ενοχλητικό είναι, συμφωνώ...αλλά και εμείς δεν πάμε Σκόπια και Βουλγαρία;Και μετά γκρινιάζουμε ,ότι βαρανε ότι πετάει ..
ενοχλητικό είναι, συμφωνώ...αλλά και εμείς δεν πάμε Σκόπια και Βουλγαρία;Και μετά γκρινιάζουμε ,ότι βαρανε ότι πετάει ..
Ναι αλλά η διαφορά ποιά είναι?ενοχλητικό είναι, συμφωνώ...αλλά και εμείς δεν πάμε Σκόπια και Βουλγαρία;
Μην τις πειράζετε αυτές ,..Και στο Κιλκίς σήμερα το πρωί εθεάθησαν οι πρώτες...![]()
Aκριβώς έτσι...Ο καιρος προϊδεάζει για τσιχλιτσα αλλα ειναι νωρις ακόμα.....
Έτσι μπράβο Nick, θαρρώ πως κάτι θα κάμεις τότες...Γυάλισα το 686 γιατί πρώτα ο Θεός το άλλο ΣΚ θα είμαι στο χωριό για καμία εβδομάδα μήπως πετύχω κανένα μπάσιμο τσίχλας
Περί εγώ στην τρίτη εικόνα βλέπω καπνό ψημενης πανσετας να ανεμίζειΚαι μετά γκρινιάζουμε ,ότι βαρανε ότι πετάει ..
Δεν υπάρχει καλύτερο νέο ότι εμφανίστηκαν τα τσονια από τώρα ..Πήγα το πρωί αλλά δεν είδα καμια. Τσονια πέρασαν αρκετά μαζί με δυο....τρυγόνια ψηλωμενα!
Πιο ψηλά έχουμε μονίμους κατοίκους. Αλλά εκεί που ήμουν σήμερα δεν έχει πάρα μόνο τον χειμώνα!!! Πέρσι ούτε τσονια δεν πέρναγαν...Δεν υπάρχει καλύτερο νέο ότι εμφανίστηκαν τα τσονια από τώρα ..
Ρε φιλεEψές το απόγιομα εις το πόστον μου (ως σας είχα προαναγγείλει).
Το λοιπόν, ως ακριβώς αναμένετο, κίχλην ουδεμίαν αντελήφθην, μήτε με τα ώτα μου, μηδέ με τους οφθαλμούς μου...
Παρά μόνον ελαχίστοι κοτσυφοί κατέστησαν αντιληπτοί ως "σκιές" εις την προχωρημένην αμφιλύκην, δίχως καν να προκάμω να βάλλω εναντίον των...
Ειρήσθω εν παρόδω, πως το ψύχος ήτο αισθητώς δριμύ, ειδικώς εφόσον ο ήλιος εβασίλεψεν κι έπειτα...
Και προπερσιΠιο ψηλά έχουμε μονίμους κατοίκους. Αλλά εκεί που ήμουν σήμερα δεν έχει πάρα μόνο τον χειμώνα!!! Πέρσι ούτε τσονια δεν πέρναγαν...