Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ ωραίο το δικανάκι σου και με ωραία ξύλα! Ασφάλεια είναι αυτό το κουμπί στην σκανδάλη ? Επίσης τα trap σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω στο περπατητό φέτος αλλά στα μπασίματα που περνάνε στο θεό κάποιες, πιστεύεις θα σε βοηθήσουν ?
τα trap φιλε λεωνιδα ειχα 2 3 κουτακια και ειπα νατα ριξω τωρα που ειναι μαλακως ο καιρως και σχετικα πετανε χαμηλα η τσιχλες,,για τον χειμωνα εχω του ρουμελιωτη τα 30γρ ν8 ;)
;) στην σκανδαλη ειναι ο επιλογεας και επανω η ασφαλεια,,το δικανακι το εχω απο το 2015 και το πηρα σχεδων καινουργιο ενα χιλιαρικο,frangi alcion titanioym grio κανες,,και βγαζη της τουφεκιεςςς,το δουλευω μωνο ορτυκι μπεκατσα,στην τσιχλα εχω την famarm eyrvlion h 368 gamo ;)

Σήμερα είδα τις πρώτες τρεις για φέτος λίγο έξω από την Αθήνα. Με το που κατέβηκα από το αμάξι τις ακούω πάνω σε ένα πεύκο ,μετά από λίγο σηκώθηκαν και πήγαν παρακάτω.
Σαββατοκύριακο αν το επιτρέπει και ο καιρός θα κάνω την πρώτη έξοδο στα ψηλά.

Πολύ ωραίο το δικανάκι σου και με ωραία ξύλα!
Όλα τα Franchi είναι ποιοτικά κι αξιόπιστα, αλλά όσο για τα ξύλα του συγκεκριμένου αλληλεπιθέτου στη φωτό του Σάκη, (εάν δεν κάνω λάθος*) κατά πάσα πιθανότητα φέρουν μία ειδική επίστρωση ενός φιλμ μόνο και μόνο για λόγους καλαισθησίας, ωσάν να πρόκειται για ξύλινα μέρη ανώτερης βαθμίδος, ωστόσο τα νερά στα ξύλα είναι "ψεύτικα" και τα ίδια τα ξύλα ανήκουν στην κατώτατη βαθμίδα... Είναι κάτι αντίστοιχο με την επίστρωση "triwood" που εφαρμόζει σε μερικά της μοντέλα και η Fabarm... "Ψεύτικα" νερά στα ξύλινα μέρη...

Υ.Γ.: (*) Εάν κάνω όντως λάθος και πρόκειται για αληθινά ξύλα ανώτερης βαθμίδος με τα όμορφα νερά τους, τότε ας διαψευστώ...

Last edited:
Όλα τα Franchi είναι ποιοτικά κι αξιόπιστα, αλλά όσο για τα ξύλα του συγκεκριμένου αλληλεπιθέτου στη φωτό του Σάκη, (εάν δεν κάνω λάθος*) κατά πάσα πιθανότητα φέρουν μία ειδική επίστρωση ενός φιλμ μόνο και μόνο για λόγους καλαισθησίας, ωσάν να πρόκειται για ξύλινα μέρη ανώτερης βαθμίδος, ωστόσο τα νερά στα ξύλα είναι "ψεύτικα" και τα ίδια τα ξύλα ανήκουν στην κατώτατη βαθμίδα... Είναι κάτι αντίστοιχο με την επίστρωση "triwood" που εφαρμόζει σε μερικά της μοντέλα και η Fabarm... "Ψεύτικα" νερά στα ξύλινα μέρη...

Υ.Γ.: (*) Εάν κάνω όντως λάθος και πρόκειται για αληθινά ξύλα ανώτερης βαθμίδος με τα όμορφα νερά τους, τότε ας διαψευστώ...
ωντος ετσι ειναι φιλε νικο, ειναι ενα film το οπειο ειναι αδιαβροχω,βεβαια τα νερα ψευτικα αλα σαν αληθινα ;)

Έτσι γίνεται στα περισσότερα όπλα είναι φιλμ αλλά ωραίο είναι και έτσι.Ειναι ένα ωραίο τρικ όπως και οι ολόκληρες ψεύτικες φωτιές σε κάποια τύπου μπετινσολι κτλ .

Έτσι γίνεται στα περισσότερα όπλα είναι φιλμ αλλά ωραίο είναι και έτσι.Ειναι ένα ωραίο τρικ όπως και οι ολόκληρες ψεύτικες φωτιές σε κάποια τύπου μπετινσολι κτλ .
Πέραν από "ωραίο τρικ" είναι και πολύ πιο οικονομικό (κατά πολύ φθηνότερο και ελαχίστως κοστοβόρο) "τρικ", επωφελές τόσο για τον καταναλωτή, όσο και για τον ίδιον τον κατασκευαστή... Με άλλα λόγια, την προτιμούν την μέθοδο ταύτη μερικές εταιρείες για τη μείωση του κόστους παραγωγής, με συνεπακόλουθο βεβαίως, μια πιο θελκτική τιμή στο τελικό προϊόν... Τουτέστιν, για το συμφέρον τους...

Αυτά. Τώρα... topic.

Last edited:
Σήμερα είχε το πρόγραμμα κάτι εκκρεμότητες στο χωράφι(γουρούνια,κλπ.).Είχα αφήσει επίτηδες κάτι σταφύλλια για τα ντόπια κοτσυφάκια και γινόταν χαμός σήμερα.Ακούγονταν,πετάγονταν παντού και τα έβλεπα κιόλας, που έρχονταν στην καρυδιά για να κόψουν κίνηση και να πέσουν στο φαΐ, με κοίταζαν και έφευγαν.

