Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι έκαναν ένα μπαμ και εδώ με 6 στα 6 αλλά μετά έκοψαν μαχαίρι...Σκέψου μετά πήρα άλλες 2 χέρι στα σβάρνα.Από τις 5 μέχρι τις 5μιση καθόμουν...
Όντως στο σούρουπο δύο τρεις πέρασαν και εδω. Πάντως πρέπει να πέφτουν στον κισσό σιγά σιγα. Εγώ 18:02 έφυγα για να την σπάσω στον μαλακα που 17:40 ήρθε να στηθεί για μπεκατσα. Να έβλεπες την ξυνιλα στα μούτρα του!!!! Το ευχαριστήθηκα!

Και γιατί δεν πας παιδάκι μου? Άσε και μια μέρα το σκυλι. Θα πλακώσει και τα χιόνια τωρα και θα χάσουμε μερες. Ποτέ θα πας ρε??? Του χρονου???
Μες την εβδομαδα τωρα που θα εχω αδεια, θα παω καμια γυρα ειναι η αληθεια, να δω ΑΝ κ ΤΙ θα παιζει...

Μετά από πολυ καιρό βγήκα για τσίχλες ένα 2ωρο περπατητο με έναν φίλο, μετά το μεσημέρι, νιώθοντας κάπως μετά την περιπέτεια της μικρής, σα να έχει σταματήσει ο χρόνος εκεί τη πρωτη μέρα και να έχω και μια ανασφάλεια,,,,, δε ξερω,,,, τέλος παντων....
Πουλάκια δεν είχε πολλα, και ή δεν θα είχε καθόλου ή θα φεύγανε 4-5 μαζί. Εκτός φόρμας με τις αστοχίες μου πηρα μερικές και αυτές προς το τέλος.
Φυσίγγια του εμπορίου 32γρ., δεν γέμισα τα αγαπημένα μου 30αρια με mb32 και p skeet.
Φαντάσου να ήσουν σε φόρμα! ...θα μεταναστεύανε οι τσίχλες στις γειτονικές επαρχίες....sarcastic.

Φαντάσου να ήσουν σε :)φόρμα! ...θα μεταναστεύανε οι τσίχλες στις γειτονικές επαρχίες....sarcastic.
Μπααα θα είχα παρει 4-5-6 πουλάκια ακόμα, ρίχνεις και λες "ρε γαμώτο" τι έγινε τώρα...... Όχι ότι είμαι και κανένα καλό ντουφεκι, μέτριος χωρίς ίχνος μετριοπάθειας.....

Μπααα θα είχα παρει 4-5-6 πουλάκια ακόμα, ρίχνεις και λες "ρε γαμώτο" τι έγινε τώρα...... Όχι ότι είμαι και κανένα καλό ντουφεκι, μέτριος χωρίς ίχνος μετριοπάθειας.....
Με Tordo 32 εριχνες βρε λαμογιο;;;

Άμα είδατε κάνα άσπρο vitara ψηλωμενο στους Καθενους ειμασταν εμείς .
Πάντως έκανε ένα ψιλόβροχο που σταματαγε και ξανάρχιζε.Ειδα αρκετούς κυνηγούς να περπατάνε κοντά μας.Πουλια έπαιζαν αρκετά και είδαμε και κοκινοτσιχλες σε ύψος .
Τέλος πάντων μαζέψαμε κάμποσες και μετά φύγαμε για Καλοχώρι για αγριοπερίστερα .Δεν πέρασαν κοντά αλλά είδαμε κάποια κοπαδακια φασσες ένα αρκετά μεγάλο .Το τι γίνεται εκεί πέρα με τα γουρούνια δεν περιγράφεται
Παντού πατημασιές .Πήραμε και εκεί λίγες τσίχλες αλλά αν ήταν μαζί και ο φίλος μας με το σκυλί θα ρίχναμε σε πολλές περισοτερες.

Αν κυνηγούσες τσίχλες με 32/8 θα έπαιρνες και μια φάσσα ;)

