Μπράβο ... ωραίο βίντεο...Της προηγούμενης εβδομάδας..
Μπράβο ... ωραίο βίντεο...Της προηγούμενης εβδομάδας..
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω με το ψαλίδι!Γεια σου συνονοματε με την baikal σου..
Έκανες ωραιο βιντεακι...
Και κατευθείαν στην κατανάλωση...
Είδα που πηγες να κόψεις τις φτερουγες απο την μέση με μαχαίρι, βολευει πολυ καλυτερα κ ειδικά αν έχεις πολλα πουλια ένα μεγάλο ψαλίδι..
Αν κ εγώ παντα τις κόβω με τα χέρια.....
δωσε φώτο στο λαο!Σήμερα έφαγα την πρώτη μαγειριά εφετινής εσοδείας κοκκινιστά τσιχλομπουτάκια (κομμένα σύρριζα με ψαλίδι) και τσιχλοστηθάκια (το καθαρό, ολόψαχνο φιλέτο) μαζί με μακαρόνια, "μπλουμ" δηλαδή όλα μαζί στην κατσαρόλα, "παντρεμένα"...!!! Έτσι τραβάνε όλη την νοστιμιά από τη τσιχλοσάλτσα τα μακαρόνια και γίνονται πεντανόστιμα...!!! Ζεστά-ζεστά ακόμη στο πιάτο, τούς έτριψα και μπόλικο καεφαλοτύρι να λειώνει από πάνω, ανακάτεψα καλά και... "μπουκιά και συγχώριο"...!!! Θα μπορούσαμε να την βαφτίσουμε και τσιχλομακαρονάδα...!!! Ήπια και μια κούπα κρασί...!!!
![]()
Δεν διαθέτω ακόμη αυτήν την δυνατότητα φίλε Σπύρο... Δυστυχώς...δωσε φώτο στο λαο!
Mπραβο Νίκο επιτέλους!Καλησπερα και απο εδω παλικαρια!!!
Εσπασε το ποδαρι του ο διαολος....περασαν λιγα πουλακια σημερα.....
Επτα πουλακια συνολο....στα 5 εριξα.....καταφερα να κρατησω τα τρια...Δοξα τω Θεω....εσπασε η γκινια!!!
View attachment 35756View attachment 35758
Μπράβο κ στον χρησταρα με τα ρωσικα εργαλειακια του!Μου έφερε ο θείος κένταυρος 28γρ νο8 και είπαμε να αλλάξουμε το κλασμένο μαλλί τα σεντίτ μπας και δούμε άσπρη μέρα.Πραγματικά στο ίδιο καρτέρι 6 πουλιά ξερά και 3 κοψόφτερα.Παρά ταύτα τα 3 βρέθηκαν.Πολύ ωραίο συγκεντρωτικό φυσιγγάκι!!! 4 όπλα σήμερα και κάτι κινήθηκε...Όπως πάντα σε εμένα τα πιο λίγα...Τι γκίνια είναι αυτή.View attachment 35759View attachment 35760
Με το izh54 ξανά!!! Τα φιλαράκια λένε πως βαράς με αυτό!!!Mπραβο Νίκο επιτέλους!
Καλη αρχή!
Μπράβο κ στον χρησταρα με τα ρωσικά εργαλειακια του!
Ειναι τσιχλομακαροναδα.Καλοχωνευτες .Σήμερα έφαγα την πρώτη μαγειριά εφετινής εσοδείας κοκκινιστά τσιχλομπουτάκια (κομμένα σύρριζα με ψαλίδι) και τσιχλοστηθάκια (το καθαρό, ολόψαχνο φιλέτο) μαζί με μακαρόνια, "μπλουμ" δηλαδή όλα μαζί στην κατσαρόλα, "παντρεμένα"...!!! Έτσι τραβάνε όλη την νοστιμιά από τη τσιχλοσάλτσα τα μακαρόνια και γίνονται πεντανόστιμα...!!! Ζεστά-ζεστά ακόμη στο πιάτο, τούς έτριψα και μπόλικο καεφαλοτύρι να λειώνει από πάνω, ανακάτεψα καλά και... "μπουκιά και συγχώριο"...!!! Θα μπορούσαμε να την βαφτίσουμε και τσιχλομακαρονάδα...!!! Ήπια και μια κούπα κρασί...!!!
![]()
Υπομονη η χρονια ειναι δικη μας. Θα το ευχαριστηθουμε ολοι .Καλησπερα και απο εδω παλικαρια!!!
Εσπασε το ποδαρι του ο διαολος....περασαν λιγα πουλακια σημερα.....
Επτα πουλακια συνολο....στα 5 εριξα.....καταφερα να κρατησω τα τρια...Δοξα τω Θεω....εσπασε η γκινια!!!
View attachment 35756View attachment 35758
Υπομονη η χρονια ειναι δικη μας. Θα το ευχαριστηθουμε ολοι .
