Είμαστε πολλοί ...πρέπει να κάνουμε μάζωξη σακατΤσακαλε από τα μέρη μου είσαι;
Είμαστε πολλοί ...πρέπει να κάνουμε μάζωξη σακατΤσακαλε από τα μέρη μου είσαι;
Το Φεβρουάριο περί....Είμαστε πολλοί ...πρέπει να κάνουμε μάζωξη σακατ
κοντος ψαλμος αλληλουια το κλεισιμοΠες το ψεματα!!! Σαν και σήμερα πέρσι μας μαντρωσε ο γουρλοματης με την κοντή ποντικομαμη.
Ορεινή Τριφυλία και Βόρεια ορεινή Κυνουρια η καταγωγή και οι αποκλειστικοι κυνηγοτοποι μου.Τσακαλε από τα μέρη μου είσαι;
Πολύ ωραία Gregory! Έχεις πιάσει τις δύο μπάντες, αριστερά και δεξιά του Μωριά... Και κοντά στη θαλασσίτσα...Ορεινή Τριφυλία και Βόρεια ορεινή Κυνουρια η καταγωγή και οι αποκλειστικοι κυνηγοτοποι μου.
Τι πας για περπατητο αυτήν την εποχή αφού δεν είναι καλάΠερπατητό με πατέρα σήμερα
Αφού δεν πέρασε τίποτα μπάσιμο.Βοριά έλεγαν και νοτιά με ομίχλη είχε.Περπατητό να σωθεί η κατάσταση και δουλειά μετά γιατί πότε θα ξαναβρούμε ευκαιρία με τις ελιές ένας θεός ξέρει....!Τι πας για περπατητο αυτήν την εποχή αφού δεν είναι καλά![]()
Ελα ντε...Δαιμονιο που ειναι...... ΧαχαχαΤι πας για περπατητο αυτήν την εποχή αφού δεν είναι καλά![]()
Ωραιοι και μπράβο σας!Περπατητό με πατέρα σήμερα κάτι έγινε με ευστοχία και πολύ ζέστη...
10 χέρι εγώ,3 ο πατέρας και από 1 ξερή χαμένη ο καθένας.Σκάγιασα με πούπουλα και άλλες 3-4.Πήγαμε τρένο πάλι με τον ρώσο τον παππού του παππού με 1-3 και 8αράκι παρακαλώ 72 πόντους κάννη.Ο πατέρας με την τοζάρα να θυμηθεί τα παλιά!!! Μαζέψαμε και τα φυσίγγια μας εννοείται.Το σεντιτ 28γρ νο8 πρώτη φορά το ρίχνω θετικό.Έχω ρίξει και καλύτερα σε 28 πιο φονικά!View attachment 35430
View attachment 35431View attachment 35433
Τα ίδια μονοπάτια έχουμε περπατήσειΟρεινή Τριφυλία και Βόρεια ορεινή Κυνουρια η καταγωγή και οι αποκλειστικοι κυνηγοτοποι μου.
Κοντος ψαλμος..Πες το ψεματα!!! Σαν και σήμερα πέρσι μας μαντρωσε ο γουρλοματης με την κοντή ποντικομαμη.
Περι με εσένα ήμουν γείτονας όταν εμένα κάτωΕίμαστε πολλοί ...πρέπει να κάνουμε μάζωξη σακατ
Έτοιμες τις εχω τις βεβαιώσεις μετακίνησης για "επαγγελματικούς" ΛογουςΚοντος ψαλμος..
Βοριά ?Αφού δεν πέρασε τίποτα μπάσιμο.Βοριά έλεγαν και νοτιά με ομίχλη είχε.Περπατητό να σωθεί η κατάσταση και δουλειά μετά γιατί πότε θα ξαναβρούμε ευκαιρία με τις ελιές ένας θεός ξέρει....!![]()
Εγω φετος δεν κλεινομαι...κοντος ψαλμος αλληλουια το κλεισιμο
Έτσι είχα ακούσει για σκ βοριά και αύριο ενισχυμένο...Βοριά ?
Το είχα δέσει στην σπαστή και βαριόμουν...Ελα ντε...Δαιμονιο που ειναι...... Χαχαχα
Ωραιοι και μπράβο σας!
Αλλά βάλε κ τον άλλο Ρωσο στην φωτο ρε φίλε, που μου έβαλες μόνο αυτό τον διαολο την πανωκαβαλίκα.....![]()