Καλησπέρα σας. Για εμένα τέλος το πέρασμα για φέτος. Συνήθως κυνηγάω (οπότε μπορώ και όσο μπορώ,πριν και μετά την δουλειά ) από τις 10 του Οκτώβρη μέχρι 11 του Νοέμβρη. Ένας μήνας καθαρός ,που με καιρού θέλοντος ισοδυναμεί με τουλάχιστον 20 εξόδους. Φέτος η χρονιά ήταν καλή. Δεν ήταν σαν το 16' αλλά δεν ήταν σαν τον προηγούμενων χρόνων τα χάλια. Πιάσαμε τα όρια τρεις - τέσσερις φορές ( το 16' έπιασα το όριο οχτώ φορές και δε πήγα αρκετά) και τις υπόλοιπες μέρες είχε ικανοποιητικό αριθμό για να ρίξεις από 5-10 τουφεκιές μέχρι 1-1.5 πακέτο φυσέκια. Το κέφι μας το κάναμε και με το παραπάνω. Μια συμβουλή για να μην την πατήσουν, όσοι τσιμπήσουν, όπως εγώ με προσφορές σε φυσέκια. Πως έτυχε και άκουσα πως έχει κάποιος προσφορές σε φυσέκια και τρεχαααατε χριστιανοί να προλάβετε το πανηγύρι. Την πάτησα κανονικότητα

. Μάλιστα κάποια από αυτά τα φυσέκια τα έβγαλα και φωτό εδώ να μου πείτε την γνώμη σας. πιαστηκα κανονικότητα κορόιδο. Τα φυσέκια ήταν επιεικως για τον π@@@ο κλαιγανε. Ιδιετερα αυτά τα σταρ Ελλάς...τόσες τσίχλες να πέφτουν και να ξαναζωντανεύουν δεν έχω δει.

Κρίμα για τα πολλά χαμένα.το τουφέκι είχε κάθε μέρα και διαφορετική βρώμα και διαφορετικό ήχο σε αλλαγές φυσεκιων σε σημείο να το τσεκαρω συνέχεια αν έσκασε και σε τι κατάσταση είναι.περισσοτερο αγχονομουν για το τι γίνεται και ένα φυσέκι έκανε μπλιφ,το άλλο μπλαφ,το παραλλο μπαμ και παρατριτο γκλινκ γλονκ Χο χο Χο μέρι κριστμας !!

Άρα λοιπόν μια συμβουλή για εμένα και για εσάς : ΜΗΝ παίρνετε φτηνά φυσέκια 4-5 ευρώ και συγκεκριμένα παλιά φυσέκια που θέλουν να τα διώξουν.ειναι πραγματικά κρίμα τα πουλιά που θα χάσετε και να σας δημιουργούν άγχος κάτι που απαγορεύεται στο κυνήγι γιατί έτσι δημιουργούνται ατυχήματα. Χίλιες φορές να έδινα 6.5 -7 ευρώ για φυσέκια και να έπαιρνα τα μισά πακέτα. Για να δικαιολογήσω και τον εαυτό μου,δεν είμαι εφοπλιστής. Λίγα χρήματα μπορώ να δώσω για το κυνήγι και συγκεκριμένα για την τσίχλα που ρίχνεις φυσέκια με τις σακούλες. Πάντως την έπαθα κανονικότητα φέτος αν και μαζέψαμε αρκετές για να κάνουμε όλης της οικογένειας τα στομάχια να γεμίσουν.Φιλιά και χαιρετισμούς πολλούς από το νησι της μαστίχας ,ήρθε η ώρα της μπεκατσας....!