Προς τι ο γέλωτας Νικόλαε; Εγω τα ποτίζω, τα ταγίζω και μετά τα περιποιούμαι, δεν είμαι σαν κι εσένανε που θα εβρισκόσουν κάθε πρωΐα κι εσπέρα εκόβοντάς τους τον σπόρο..sarcastic..yelling..yel.

Last edited:
Τόσον εψές την εσπέραν, όσον και προχτές την εσπέραν, μετέβην εις το εσπερινόν μου πόστον διά άσκησιν της θήρας μέσω ενέδρας (κατά το κοινώς λεγόμενον, καρτέρι)... Προφανεστάτως, περσσότερον επήγα διά να εισπνεύσω καθαρόν αέραν εκ της φύσεως, αλλά και να ατενίσω την θεσπέσιαν θέαν, την οποίαν απλόχερα μου χαρίζει η συγκεκριμένη τοποθεσία, παρά διά να κτυπήσω άτινα πετούμενα θηράματα και δη κίχλες είτε κοτσυφούς... Φυσικώς, ως ακριβώς ανεμένετο, ουκ είδον παρά ελάχιστα, ή μάλλον, μηδαμινά τσιχλοκότσυφα να διέρχονται μες εις το μισοσκόταδον, ίσα-ίσα για τους οφθαλμούς μου και μόνον, δίχως δηλαδής να προσφέρονται διά να δυνηθώ να βάλλω τας κάννας μου ενάντιά των...

Τόσον εψές την εσπέραν, όσον και προχτές την εσπέραν, μετέβην εις το εσπερινόν μου πόστον διά άσκησιν της θήρας μέσω ενέδρας (κατά το κοινώς λεγόμενον, καρτέρι)... Προφανεστάτως, περσσότερον επήγα διά να εισπνεύσω καθαρόν αέραν εκ της φύσεως, αλλά και να ατενίσω την θεσπέσιαν θέαν, την οποίαν απλόχερα μου χαρίζει η συγκεκριμένη τοποθεσία, παρά διά να κτυπήσω άτινα πετούμενα θηράματα και δη κίχλες είτε κοτσυφούς... Φυσικώς ως ακριβώς ανεμένετο, ουκ είδον παρά ελάχιστα, ή μάλλον, μηδαμινά τσιχλοκότσυφα να διέρχονται μες εις το μισοσκόταδον, ίσα-ίσα για τους οφθαλμούς μου και μόνον, δίχως δηλαδής να προσφέρονται διά να δυνηθώ να βάλλω ενάντιά των...
Νικόλα αν γράψεις μύνημα στην Μόνικα σε αυτό το ύφος την έχεις *φορτώσει εύκολα...

Σήμερα είχε το πρόγραμμα κάτι εκκρεμότητες στο χωράφι(γουρούνια,κλπ.).Είχα αφήσει επίτηδες κάτι σταφύλλια για τα ντόπια κοτσυφάκια και γινόταν χαμός σήμερα.Ακούγονταν,πετάγονταν παντού και τα έβλεπα κιόλας, που έρχονταν στην καρυδιά για να κόψουν κίνηση και να πέσουν στο φαΐ, με κοίταζαν και έφευγαν.
Για πες , σα που πέφτει αυτό το χωραφι????

ΣΚ βγαίνουμε για τσιχλα (απο περιπτερο μαλλον σε πρωτη φαση) καιρού επιτρέποντος και βασικα για καφεδάκι στο βουνο περιξ Αττικης!
Την Κυριακή να μας πει ο Περικλής αν ανοίγει κανένας διάδρομος για εμάς τους ανατολικούς!!! Η μπορεί ο PredatoZ να μας πάει στο χωράφι του! Λέγε ρε που ειναι? Στα Θαρουνια???? Έχω ένα συνάδελφο από εκει!!!

Προς τι ο γέλωτας Νικόλαε; Εγω τα ποτίζω, τα ταγίζω και μετά τα περιποιούμαι, δεν είμαι σαν κι εσένανε που θα εβρισκόσουν κάθε πρωΐα κι εσπέρα εκόβοντάς τους τον σπόρο..sarcastic..yelling..yel.
Δια του πέοντα,εις δίχαλον είσαι κι εσύ....very funny.

Την Κυριακή να μας πει ο Περικλής αν ανοίγει κανένας διάδρομος για εμάς τους ανατολικούς!!! Η μπορεί ο PredatoZ να μας πάει στο χωράφι του! Λέγε ρε που ειναι? Στα Θαρουνια???? Έχω ένα συνάδελφο από εκει!!!
Κάποια πουλιά έχουν φτάσει Βαλκάνια .
Είναι σίγουρο ,με τις συνθήκες που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες..
Τώρα τα ανοίγματα που λες θα υπάρχουν .
Σε αυτές τις καταστάσεις όμως ,κανεις δεν μπορεί να πει τι θα γίνει και που ,με βροχές γύρω γύρω ..
Το μπαμ θα γίνει μετά το χαμηλό της Πέμπτης......

Κάποια πουλιά έχουν φτάσει Βαλκάνια .
Είναι σίγουρο ,με τις συνθήκες που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες..
Τώρα τα ανοίγματα που λες θα υπάρχουν .
Σε αυτές τις καταστάσεις όμως ,κανεις δεν μπορεί να πει τι θα γίνει και που ,με βροχές γύρω γύρω ..
Το μπαμ θα γίνει μετά το χαμηλό της Πέμπτης......
Περικλή φίλος που δουλεύει στη Βουλγαρία μου είπε ότι είναι πολλές οι τσίχλες που έχουν κατέβει

Status
Not open for further replies.
Back