Πεταλούδες θέλω εχει??![]()
Διαβασε το φυλλαδιο, φυσικα και εχει.
Πεταλούδες θέλω εχει??![]()
Το rizzini Μάκη πως το βλέπεις στο απογευματινό;απογευματινό με Λάκη παρέα 2 εγώ 2 αυτός,είδαμε αρκετά πουλιά 30 περίπου
φυσίγγια εγώ lambro 30gr no9 Λάκης oscar sporting 28gr no9 τουφεκιές 20-25 μέτρα πολύ καλές
όπλα:emilio rizzini cyl cyl εγώ beretta outlander icyl ο φίλος
δεν έχει πουλιά και γράφω λεπτομέρειες αν κουράζω μαλώστε με
τον Τάσο φοβάμαι ότι θα μου την πεί![]()
μ αρέσει Γιάννη ωραίες τουφεκιές δεν κλωτσάει μέχρι 31 γρ. που το έχω δοκιμάσει σταθερό σαν σκοπευτικό καλό swing και παίζω βρε αδερφέ....πως αλλιώς να περνάει η ώρα μας με τον φίλο μου;;;;;Το rizzini Μάκη πως το βλέπεις στο απογευματινό;
Στις μαύρες δοκίμασε και 24γρ ν9,5 είναι στο στοιχείο του ή μισοταπα 28-30 γρ.μ αρέσει Γιάννη ωραίες τουφεκιές δεν κλωτσάει μέχρι 31 γρ. που το έχω δοκιμάσει σταθερό σαν σκοπευτικό καλό swing και παίζω βρε αδερφέ....πως αλλιώς να περνάει η ώρα μας με τον φίλο μου;;;;;![]()
ναι έχω πάρει 2 κουτιά skeet και θα τα δοκιμάσωΣτις μαύρες δοκίμασε και 24γρ ν9,5 είναι στο στοιχείο του ή μισοταπα 28-30 γρ.
Αν δεν έλεγες τα φυσίγγια θα σου την έλεγα σίγουρα..τον Τάσο φοβάμαι ότι θα μου την πεί
Εεεεεεεεεεεεεε χωριόοοοοοοοοοοο
ναι ναι lambroΕεεεεεεεεεεεεε χωριόοοοοοοοοοοο
Τα δυο κουτιά σκητ είναι lambro??
Mισοδουλειες θα κάνουμε νυχτιάτικο?![]()
Μ αρεσειςΚαλησπέρα σ'όλους.Από Δευτέρα θα έχουμε χιόνια.Φύση αισιόδοξο άτομο,τολμώ να πω:Αν δεν έρθουν πουλιά και τώρα για τρυγόνια το καλοκαίρι.Συμβουλή πάρτε φυσίγγια θα αποζημιωθούμε για όλες τις άκαρπες εξόδους (κυνηγετικά) που κάναμε.
δεν ξαναγραφω για τις πιτες που τρωω γιατι εχω βαρεθει.προς το παρον χωνευω με σοδα τ αφαντα τσιχλακια.αμα κανω τιποτα καλο θα σας το γραψω.2 ωρες καρτερι σημερα 4 πουλια περασανε.απο τη βαρεμαρα μου πηρα τη 1,μετα τις 5.30, η οποια σκαλωσε στο μοναδικο σημειο που δεν μπορουσε ν ανεβει ο σκυλος.καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Λογικά και οπως θα μας βόλευε τα πουλάκια θα πρεπει να μετακινηθούν μέχρι το ΣΚ.Κάποια μετακίνηση πιστεύω οτι έγινε σήμερα, αφού φεύγοντας για τη δουλειά ξημερώματα,άκουσα κάποια τσιν τσιν στο πάρκο της γειτονιάς!!!
Σκηνικό που συμβαίνει συχνά τον Οκτώβρη.......xm.