Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι, να τους διευρύνω?? Χαχαχαχα
o_O
Εσυ κανε οτι θες
Εγω δεν θα τους πειραζα με τιποτε!!!

Διευρυνε την σχεση σου με την ξανθουλα που ειναι έπισης λατρης των οπλων .big smile.και το οπλακι αστο οπως ειναι :)

Attachments

• EB7291E2-BA98-4482-81D2-A1085D40A29C.jpeg
    EB7291E2-BA98-4482-81D2-A1085D40A29C.jpeg
    182,8 KB · Προβολές: 53
Μεσημεριανό περπατητο σε άλλη περιοχη μήπως και.........
Αλλά κ εκει η ίδια φτώχεια.........
Τρείς τσίχλες στο γιλέκο κ δυστηχως αφησα κ άλλες δυο για τα αρπακτικά της νυχτας..
Φυσίγγια Rio διασποράς 32γρ ν9...
ΥΓ Στέλιο μην ρωτήσεις γιατί δεν πηγα με την moss,πραγματικα δεν άξιζε τον κόπο........

View attachment 40338
Εγώ το Σαββατοκύριακο δεν πήγα καθόλου γιατί είχα φουλ δουλειά με τις ελιές, που μας τις είχε ρίξει το χαλάζι το προηγούμενο Σάββατο (ευτυχώς είναι στρωμένες με δίχτυα) και έπρεπε να τις αναμαζώξουμε ...
IMG_20220108_150241.jpg
Τη Δευτέρα αφού τελείωσα και από το ελαιοτριβείο, είχα σκοπό να πάω το απόγευμα στο καρτέρι. Και ενώ ήταν θαυμάσια μέρα, λίγο πριν ξεκινήσω άρχισε να φυσά αέρας διαολεμένος, σκοτείνιασε και άρχισε να βρέχει !!! Την Τρίτη το πρωί σταμάτησε η βροχή και έκανα μια μικρή βόλτα (γιατί το απόγευμα έπρεπε να γυρίσω στα Χανιά) ... αλλά δεν βολεύει το μέρος, ορεινό με έντονο ανάγλυφο και πυκνά, έτσι μόνο μια τουφεκιά κατάφερα να ρίξω !!!
IMG_20220120_182420.jpg
Ούτε αυτό το σαββατοκύριακο πρόκειται να ρίξω τουφεκιά, αφού ... μας έρχεται η "Ελπίδα" και θα γ@μ#€ται στη βροχή και το ψοφόκρυο !!!:( :mad:
Υ.Γ. Μη μου πεις κι εσύ γιατί δεν πάω με την Moss. ή με το δίκαννο ... Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο ! ;)

o_O
Εσυ κανε οτι θες
Εγω δεν θα τους πειραζα με τιποτε!!!
Δεν με παρακολουθεις σωστά κ ανυσηχω.. :rolleyes:

Υ.Γ. Μη μου πεις κι εσύ γιατί δεν πάω με την Moss. ή με το δίκαννο ... Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο ! ;)
Ναι αλλά ουτε στο σκοπευτήριο ρε γκαμώτι??? Χαχα

Εγω μονο το τατουαζ της βγαζω σκαρτο
Θα τις χτυπήσω εγώ να καλλιτεχνικό Βaikal χαχαχαχα

Τρείς τσίχλες στο γιλέκο κ δυστηχως αφησα κ άλλες δυο για τα αρπακτικά της νυχτας..
ΥΓ Στέλιο μην ρωτήσεις γιατί δεν πηγα με την moss,πραγματικα δεν άξιζε τον κόπο........

View attachment 40338
Αθανατη μπαικαλα...στην πενα το εχεις ..το εχεις Βαψι τασο

View attachment 40338
Το γνήσιο USSR IJ 58 μοιάζει .Αλλά η βαφή η είναι η αργή η κάποιο dura coat.
Μην πειράξεις τους αυλους .Μετά θα είναι για γαλιαντρες.

Αθανατη μπαικαλα...στην πενα το εχεις ..το εχεις Βαψι τασο
Δεν θυμάσαι βρε Ηλία...
Μιχαηλίδης ceracote κ ειλικρινά ξεμπερδεψα...
Μπορεί να χάνει σε εμφανιση, αλλά αποδείχθηκε οτι καλυτερο για το μέρος που ζω...........

Το γνήσιο USSR IJ 58 μοιάζει
Ij 43 ussr...

Μην πειράξεις τους αυλους .
Eγω?????? Δεν πεταω τα μυαλά μου καλυτερα χαχαχαχα

συσκευή είναι αυτή που κατα καιρούς φέρνει το lidl....έχει 30 ευρώ.
Συμπτωματικά απο Δευτερα 24/1...ενα 50€ ομως! Μας διαβαζουν, ειδαν τι αφηνουμε σε φυσίγγια, και σου λενε κουφαλες τσαμπα νομίζατε θα σας το δωσουμε?!

Και σήμερα το απόγεμα, αρκετά τα τσιχλάκια στο καρτέρι, αλλά η συντριπτική τους πλειονοψηφία περνάει στο σούρουπο...
Φανήκανε και μερικά κοτσυφάκια απόψε, αλλά όχι κάτι το σπουδαίο...
Δυστυχώς, σήμερα πολλά πουλάκια έτυχε και μου περάσανε δίχως να μπορώ καν να τους βάλλω, διότι ήτανε χαμηλωμένα πολύ και μού έβαζαν φόντο λοφάκια και υψώματα αριστερά μου και δεξιά μου, με επακόλουθο να μην μπορώ καν να τα διακρίνω σε τέτοιο σκούρο φόντο μες στο σύθαμπο του σούρουπου... Δεν πειράζει όμως. Κι αυτές οι δυσκολίες μες στο "παιχνίδι" είναι...
Τελικά, 9 κάτω, τα 7 στο γιλέκο.

Πήρα κι εγώ ρε Τάσο ένα κουτάκι Rio Game Load 32gr σε 10 για δοκιμή, έριξα με το μπαϊκάλ 3-4 αλλά πολύ κλώτσο ρε παιδί μου... Φαίνεται καλόμαθα με τα κίτρινα του Λάμπρου, τα 30αρια του Ρουμελιώτη και τα Εxpress 32 :)

Γρήγορο απογευματινό καρτεράκι, 2 τσίχλες κατέπεσαν και ακολούθως μπήκαν σακούλι και 2 χαμένα πέναλτυ!

Πήρα κι εγώ ρε Τάσο ένα κουτάκι Rio Game Load 32gr σε 10 για δοκιμή, έριξα με το μπαϊκάλ 3-4 αλλά πολύ κλώτσο ρε παιδί μου... Φαίνεται καλόμαθα με τα κίτρινα του Λάμπρου, τα 30αρια του Ρουμελιώτη
Γενικά τα Rio είναι ζωηρά φυσιγγιακια Γιάννη κ ειδικά αν κάτσεις να τα συγκρίνεις με τα δυο φυσίγγια που αναφέρεις,(εβγαλα εκτός το express 32 γιατί δεν ξέρω πως είναι τώρα που άλλαξε σωθικα..)

Status
Not open for further replies.
Back