ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!!Καλησπερα σε ολους.
Ειχα να πιασω οπλο απο 24 Αυγουστου,στα τρυγονια.
Δυνατο μπασιμο σημερα στη βορεια Ευβοια.
Τα πουλια σε μεγαλο υψος,2αδες,3αδες,4αδες,οποτε οι τουφεκιες ηταν επιλεκτικες.
Πηρα καμια 20αρια τσιχλες,13 στο χερι και 7 χαμενες.
Φυσιγγι b&p mb32 νο9 και 3*
Γαζωνε απο το πρωι με την υγρασια,μεχρι και κατα τις 9μιση με 10 που εβαλε αρκετη ζεστη και εκοψαν τα πουλια.Ολα τα πουλια ξερα.
View attachment 35842
View attachment 35843
View attachment 35845
View attachment 35846
Πφιλε τασο χωρις πλακααα αμα πω να βαλω ενα διαφανο δυχτι στο σουρουπο θα γινω ψαραςςς και οχι κυνηγοςςς εκη θα καρφωθουνε ολεσουςςςς αφου δεν μου αφυσανε καπελοοοοο,,και απο εδω και περα κραταω και γερα στα χεριαμου το τουφεκιι μην μου το παρουνε κιαυτωωωω
![]()
Παιδια ενδεχεται να ειναι μπασιματιαρικες μετα το ταξιδι...τις εχω πετυχει ετσι σε επιστροφια μεσα σε πρασιναδες οπως λετεΈχω σηκώσει και χτυπήσει σαν ορτύκια πολλές τσίχλες μέσα από χορτάρια όπως της φωτογραφίας. Κάποιες είχαν ακόμη το γρασίδι στο στόμα τους. Βόσκουν κανονικά το χορταρακι.
Εντάξει πατριώτη.....δν κρατάς στα χέρια σου και κανά τυχαίο όπλο,εδώ που τα λέμε...Καλησπερα σε ολους.
Γαζωνε απο το πρωι με την υγρασια,μεχρι και κατα τις 9μιση με 10 που εβαλε αρκετη ζεστη και εκοψαν τα πουλια.Ολα τα πουλια ξερα.
View attachment 35842
View attachment 35843
View attachment 35845
View attachment 35846
Θοδωρή η κούκλα fabarm;Καλησπερα σε ολους.
View attachment 35842
View attachment 35843
View attachment 35845
View attachment 35846
Η titan ειναι ..θανατος Το οπλοΘοδωρή η κούκλα fabarm;
H35 titanΘοδωρή η κούκλα fabarm;
Τοσο μεγαλη μεταβολη μεσα σε μια ωρα..View attachment 35867
Είπα να δοκιμάσω την 61 κάννη του πατέρα μου, τι το θελα;;; Με ξεκουφανε, λες και έριχνε άλλος δίπλα απ' το δεξί αυτί μου. Έριξα ένα κουτάκι με το ζόρι. Για μιάμιση ωρίτσα κυνήγησα απ' τις 4 έως τις πεντέμισι. Στην αρχή που ο ήλιος ήταν ψηλά και είχε ζεστή χωρίς υγρασία τα φυσίγγια γ@... με 4* μομπιλε μαμά παίρνω τέσσερα μονοτουφεκα και βρίσκω τα τρία. Στο υπόλοιπο περπάτημα δεν είδα τίποτα ουσιώδες και απ' τις 5:10 που έδυσε ο ήλιος άρχισαν να παίζουν τσίχλες. Μαζί όμως άρχισε να παίζει και η υγρασία..... κατάφερα να κρεμάσω μόνο άλλες δύο... δυστυχώς και σε απίστευτα εκνευριστικο βαθμό τσίχλες που να λες τη διέλυσα, να αφήνουν την ψυχή τους από πούπουλα και φτερά και να μην πέφτουν. Και σε νορμάλ αποστασεις 25 έως 35 μέτρα. Έπρεπε να έχω τις διπλές στο χέρι. Επόμενη φορά θα παίρνω μαζί και το 3* και οχταρια και μόλις πέφτει ο ήλιος θα αλλάζω...δεν είναι κατάσταση αυτή.
Ωραιος φιλαρακιΚαλησπερα σε ολους.
View attachment 35842
View attachment 35843
View attachment 35845
View attachment 35846
Φίλε ρίχνει πολύ υγρασία.Αφήνεις το αμάξι στις 5 στο καρτέρι και μετά που φεύγεις είναι μουσκίδι...Τοσο μεγαλη μεταβολη μεσα σε μια ωρα..
Έτσι ακριβώς, όποιος δεν το ζήσει δεν το πιστεύει.Φίλε ρίχνει πολύ υγρασία.Αφήνεις το αμάξι στις 5 στο καρτέρι και μετά που φεύγεις είναι μουσκίδι...