Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και απόψε ακούγονται πολλές στην Αθήνα στην Πετρούπολη.
Να περιμένεις το πρωι να πάρεις καφέ στην Αρτάκη η τα Ψαχνά και να ακούς τα τσιν! Με τι μυαλό να πας σε αυτή την ρημάδα την δουλειά μετα???
Έχει βάλει πολλά πουλιά παλικάρια. Και όταν έρθει καλοκαιρία κυνηγετική(κακοκαιρία με κρύο δηλαδη ) τότε θα δούμε τα καλα.

Πήγα μια βόλτα για να πω ότι......βγήκα...
και όχι πως περίμενα προκοπη...

Τσιχλοκοτσυφα μετρημένα στα δάχτυλα, μια δεντροτσιχλα κ μια τριάδα φάσσες...
Αυτά φανηκαν....

Τώρα πρωτα ο θεος κανα περπατητο αρχές Δεκέμβρη και.........
Γιατί από τώρα είναι νωρίς για τα εδώ δεδομένα (πανε οι καλές εποχές που ήξερα...)

Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερός είμαι που δεν τις ακούω πιά... ;)
Το ιδιο ελεγα και σε εναν στο καρτερι που δε τις άκουγε...εβλεπες τους υπόλοιπους να γυρναμε σαν τρελοι, πισω μπροστα αριστερα δεξια...αυτος τπτ...του λεγαμε οι υπόλοιποι "πάνω σου" και γυρναγε...ουτε αγχος ουτε τιποτα αρχοντας .big smile.

Γελαμε γελάμε αλλά ποτε θα έρθει κ η σειρά μας δεν ξέρω....
Μετρημενοι στα δάχτυλα είναι όσοι έχουν παρει στα σοβαρά τα.. αυτιά τους...

Έχουν περασει απο τα τυμπανα μας ντεσιμπελ και ντεσιμπελ χαχα...
Ουτε σε club στην Μυκονο τέτοια ένταση χαχαχα

Αν. Αττικη σε αμπελια , εβαλα το 4* και πηγα για μαυρες και μετα περπατητο, με ν9 . Και αρχισαν να μπαινουν μονα και δυαδες τα κοτσυφια φηλα -- 40μ . Αφου εριξα σε μερικα , ξεφτεριασα τρια και δεν επεσε κανενα , τα εγκατελειψα . Το τσοκ το βαζω απο το σπιτι και δεν εχω αλλο μαζι μου και εκτος απο 9αρια ειχα μονο τρια 7αρια. Μετα περπατημοκαρτερο

256177663_487518205713669_6217750127412871123_n.jpg

Τωρα εναs φιλοs μαs απο την Αυλιδα μαs ελεγε οτι μαζευει ελιεs και εχει μπολικα πουλια. Εν τω μεταξυ το πιο ωραιο το λαδι τουs λεει εφετοs
εχει μηδεν οξεα . Θα μαs τρελανουν οι Βαθιωτεs. Mπαs και βαζουν ALUDROX στιs ριζεs ?
Πες του το ΣΚ να βαλει πορτοκαλι γιλέκο και αν εχει καμια χοντρη ζακετα πανω, γτ σκεφτομουν και το Βαθυ για εναν γρηγορο περιπατο...θα εχω και δικανο 1-3 σταθερο και ο ασσος θα τσουξει, φιλικα το λεω! .sarcastic.
Αστειεύομαι φυσικα..Προσοχη φυσικα παντου και ιδιαιτερα μολις δουμε συγκομιδη!

Καλησπέρα παρέα! Όντας καινούργιος στο άθλημα και μη έχοντας ξανακυνηγήσει εντός Αττικής θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους από Αθήνα να μου προτείνουν καποιο μέρος κοντά στην Αθήνα για περπατητό ! Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!!

Καλησπέρα παρέα! Όντας καινούργιος στο άθλημα και μη έχοντας ξανακυνηγήσει εντός Αττικής θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους από Αθήνα να μου προτείνουν καποιο μέρος κοντά στην Αθήνα για περπατητό ! Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!!
Καλησπέρα φίλε,

Αττική εγώ πηγαίνω στα Μέγαρα. Ακολουθείς τον δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχωρι και όπου σ αρέσει κάνεις δεξιά ή αριστερά και περπατάς. πορείς να πατήσεις περιοχή βένιζα Μεγάρων ή Πευκενέας Μεγάρων. Ανατολική Αττική κυνηγούν σε περιοχές όπως Καπανδρίτι, Βαρνάβα. Λίγο πιο πάνω μπορείς να πας Τανάγρα, Αυλίδα, άγιο Θωμά. Με μια σύντομη αναζήτηση στον χάρτη, θα δεις στις περιοχές που σου είπα, σημεία όπου μπορείς να κάνεις περπατητό. Ξεκίνα να περπατάς και θα βρεις μόνος σου τα μέρη σου.

Συνάδελφε περνά από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλυτερα.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-572

Σημερα πρωινο μπασιμο....χμ... σιγουρα πολυ καλυτερο απο τις αλλες μερες....
Ειδα καμια 30ρια γερακοτσιχλες και αλλα τοσα τσιχλοκοτσυφα.... Αλλα μεσουρανα...αλλα εκτος
βολης....κανενα δεν μου εδωσε ευκαιρια βολης....
Δεν πειραζει....ηταν πανεμορφα να τα βλεπεις να μπαινουν!!!! :)

εικόνα_Viber_2021-11-12_18-07-43-029.jpg

Απογευματινο....περασαν καποια πουλακια..... οχι πολλα....καμια 10ρια πουλια.....Εριξα σε 6 και καταφερα
να κρατησω 4ρα πουλακια!!!
Αρχισε σιγα σιγα να ''ζωντανευει'' η Σαμος ?? Φτου - φτου σκορδα..... :D

εικόνα_Viber_2021-11-12_18-10-37-326.jpgεικόνα_Viber_2021-11-12_18-11-05-299.jpg

Μακαρι να συνεχισει ετσι....Εμενα αυτα μου φτανουν.....για ''κρεας''....εχω καλο χασαπη.... ;)

Ρε σεις, βρήκα μία τσίχλα που χτύπησα χτες το βράδυ ενώ έψαχνα να βρω μία σημερινή την οποία δε βρήκα .Δεν μου φαίνεται να έχει πάθει τίποτα, τι λέτε να την καταναλώσω;Σε μας παιδιά ελάχιστες πραγ ματικά οι τουφεκιές στα απογευματινά καρτέρια.Περπατητό δεν έχω πάει ακόμα...

Status
Not open for further replies.
Back