιοχη μήπως και.........
Τρείς τσίχλες στο γιλέκο κ δυστηχως αφησα κ άλλες δυο για τα αρπακτικά της νυχτας..
ΥΓ Στέλιο μην ρωτήσεις γιατί δεν πηγα με την moss,πραγματικα δεν άξιζε τον κόπο........
View attachment 40338
Το γνήσιο USSR IJ 58 μοιάζει .Αλλά η βαφή η είναι η αργή η κάποιο dura coat.Μεσημεριανό περπατητο σε άλλη περιοχη μήπως και.........
View attachment 40338
Δεν θυμάσαι βρε Ηλία...Αθανατη μπαικαλα...στην πενα το εχεις ..το εχεις Βαψι τασο
Ij 43 ussr...Το γνήσιο USSR IJ 58 μοιάζει
Eγω?????? Δεν πεταω τα μυαλά μου καλυτερα χαχαχαχαΜην πειράξεις τους αυλους .
Δηλαδή?Εγω μονο το τατουαζ της βγαζω σκαρτο
Συμπτωματικά απο Δευτερα 24/1...ενα 50€ ομως! Μας διαβαζουν, ειδαν τι αφηνουμε σε φυσίγγια, και σου λενε κουφαλες τσαμπα νομίζατε θα σας το δωσουμε?!συσκευή είναι αυτή που κατα καιρούς φέρνει το lidl....έχει 30 ευρώ.
Ρίξε την μπρούμυτα.Δεν μου αρεσει το σχεδιο Αλεξ![]()
Οταν τελειωσω μαζι της θα κτυπησει το ονομα μου τατουαζΡίξε την μπρούμυτα.
Ψψψψψψψ.........Οταν τελειωσω μαζι της θα κτυπησει το ονομα μου τατουαζ
Πήρα κι εγώ ρε Τάσο ένα κουτάκι Rio Game Load 32gr σε 10 για δοκιμή, έριξα με το μπαϊκάλ 3-4 αλλά πολύ κλώτσο ρε παιδί μου... Φαίνεται καλόμαθα με τα κίτρινα του Λάμπρου, τα 30αρια του Ρουμελιώτη και τα Εxpress 32Φυσίγγια Rio διασποράς 32γρ ν9...
Γενικά τα Rio είναι ζωηρά φυσιγγιακια Γιάννη κ ειδικά αν κάτσεις να τα συγκρίνεις με τα δυο φυσίγγια που αναφέρεις,(εβγαλα εκτός το express 32 γιατί δεν ξέρω πως είναι τώρα που άλλαξε σωθικα..)Πήρα κι εγώ ρε Τάσο ένα κουτάκι Rio Game Load 32gr σε 10 για δοκιμή, έριξα με το μπαϊκάλ 3-4 αλλά πολύ κλώτσο ρε παιδί μου... Φαίνεται καλόμαθα με τα κίτρινα του Λάμπρου, τα 30αρια του Ρουμελιώτη