32/9αρια πάντα ,έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν αλλάζω το 9αρι και έκανα και βλακεία μετά το σκέφτηκα έπρεπε να τη ντουφέκισω με το 9αρι φουλ παρά να κοιτάξω να βάλω ένα 6αρι f2 34 Basieri που τα χω στη ζώνη .
Είδες που χωρίς να σε ρωτήσω και χωρίς να μιλήσουμε ποτέ ήξερα ότι δεν κυνηγούσες με 32/8 ;
Το ότι είδες την φάσσα και "κόλωσες" δείχνει ότι ή ήσουν κάτω σε γραμμάρια, ή με ψιλά σκάγια, ή και τα δύο.
Φυσικά και δεν θα σου πω εγώ με τί να κυνηγήσεις, ότι θέλεις θα κάνεις, δεν παρεμβαίνω καθόλου στις επιλογές σου απλά υπενθυμίζω γενικά το πλεονέκτημα του να έχεις ένα φυσίγγι που δίνει μεγαλύτερο εύρος επιλογών. Με 32/8 είμαι έτοιμος και για φάσσα, και για αγριοπερίστερο, και για κουρούνα, και για καρακάξα. Και εννοείτε δεν προλαβαίνουμε σχεδόν ποτέ να αλλάξουμε φυσίγγι.
Καλά κυνήγια να έχεις και καλές εξορμήσεις!

Δεν εκτίμησα ποτέ αυτό το σκάκι και έχω αφήσει και δύο κουτάκια στη Σωτηρίτσα στο καρτέρι 8αρακια πριν χρόνια επειδή μου τελείωσαν τα 9αρια και με το 8αρι στην ίδια εταιρία ήταν για πέταμα το φυσίγγι δεν ξέρω μπορεί να τύχε .Δεν ήταν θέμα 7/8/9 το πρωί ήταν ότι τα πουλιά βρισκόταν 40+ μέτρα γι'αυτό και 8 Άρι να χα πάλι θα το σκεφτόμουν δεν πρόλαβα την αλλαγή γιατί φορούσα αδιάβροχο ψιλοριχνε και η ζώνη ήταν από μέσα δε βαριέσαι πρώτη φορά θα μας συμβεί η τελευταία.Τα κυνήγια γίνονται ορτύκι 28γρ 9αρι και όλα τα άλλα 32 9αρι αν κατέβω σκάκι πάω αυτόματα στο 6 ,τα ψιλοτερα τα έχω βγάλει από την γκάμα γιατί στις κοντινές τουφεκιές γίνονται τα πουλιά κόσκινο στις μακρινές δεν τα καλοκρατανε αν δεν ευνοεί ο καιρός .Έτσι έχω σταθεροποίησει κάποια πράγματα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

Δεν πιστεύω να ήσουν εσυ????
Αμα μου πεις τι αυτοκίνητα ειδες θα σου πω...Εμεις μονο ενα υποπτο seat ειδαμε (νομιζω σεατ) με σπασμενο πισω αριστερα τζαμι με τρεις τυπους μεσα... Ενταξει ειχαν και τρακαρισμενο φαναρι πισω αριστερα και μπορει να τα παρεξηγησα τα παιδια, αλλα σαν πρωτη εντυπωση ηταν οτι εψαχναν για μεροκαματο!!! Αν ησουν εσυ, εισαι ανετα για προσαγωγη .yel.

Αμα μου πεις τι αυτοκίνητα ειδες θα σου πω...Εμεις μονο ενα υποπτο seat ειδαμε (νομιζω σεατ) με σπασμενο πισω αριστερα τζαμι με τρεις τυπους μεσα... Ενταξει ειχαν και τρακαρισμενο φαναρι πισω αριστερα και μπορει να τα παρεξηγησα τα παιδια, αλλα σαν πρωτη εντυπωση ηταν οτι εψαχναν για μεροκαματο!!! Αν ησουν εσυ, εισαι ανετα για προσαγωγη .yel.
Κλέφτες Γυφταιοι απ'τα Χαλια θα ήταν .
Και το Seat κλεμμένο θα ήταν.
Γυρνάνε να σπάσουν τζαμι να κλέψουν και άλλο αμάξι .Φεύγουν με ένα κλεμμένο και γυρίζουν με τρία .

Κλέφτες Γυφταιοι απ'τα Χαλια θα ήταν .
Και το Seat κλεμμένο θα ήταν.
Γυρνάνε να σπάσουν τζαμι να κλέψουν και άλλο αμάξι .Φεύγουν με ένα κλεμμένο και γυρίζουν με τρία .
Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια για τέτοιο περιστατικό στην περιοχή εδω. Άμα ήταν εκπρόσωποι της ευπαθους και ταλαιπωρου κοινωνικής ομάδας των σκατογυφτων θα έκαναν μπαμ από μακρια παντως.

Εγώ με το ταπεινό μου sx4 γυρναγα το πρωί μαύρου χρωματος. Δεν πρόσεξα αυτοκίνητα αλλά ήταν όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα για Στενή, λίγο πριν τους Καθενους σε ένα παράδρομο πάνω από τον κύριο δρομο. Είχε πολύ κόσμο σημερα!

Status
Not open for further replies.
Back