Μπράβο Μενιο..
Κάνας κοτσυφας δεν πέταξε?.what.

Κάνας κοτσυφας δεν πέταξε?.what.
Ποια φυσιγγια πήγαν καλά;Επιστροφή απο Βοιωτία με πανούτσο και συνεχίζει να βρέχει.
Περπάτημα 12 χλμ. με βροχή και αποτέλεσμα 19 τσίχλες στο χέρι και 9 χαμένες.
Τα πουλιά πιασμένα σε πολύ λίγα σημεία.
Να φανταστώ δεν ήταν μπαμπάτσικα όπως στα Τζουμέρκα.Επιστροφή απο Βοιωτία με πανούτσο και συνεχίζει να βρέχει.
Περπάτημα 12 χλμ. με βροχή και αποτέλεσμα 19 τσίχλες στο χέρι και 9 χαμένες.
Τα πουλιά πιασμένα σε πολύ λίγα σημεία.
Βασικά έριχνα τα sipe της nsi και όλα τα πουλιά ήταν ξερά.Κάποιες στιγμές έριξα και hunting perfection.Ποια φυσιγγια πήγαν καλά;
Μπράβο Τάσο!Περπατητο σήμερα αλλά τα πουλιά ελάχιστα περισσότερο απο ποτέ..
Πήρα 5 στο χέρι και ένα χαμενο..Πίστευα οτι με την αλλαγή που έκανε ο καιρος θα ηταν καλύτερα αλλά αποδείχτηκε πολύ χειρότερα..
Σε μια φάση πέρασα μέσα απο ένα πολυ πυκνό με πλατάνια βάτα και φτέρες..
Είπα απο μέσα ήμουνα εχω το νου μου μου για καμιά μπεκατσα..ειλικρινά παιδιά μετά απο ένα λεπτό ακούω δεξιά μου ένα αθόρυβο πέταγμα και μια γνωστή σκιά..
Η πρώτη βολή πήγε στα κλαδιά,η δεύτερη είδα που την άρπαξε..και πραγματικά την βλέπω να πετάει κατακόρυφα σαν ζαλισμενη,και εγώ μην έχοντας τρίτο φυσιγγι να λεω σήμερα ετυχε που δεν πηρα την καραμπίνα...smashfrak.
Χαμηλώνει και εγώ χωρίς να εχω ορατότητα αποφασίζω να ακολουθήσω την πορεία της..έψαχνα στα πυκνά μήπως έχει πεσει αλλα μάταια..Κάποια στιγμή φτάνω σε ένα καθαρό κοιτάζω προσεκτικά αλλά τιποτα κ αποφασίζω να φύγω..με το που κάνω 5-6 βήματα την βλέπω κατω..Αλλα μόνο τραυματισμένη δεν φαινόταν..με είδε κ την είδα..Με το που πλησιάζω βγάζω ασφάλεια( που την είχα απο πριν ψάχνοντας στα πολυ πυκνα)με το κλικ της ασφαλειας η κύρια πεταγετε σαν κύρια!!!Και η τουφεκιά με το mezzo 9-10 30γρ την έστειλε με γδουπο πάνω στα ξυνοτριφυλλα...victory.
Υπερευχαριστημενος απο αυτό το φυσίγγι και μπορώ να πω οτι δεν μιλάμε για σκωτοματα αλλα για ανατινάξεις...Μπορεί να ηταν ελάχιστα τα πουλιά αλλα ευχαριστήθηκα υπέροχες βολές..
image hosting 30 mb
.
Καλα εσεις εχετε ξεφυγει. Διαφημιση στο καρτερι τσιχλας για κρητικα μαχαιρια. Που θα εβρισκες καλυτερο κοινο?