Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινή βολτούλα σήμερα στο Μαυρομάτι και είδαμε 5 τσιχλίτσες κατά τις 9. Αρχίζουν δειλά δειλά βλέπω, αν και ακόμα νωρίς.
Μανολιο εχε το νου σου εκει στο Μαυροματι τον Τσοπανη ειναι σκληρο καρυδι φοραει πουκαμισια καρο και καδενα περιλαιμιο 4 ποντους
Πριν τρια χρονια ηρθε με τσαμπουκα να με διωξει απο το σημειο γιατι ενω ημουν γυρω στα δυο χλμ μακρια απο το μαντρι του
οπως μου ειπε οι τουφεκιες μου στην ρεματια δημιουργουσαν αντιλαλο και προγκαγαν τα προβατα του
Του λεω και που να φαω διπλη μεριδα φασολαδα να δεις κροτο

Ερχετε λεει κακοκαιρια που θα κρατησει αρκετα,αρα οταν τελειωσει και ανοιξει ο καιρος την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησει το παιχνιδι,και θα εχει βρεξει και η θερμοκρασια θα ειναι ιδανικη για την εποχη,λιγο υπομονη και τα καλα ερχονται!

Ερχετε λεει κακοκαιρια που θα κρατησει αρκετα,αρα οταν τελειωσει και ανοιξει ο καιρος την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησει το παιχνιδι,και θα εχει βρεξει και η θερμοκρασια θα ειναι ιδανικη για την εποχη,λιγο υπομονη και τα καλα ερχονται!
Αν πεση μεσα το ,windy μετα της 15 ανοιξει ο καιρος

Αν πεση μεσα το ,windy μετα της 15 ανοιξει ο καιρος
Θέλουμε επειγόντως τις βροχές αλλά να μην ξεκωλιαστει κιόλας και ρίχνει κανα δεκαημερο. Για να μείνουν τα πουλια στο βρεγμένο έδαφος πρέπει πρώτα να τα αφήσει να ερθουν!

Θέλουμε επειγόντως τις βροχές αλλά να μην ξεκωλιαστει κιόλας και ρίχνει κανα δεκαημερο. Για να μείνουν τα πουλια στο βρεγμένο έδαφος πρέπει πρώτα να τα αφήσει να ερθουν!
Μαλλον παμε για ξεκωλιασμα

Καλα τωρα πρόβλεψη για μεχρι τις 15/10 σοβαρη δεν πρόκειται να δεις... Μεινε στο οτι το ΣΚ θα βρεξει και θα το παει και Δευτερα-Τριτη...
Τα υπολοιπα τωρα ειναι χαρτομαντια!
Εδω λενε οτι θα βρεξει σε 3 μερες και πεφτουμε εξω! Προβλεψη 10ημερου δεν την παιρνεις δεδομενη...

Ειδικα για τοπικα...δλδ σε επιπεδο πχ Β.Ευβοιας εγω θα ενιωθα σιγουρος με προβλεψη Πέμπτης για ΣΚ...

Καλα τωρα πρόβλεψη για μεχρι τις 15/10 σοβαρη δεν πρόκειται να δεις... Μεινε στο οτι το ΣΚ θα βρεξει και θα το παει και Δευτερα-Τριτη...
Τα υπολοιπα τωρα ειναι χαρτομαντια!
Εδω λενε οτι θα βρεξει σε 3 μερες και πεφτουνε εξω! Προβλεψη 10ημερου δεν την παιρνεις δεδομενη...

Ειδικα για τοπικα...δλδ σε επιπεδο πχ Β.Ευβοιας εγω θα ενιωθα σιγουρος με προβλεψη Πέμπτης για ΣΚ...
Συμφωνώ απολύτως! Μην λαμβάνετε σοβαρώς υπ' όψιν μακροπρόθεσμες καιρικές προγνώσεις! Ούτε καν μεσοπρόθεσμες θα τολμούσα να αναφέρω!

Σήμερον μεσημβρίαν, καθώς εβάδιζα προς την είσοδον της οικίας μου, ξάφνου αφουγκράσθην το γνώριμον "τσικ" της κίχλης, δίχως ωστόσον να προκάμω να τήνε ειδώ.
Κατόπιν τούτου του, ομολογουμένως, χαρμόσυνου συμβάντος, εξόρμησα το δειλινόν εις κυνηγότοπον με την ελπίδαν να διέλθει καμίαν από το θηρευτικόν μου πόστον... Το λοιπόν, διήλθεν μόνον μίαν κατά τες 18:30, πλην όμως, ουκ εδυνάμην να βάλλω κατά της, διότι ήτο αρκετά μακριά...
Ολίγα λεπτά αργότερα, επέρασεν εν μικρόν σμήνος ψαρονιών, κατά του οποίου έβαλα και τις δύο κάννας του δικάννου μου και κατέρριψα δύο πουλάκια.
Τέλος, εις το προκεχωρημένον λυκόφως, εθεάθησαν και 3 εντόπιοι κοτσυφοί: έβαλα κατά του ενός εκ των οποίων και τον εκαρπώθην.
Ες αύριον πάλιν...
Καλήν σας νύκταν.

Last edited:
Σήμερον μεσημβρίαν, καθώς εβάδιζα προς την είσοδον της οικίας μου, ξάφνου αφουγκράσθην το γνώριμον "τσικ" της κίχλης, δίχως ωστόσον να προκάμω να τήνε ειδώ.
Κατόπιν τούτου του, ομολογουμένως, χαρμόσυνου συμβάντος, εξόρμησα το δειλινόν εις κυνηγότοπον με την ελπίδαν να διέλθει καμίαν από το θηρευτικόν μου πόστον... Το λοιπόν, διήλθεν μόνον μίαν κατά τες 18:30, πλην όμως, ουκ εδυνάμην να βάλλω κατά της, διότι ήτο αρκετά μακριά...
Ολίγα λεπτά αργότερα, επέρασεν εν μικρόν σμήνος ψαρονιών, κατά του οποίου έβαλα και τις δύο κάννας του δικάννου μου και κατέρριψα δύο πουλάκια.
Τέλος, εις το προκεχωρημένον λυκόφως, εθεάθησαν και 3 εντόπιοι κοτσυφοί: έβαλα κατά του ενός εκ των οποίων και τον εκαρπώθην.
Ες αύριον πάλιν...
Καλήν σας νύκταν.
Θεός.....shake hands..sarcastic..sarcastic..very funny..shake hands..shake hands.

Σε συνχέρω φίλτατε,δια της εξέρετης διάλεκτόν σου και κυρίως δια την καθαράν ελληνικήν ορολογίαν σου!! .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back