Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ενοχλητικό είναι, συμφωνώ...αλλά και εμείς δεν πάμε Σκόπια και Βουλγαρία;
Ναι αλλά η διαφορά ποιά είναι?
Ότι εμείς εκεί δεν παρανομουμε.......
Εδώ ακους Ιταλούς με δίχτυα για μικροπουλα,τουφεκιές σε σπινους,κ κράχτες.... Εν ολίγοις μακελειό..
Χωρια το σκουπιδαριο πισω τους(οχι ότι κ κάποιοι από εμάς είναι καλυτεροι).

Κ αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν σέβεσαι τους νόμους μιας "ξενης" χώρας που σε φιλοξενεί κ σου δίνει κ σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις το κεφι σου..

Και μετά γκρινιάζουμε ,ότι βαρανε ότι πετάει ..
Περί εγώ στην τρίτη εικόνα βλέπω καπνό ψημενης πανσετας να ανεμίζει .think.
Θα τον πάρω τηλ να μου κανονίσει τριήμερο κάπνισμα ζυγουριου στο λιοστασι
Μάλλον το κατέχει το άθλημα ο διοργανωτής bbq2

Καλημέρα. Νωρίς είναι παλικάρια, ειδικά εδώ στα νότια. Τώρα αν γουστάρετε το καφεδάκι στο βουνό οκ αλλάζει το πράμα. Εγώ θα παω Τετάρτη προς το Χάρακα για κανα ορτυκάκι, αν ο καιρος το άλλο σκ είναι ευνοϊκός θα στηθώ στο καρτέρι.

Πρωινη βολτουλα περιξ Δερβενοχοριων και οι πρωτες εμφανιστηκαν. Πρωι πρωι λοιπον και πριν βγει ο ηλιος σε κατι πευκα που ειχα πισω μου την ακουσα καθαρα χωρις να την δω ομως. Τα κοτσυφια και οι κοκκινολαιμηδες ειχαν στησει το δικο τους ρεπερτοριο και οταν βγηκε ο ηλιος αρχισαν να περνανε οι σπινοι. Ξαφνικα βλεπω μια σιλουετα που στην αρχη το περασα για κοτσυφα (λογω ηλιου) ν'ανεβαινει πευκα - πευκα αλλα οταν πλησιασε ακουσα δυο φορες το τσικ και τα ματια μου πεταχτηκαν εξω. Της εριξα δυο ντουφεκιες και τις δυο αναμεσα μας υπηρχε πευκο. Η δευτερη την πηρε και καθως βγηκε απο την ευθεια του πευκου για να μπορω να την δω, παει και προσγειωνεται μεσα σε ενα πυκνο αναμικτο. Ψαχναμε με τον πατερα μου 40 λεπτα αλλα τιποτα. Ενω η ωρα ειχε φτασει 9:00 βγηκαν στα 40 μετρα περιπου 3 κοτσυφια και μια τσιχλα τα οποια περασαν κι αυτα μεσα στο πυκνο χωρις να τα ντουφεκισω. Για την ιστορια ειδα ακομη 1 φλυτζουνι, 2 φανετα και 4 χελιδονια. Το κρυο "για την εποχη" ηταν αρκετο σημερα. Περασαμε ωραια, γελασαμε και αποθηκευσαμε και μερικες εικονες ακομα στον "σκληρο".
Ειτε βρισκεστε σε βουνο, ειτε σε καμπο, ειτε σε θαλασσα, καλα να περνατε.

Eψές το απόγιομα εις το πόστον μου (ως σας είχα προαναγγείλει).
Το λοιπόν, ως ακριβώς αναμένετο, κίχλην ουδεμίαν αντελήφθην, μήτε με τα ώτα μου, μηδέ με τους οφθαλμούς μου...
Παρά μόνον ελαχίστοι κοτσυφοί κατέστησαν αντιληπτοί ωσάν "σκιές" εις την προκεχωρημένην αμφιλύκην, δίχως καν να προκάμω να βάλλω εναντίον των...
Ειρήσθω εν παρόδω, πως το ψύχος ήτο αισθητώς δριμύ, ειδικώς εφόσον ο ήλιος εβασίλεψεν κι έπειτα...

Last edited:
Eψές το απόγιομα εις το πόστον μου (ως σας είχα προαναγγείλει).
Το λοιπόν, ως ακριβώς αναμένετο, κίχλην ουδεμίαν αντελήφθην, μήτε με τα ώτα μου, μηδέ με τους οφθαλμούς μου...
Παρά μόνον ελαχίστοι κοτσυφοί κατέστησαν αντιληπτοί ως "σκιές" εις την προχωρημένην αμφιλύκην, δίχως καν να προκάμω να βάλλω εναντίον των...
Ειρήσθω εν παρόδω, πως το ψύχος ήτο αισθητώς δριμύ, ειδικώς εφόσον ο ήλιος εβασίλεψεν κι έπειτα...
Ρε φιλε
Σαν να με ξανα εφηβος και διαβαζω τον Ελευθεριο συνοδινο!!!

Μια από τις δύο τσίχλες που βγήκαν σημερα ,σε απόσταση βέβαια ίσως να την έπαιρνα με φυσίγγια της προκοπής.
Ας οψεται αυτή η αηδία το μπλε super felt.Δεν τους άρεσε το παλιό με την TECNA έβγαλαν αυτό το πράγμα με SPECIALE .Έναν κρότο κάνει και δεν τρυπάει ούτε σακκουλα του S/M.
Μόνο για παγανα κάνουν .Αντίθετα το
NobelSpeed fibre άριστο.

Status
Not open for further replies.
Back