Ωραιοτατα!!!Σήμερα έφαγα την πρώτη μαγειριά εφετινής εσοδείας κοκκινιστά τσιχλομπουτάκια (κομμένα σύρριζα με ψαλίδι) και τσιχλοστηθάκια (το καθαρό, ολόψαχνο φιλέτο) μαζί με μακαρόνια, "μπλουμ" δηλαδή όλα μαζί στην κατσαρόλα, "παντρεμένα"...!!! Έτσι τραβάνε όλη την νοστιμιά από τη τσιχλοσάλτσα τα μακαρόνια και γίνονται πεντανόστιμα...!!! Ζεστά-ζεστά ακόμη στο πιάτο, τούς έτριψα και μπόλικο καεφαλοτύρι να λειώνει από πάνω, ανακάτεψα καλά και... "μπουκιά και συγχώριο"...!!! Θα μπορούσαμε να την βαφτίσουμε και τσιχλομακαρονάδα...!!! Ήπια και μια κούπα κρασί...!!!
![]()
Αργησες εγω εχω φαει 3 φορες ριζαδα ...Σήμερα έφαγα την πρώτη μαγειριά εφετινής εσοδείας κοκκινιστά τσιχλομπουτάκια (κομμένα σύρριζα με ψαλίδι) και τσιχλοστηθάκια (το καθαρό, ολόψαχνο φιλέτο) μαζί με μακαρόνια, "μπλουμ" δηλαδή όλα μαζί στην κατσαρόλα, "παντρεμένα"...!!! Έτσι τραβάνε όλη την νοστιμιά από τη τσιχλοσάλτσα τα μακαρόνια και γίνονται πεντανόστιμα...!!! Ζεστά-ζεστά ακόμη στο πιάτο, τούς έτριψα και μπόλικο καεφαλοτύρι να λειώνει από πάνω, ανακάτεψα καλά και... "μπουκιά και συγχώριο"...!!! Θα μπορούσαμε να την βαφτίσουμε και τσιχλομακαρονάδα...!!! Ήπια και μια κούπα κρασί...!!!
![]()
Μην στεναχωριέσαι Χρηστακο! Θα σου κάτσει και εσενα!!! Την αριστερή με εννιαβολο την τουφεκισες???Μου έφερε ο θείος κένταυρος 28γρ νο8 και είπαμε να αλλάξουμε το κλασμένο μαλλί τα σεντίτ μπας και δούμε άσπρη μέρα.Πραγματικά στο ίδιο καρτέρι 6 πουλιά ξερά και 3 κοψόφτερα.Παρά ταύτα τα 3 βρέθηκαν.Πολύ ωραίο συγκεντρωτικό φυσιγγάκι!!! 4 όπλα σήμερα και κάτι κινήθηκε...Όπως πάντα σε εμένα τα πιο λίγα...Τι γκίνια είναι αυτή.View attachment 35759View attachment 35760
Είχαν αρχίσει να περνάνε σβάρνα και ενώ στην κοντινή είχα 24γρ, στην μακρινή είχα ξεχάσει το 28γρ νο8.Ε την έφαγε όλη πάνω με την μακρινή...Μην στεναχωριέσαι Χρηστακο! Θα σου κάτσει και εσενα!!! Την αριστερή με εννιαβολο την τουφεκισες???
Εγώ πήγα σε ένα παλιό καρτερι αποψε που δουλευα όταν ήμουν 20 χρονων. Στα αγριλιδια πριν το καρτερι φεύγει μια και την παίρνω. Με το μπαμ γεμίζει ο ουρανός τσιχλες!!!! Παίρνω άλλη μια και πάω πιάνω στο καρτερι. Βοριάς παρα πολυ δυνατός και ψοφοκρυο για την εποχη. Έρχονταν οι κουφαλιτσες στην μύτη του πευκια και έκαναν όλες μαζί ντου. Πέρασαν 15-20 και πηρα 5 και κλαμπανισα άλλες τοσες! Ρουμελιώτης csb32 no9 καθαρά και ακαριαία αποψε!
Ντουφεκεεεεεεε μουουουου εσυυυ!Είχαν αρχίσει να περνάνε σβάρνα και ενώ στην κοντινή είχα 24γρ, στην μακρινή είχα ξεχάσει το 28γρ νο8.Ε την έφαγε όλη πάνω με την μακρινή...
Φιλε μου ο 18.2 ειναι καταστροφη.Το ειδα και εγω στην πραξη περυσι πριν μας κλεισουν.Απογευματινο στα 15μ τις εκοψε στη μεση 2 τσιχλες.Εψαχνα να βρω ολοκληρο πουλι περασα τρις πανω απο τα πουλια και δεν εδειχνε οτι ηταν πουλια στα ποδια μου.Θελει επιλογη.Να αναφερω επισης οτι οσο κυνηγησα δεν σηκωσα πουλι ζωντανο ειτε κοψοφτερο.Στουπια οτι φυσιγγι και αν εβαλα .Τα συμπερασματα δικα σας.Ντουφεκεεεεεεε μουουουου εσυυυ!
Ετσι είναι το full και ο 18,2...
Δεν την έφαγε κ όλη γιατί δεν θα έβρισκε παπας να θάψει...![]()