Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξανα απογευματινο σημερα, αλλα δυστυχως απογοητευση πληρης. Ειδα συνολο καμμια 20αρια πουλια, σε ολες τις αποστασεις, 2-3 περασαν καλα, αλλα δυστυχως καμμια δεν επεσε. Και επειδη εμεις εδω στα Χανια δεν ειμαστε γατακια, δειτε τι φυλλαδια κυκλοφορουν στα καρτερια της τσιχλας

Ενδιαφέρον φαίνεται, έχει eshop??

Το Σαββα/κυριακο για μενα με βρηκε σε τοπικα μερη.Το Σαββατο το πρωι Σπατα με μικρο μπασημο απο Ευβοια μερια ειδα περιπου 25 τσιχλες και 3 τσαρταρες που οποτε πηγα φετος δεν ανεμιζαν ποτε.Το απογευμα Αναβυσσο ειδα 17 πουλια με 4 στο ντουρα καρτερι μονο.Κυριακη πΑΛΙ Σπατα ειδα 10 αλλα πιασμενες απο χτες με 2 στο ντουρα.

απογευματινό με Λάκη παρέα 2 εγώ 2 αυτός,είδαμε αρκετά πουλιά 30 περίπου
φυσίγγια εγώ lambro 30gr no9 Λάκης oscar sporting 28gr no9 τουφεκιές 20-25 μέτρα πολύ καλές
όπλα:emilio rizzini cyl cyl εγώ beretta outlander icyl ο φίλος
δεν έχει πουλιά και γράφω λεπτομέρειες αν κουράζω μαλώστε με
τον Τάσο φοβάμαι ότι θα μου την πεί .sarcastic.

απογευματινό με Λάκη παρέα 2 εγώ 2 αυτός,είδαμε αρκετά πουλιά 30 περίπου
φυσίγγια εγώ lambro 30gr no9 Λάκης oscar sporting 28gr no9 τουφεκιές 20-25 μέτρα πολύ καλές
όπλα:emilio rizzini cyl cyl εγώ beretta outlander icyl ο φίλος
δεν έχει πουλιά και γράφω λεπτομέρειες αν κουράζω μαλώστε με
τον Τάσο φοβάμαι ότι θα μου την πεί .sarcastic.
Το rizzini Μάκη πως το βλέπεις στο απογευματινό;

Το rizzini Μάκη πως το βλέπεις στο απογευματινό;
μ αρέσει Γιάννη ωραίες τουφεκιές δεν κλωτσάει μέχρι 31 γρ. που το έχω δοκιμάσει σταθερό σαν σκοπευτικό καλό swing και παίζω βρε αδερφέ....πως αλλιώς να περνάει η ώρα μας με τον φίλο μου;;;;; :)

μ αρέσει Γιάννη ωραίες τουφεκιές δεν κλωτσάει μέχρι 31 γρ. που το έχω δοκιμάσει σταθερό σαν σκοπευτικό καλό swing και παίζω βρε αδερφέ....πως αλλιώς να περνάει η ώρα μας με τον φίλο μου;;;;; :)
Στις μαύρες δοκίμασε και 24γρ ν9,5 είναι στο στοιχείο του ή μισοταπα 28-30 γρ.

δεν ξαναγραφω για τις πιτες που τρωω γιατι εχω βαρεθει.προς το παρον χωνευω με σοδα τ αφαντα τσιχλακια.αμα κανω τιποτα καλο θα σας το γραψω.2 ωρες καρτερι σημερα 4 πουλια περασανε.απο τη βαρεμαρα μου πηρα τη 1,μετα τις 5.30, η οποια σκαλωσε στο μοναδικο σημειο που δεν μπορουσε ν ανεβει ο σκυλος.καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Καλησπέρα σ'όλους.Από Δευτέρα θα έχουμε χιόνια.Φύση αισιόδοξο άτομο,τολμώ να πω:Αν δεν έρθουν πουλιά και τώρα για τρυγόνια το καλοκαίρι.Συμβουλή πάρτε φυσίγγια θα αποζημιωθούμε για όλες τις άκαρπες εξόδους (κυνηγετικά) που κάναμε.

Καλησπέρα σ'όλους.Από Δευτέρα θα έχουμε χιόνια.Φύση αισιόδοξο άτομο,τολμώ να πω:Αν δεν έρθουν πουλιά και τώρα για τρυγόνια το καλοκαίρι.Συμβουλή πάρτε φυσίγγια θα αποζημιωθούμε για όλες τις άκαρπες εξόδους (κυνηγετικά) που κάναμε.
Μ αρεσεις.well done.

δεν ξαναγραφω για τις πιτες που τρωω γιατι εχω βαρεθει.προς το παρον χωνευω με σοδα τ αφαντα τσιχλακια.αμα κανω τιποτα καλο θα σας το γραψω.2 ωρες καρτερι σημερα 4 πουλια περασανε.απο τη βαρεμαρα μου πηρα τη 1,μετα τις 5.30, η οποια σκαλωσε στο μοναδικο σημειο που δεν μπορουσε ν ανεβει ο σκυλος.καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Tα ιδια και γω χτες, μονο πως δεν εριξα ουτε μια.

Κάποια μετακίνηση πιστεύω οτι έγινε σήμερα, αφού φεύγοντας για τη δουλειά ξημερώματα,άκουσα κάποια τσιν τσιν στο πάρκο της γειτονιάς!!!
Σκηνικό που συμβαίνει συχνά τον Οκτώβρη.......xm.

Last edited:
Κάποια μετακίνηση πιστεύω οτι έγινε σήμερα, αφού φεύγοντας για τη δουλειά ξημερώματα,άκουσα κάποια τσιν τσιν στο πάρκο της γειτονιάς!!!
Σκηνικό που συμβαίνει συχνά τον Οκτώβρη.......xm.
Λογικά και οπως θα μας βόλευε τα πουλάκια θα πρεπει να μετακινηθούν μέχρι το ΣΚ..sarcastic.
Αφού τις ακούς πάλι καλά.Εχω να ακούσω τσιν εδώ και 20 χρόνια !

Status
Not open for further replies.
Back