Μεγαλο μπασιμο σημερα ειδαμε 3 πουλιαΚαι εγω μία είδα. Γερό μπάσιμο![]()
Μεγαλο μπασιμο σημερα ειδαμε 3 πουλιαΚαι εγω μία είδα. Γερό μπάσιμο![]()
Αμήν μην μας λήξουν τα φυσίγγια έχουμε και περσινά.χαχαΕτσι ετσι ...να δεις που θα πεσο μεσα στης προβλεψεις μου...
Είναι ένα καλό σημάδι,όντως, προς το παρόν.Μην γελάτε καθόλου! Σε σύγκριση με τα περσινά που πέταγαν μόνο πεταλούδες , οι 3-4-5 τσιχλες είναι μπασιμο.....
Αύριο θα ενημερώσω εγώ... Πάντως αν και σχετικά νωρίς, ο καιρός είναι, θα έλεγα, ιδανικός...Εμφανίστηκαν και στα ορεινά των Ιωαννίνων μερικές σήμερα...καθως έκανα εξωτερικές δουλειές είδα καμιά εικοσαριά οι οποίες είχαν χαρακτηριστική τροχιά μπασιματος...αν πήγε κάποιος ας μας ενημερώσει!!!!!
Κάποια πουλιά θα φανούν πριν την κακοκαιρία ..Αύριο θα ενημερώσω εγώ... Πάντως αν και σχετικά νωρίς, ο καιρός είναι, θα έλεγα, ιδανικός...
Ε απο καπου εμπασε η τσιχλαΤις εμφανίσεις τις θεωρούν μπασιματα ?
Περη περνάς Φωκίδα ποτε θα ανοίξει ο καιροςΚάποια πουλιά θα φανούν πριν την κακοκαιρία ..
Άγνωστο ακόμα..Περη περνάς Φωκίδα ποτε θα ανοίξει ο καιρος
Περιοχή???Ειδαν και εδώ γύρω μερικές σημερα! Είτε περαστες είτε πιασμενες! Άμα έχεις γνωστούς βοσκούς είναι οι καλύτεροι "ρουφιανοι" πάει και τελείωσε!!!!
Εύβοια.Περιοχή???
Για το λαγο δεν θα μας πεις;Ενημέρωση από τον ξάδερφο που ήταν για λαγο: 3 μαύρες το πρωι και αρκετες περαστες πιο μετα! Όχι σε κανα βουνο , σχεδόν παραθαλάσσια!!!!!
Άντε μπράβο! Καλή αρχη!Χθες πήρα δύο πουλάκια..είχε καμία 20αρια..ακόμα έχει να βάλει ο τόπος αλλά θεωρώ σε σύγκριση με πέρυσι είχα δει την ίδια ημερομηνία 1με το ζόρι.. άρα καλά πάμε...λογικά η βροχή θα τις φρενάρει τώρα αλλά μόλις σταματήσει από βδομάδα πιστεύω θα έχουμε πολλές εμφανίσεις...