Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από Βοιωτία, ομίχλη μέχρι και τις 11 που έφυγα κάτι που σαν εικόνα και περιβάλλον μου αρέσει ιδιαίτερα. Έχουν μπει πολλά πουλιά, στατικος σε δύο διαφορετικά σημεία και δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή.

Ορεινή Τριφυλία και Βόρεια ορεινή Κυνουρια η καταγωγή και οι αποκλειστικοι κυνηγοτοποι μου.
Πολύ ωραία Gregory! Έχεις πιάσει τις δύο μπάντες, αριστερά και δεξιά του Μωριά... Και κοντά στη θαλασσίτσα...

Περπατητό με πατέρα σήμερα κάτι έγινε με ευστοχία και πολύ ζέστη...
10 χέρι εγώ,3 ο πατέρας και από 1 ξερή χαμένη ο καθένας.Σκάγιασα με πούπουλα και άλλες 3-4.Πήγαμε τρένο πάλι με τον ρώσο τον παππού του παππού με 1-3 και 8αράκι παρακαλώ 72 πόντους κάννη.Ο πατέρας με την τοζάρα να θυμηθεί τα παλιά!!! Μαζέψαμε και τα φυσίγγια μας εννοείται.Το σεντιτ 28γρ νο8 πρώτη φορά το ρίχνω θετικό.Έχω ρίξει και καλύτερα σε 28 πιο φονικά!IMG_20211106_063808.jpg

IMG_20211106_102831.jpgIMG_20211106_063752.jpg

Last edited:
Τι πας για περπατητο αυτήν την εποχή αφού δεν είναι καλά:cool::cool:.very funny..very funny.
Αφού δεν πέρασε τίποτα μπάσιμο.Βοριά έλεγαν και νοτιά με ομίχλη είχε.Περπατητό να σωθεί η κατάσταση και δουλειά μετά γιατί πότε θα ξαναβρούμε ευκαιρία με τις ελιές ένας θεός ξέρει....! .my man..yel.

Τι πας για περπατητο αυτήν την εποχή αφού δεν είναι καλά:cool::cool:.very funny..very funny.
Ελα ντε...Δαιμονιο που ειναι...... Χαχαχα

Περπατητό με πατέρα σήμερα κάτι έγινε με ευστοχία και πολύ ζέστη...
10 χέρι εγώ,3 ο πατέρας και από 1 ξερή χαμένη ο καθένας.Σκάγιασα με πούπουλα και άλλες 3-4.Πήγαμε τρένο πάλι με τον ρώσο τον παππού του παππού με 1-3 και 8αράκι παρακαλώ 72 πόντους κάννη.Ο πατέρας με την τοζάρα να θυμηθεί τα παλιά!!! Μαζέψαμε και τα φυσίγγια μας εννοείται.Το σεντιτ 28γρ νο8 πρώτη φορά το ρίχνω θετικό.Έχω ρίξει και καλύτερα σε 28 πιο φονικά!View attachment 35430

View attachment 35431View attachment 35433
Ωραιοι και μπράβο σας!
Αλλά βάλε κ τον άλλο Ρωσο στην φωτο ρε φίλε, που μου έβαλες μόνο αυτό τον διαολο την πανωκαβαλίκα..... .yelling.

Μια απογευματινή βολτούλα ούτε διωρο , το πρωί είχε αμουχλα ζουπα όλα λες και είχε βρέξει αποβραδις. Σήμερα είπα να πάρω την χοντροκωλα Αμερικάνα να ριξει καμια τουφεκια και αυτή , είδα ελάχιστες τσίχλες που σηκώνονταν μακρια χωρίς να δίνουν περιθώριο για βολή . Στον γυρισμό σηκώθηκαν δυο τρεις από ένα σκινο και έκανα την πρώτη τσίχλα της χρονιάς .

Φυσιγγακι Winchester universal νο 8 και τσοκ signature plus diffusion (briley στην ουσία) την στραπατσάρισε λιγάκι .

Ελα ντε...Δαιμονιο που ειναι...... Χαχαχα

Ωραιοι και μπράβο σας!
Αλλά βάλε κ τον άλλο Ρωσο στην φωτο ρε φίλε, που μου έβαλες μόνο αυτό τον διαολο την πανωκαβαλίκα..... .yelling.
Το είχα δέσει στην σπαστή και βαριόμουν... .yel.

Καλησπέρα. Μάλλον απογοητευτική η δεύτερη έξοδος μου, χθες το απόγευμα, λιγότερα πουλιά από την πρώτη φορά. Ούτε 10 δεν πέρασαν, μαζί με αυτές που άκουσα μόνο το φτερό τους χωρίς να τις δω. Ούτε οι φάσσες φάνηκαν !!!
Δύο τουφεκιές έριξα, η πρώτη μόνο έπεσε, γύρω στα 35-40 μέτρα. Τη θεώρησα εξ αρχής χαμένη γιατί δεν είχα οπτική επαφή με το σημείο που έπεσε ανάμεσα στις ελιές, πήγα όμως κι έψαχνα στο περίπου, για 5-10 λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα. Ξαναγύρισα στο πόστο μου για λίγο και αφού δεν πέρασε άλλη, πήρα πάλι τη νοητή ευθεία και ξανάρχισα το ψάξιμο για περίπου 5 λεπτά ακόμη. Ευτυχώς είχα πάρει φακό μαζί μου, κι έτσι τη βρήκα τελικά, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση!
Μια βιαστική φωτό και φυσικά με φλας. Στο σημείο που τη βρήκα ...
Προσπάθησα να γράψω το βράδυ, αλλά δεν είχε καθόλου ίντερνετ !!!
IMG_20211105_175218.jpg
Τώρα ήρθα πάλι στο καρτέρι, αν και δεν έχω ελπίδες ... και μια να πιάσω πάλι καλά θα είναι !!!

Status
Not open for further replies.
Back