Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
στεφανε χαλκιδα μενω χρονια,καταγωγη απο γλυφαδα ευβοιας(απο στενη πας προς τα εκει)το πατρικο μου ομως ειναι ωρωπο αττικης,εσυ απο που εισαι!
Αθηνα μενω φιλε αλλα ειμαι απο Βορεια Ευβοια Ιστιαια-Αιδηψος αν ξερεις..

Γιαννη αν δεν εννοει ΒΑ των Ψαχνων και εννοει ΒΑ Ευβοια, θα τον απογοητεύσω διοτι ΒΑ Ευβοια μονο για καρβουνα μπορεις να πας πλεον με αυτα που εγιναν φετος!
Των Ψαχνων ρε συ. Πάντα περπατάω με.φόντο την Διρφαρα!

Αν πάτε από Καθενους και πάνω σε εκείνα τα ωραία απογευματινά θέλω και εγώ εε...my man.
Προπερσι Χριστούγεννα στη ρεματιά πάνω από τις ταβέρνες στην Ανω Στενή με χιονακι τα κοτσύφια και οι τσίχλες μου έβγαλαν τα μάτια.Δεν ήμουν για κυνήγι,αλλά δεν νομίζω να επιτρέπεται κιόλας εκεί.Πιο κάτω όμως προς Λούτσα έχει ωραία καρτερακια.
Προπερσι είχε πουλια εκει. Χρόνια παρα χρόνια το πάει εκει. ***** στην κάνη και καλο υπολογισμό θέλει γιατί περνάνε πουλιά αλλά είναι για μια βολη. Δεν το πήρες? Αστο!

στεφανε χαλκιδα μενω χρονια,καταγωγη απο γλυφαδα ευβοιας(απο στενη πας προς τα εκει)το πατρικο μου ομως ειναι ωρωπο αττικης,εσυ απο που εισαι!
Τι Γλυφάδα Εύβοιας λες ρε Γιαννη? Εγώ έχω γεννηθεί στο χωριο αυτό!!!! Ποιανού εισαι????????

Φτουουου θα με βρίζει ο φίλος που πάμε για λαγο. Του είχα τάξει και το Σ/Κ 2-3/10.....
Συγνώμη, αλλά επειδή δεν είμαι πολύ έμπειρος, υπάρχει πραγματικά περίπτωση να κάνει μπασιμο 2/3 Οκτωβρίου; Υπερβολικά νωρίς δεν είναι;

Συγνώμη, αλλά επειδή δεν είμαι πολύ έμπειρος, υπάρχει πραγματικά περίπτωση να κάνει μπασιμο 2/3 Οκτωβρίου; Υπερβολικά νωρίς δεν είναι;
Κοίτα στις 7 έχουμε κάνει τρία όπλα από 15 έως 20 πουλια. Ότι είναι νωρίς είναι. Ειπε ο Περικλής αυτή την ημερομηνία βλέποντας τον καιρο βορειότερα μας.

Κοίτα στις 7 έχουμε κάνει τρία όπλα από 15 έως 20 πουλια. Ότι είναι νωρίς είναι. Ειπε ο Περικλής αυτή την ημερομηνία βλέποντας τον καιρο βορειότερα μας.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω τίποτα παραπάνω για να αρχίσω να ξεσηκωνω την παρέα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω τίποτα παραπάνω για να αρχίσω να ξεσηκωνω την παρέα.
Έχω τουφεκισει τσιχλες 27/9 περπατώντας για αργοπορημένα τρυγονια. Θα υπάρξουν σίγουρα αναφορές αν ξεκινήσει κάτι νωρις. Αλλά καλύτερα εκεί κατά τις 9-10/10 να πιάσουμε τα υψώματα. Όχι πως η καφεδαρα στο καρτερι θα με χάλαγε πιο νωρις. ...

Έχω τουφεκισει τσιχλες 27/9 περπατώντας για αργοπορημένα τρυγονια. Θα υπάρξουν σίγουρα αναφορές αν ξεκινήσει κάτι νωρις. Αλλά καλύτερα εκεί κατά τις 9-10/10 να πιάσουμε τα υψώματα. Όχι πως η καφεδαρα στο καρτερι θα με χάλαγε πιο νωρις. ...
Φίλος είχε πάει για καρακάξες στα ούτε 100μ υψόμετρο γύρω στις 6 ή 9 οκτώβρη και του μπήκε μια δυάδα τσίχλες και τις πήρε.Απόγευμα όλα αυτά.

Τι Γλυφάδα Εύβοιας λες ρε Γιαννη? Εγώ έχω γεννηθεί στο χωριο αυτό!!!! Ποιανού εισαι????????
Μητσο φραντζης λεγομαι και αυτο το επωνυμο παιζει πολλυ στο χωριο,εχω να παω καπια χρονια εκει,κοιτα να δεις τι γινετε καμια φορα!για πες εσυ;

Μητσο φραντζης λεγομαι και αυτο το επωνυμο παιζει πολλυ στο χωριο,εχω να παω καπια χρονια εκει,κοιτα να δεις τι γινετε καμια φορα!για πες εσυ;
Ντρεκης εγω. Θα περιμένω τωρα να βρεθούμε και να τα πούμε σαν Τσεργιωτες που είμαστε!!!

Κοίτα στις 7/10 έχουμε κάνει τρία όπλα από 15 έως 20 πουλια.
E δεν είναι κι ο κανόνας αυτός βρε Μήτσο...! Μάλλον η εξαίρεση είναι... Δεν είναι δυνατό να συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό, παρά μια βολά στο τόσο... (Στο αμέσως επόμενο ποστάρισμά σου το θέτεις το πράμα στη σωστή του βάση και συμφωνώ...)

E δεν είναι κι ο κανόνας αυτός βρε Μήτσο...! Μάλλον η εξαίρεση είναι... Δεν είναι δυνατό να συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό, παρά μια βολά στο τόσο... (Στο αμέσως επόμενο ποστάρισμά σου το θέτεις το πράμα στη σωστή του βάση και συμφωνώ...)
Κουμάντο κάνει ο καιρός Νικολά. Παντα!!! Επιμένω ότι φετος ίσως έχουμε κάτι καλό νωρίς. Πριν τις 10/10....

Status
Not open for further replies.
Back