Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πετροκότσυφας ή γαλαζοκότσυφας, κάποια πουλιά μπλεδίζουν ανάλογα με την ηλικία και το γένος. Τα έβλεπα συχνά σε βραχώδη μέρη των κυκλάδων. Είχα βαρέσει πριν χρόνια στην Θήβα σε σημείο που έχει βράχια.

Όπως τα είπε ο Μάνος πιο πάνω για σήμερα...Κατά τ' άλλα έπρεπε να έγιναν πολλές συμπτώσεις και το φαινόμενο της πεταλούδας να δούλεψε άψογα για να καταφέρουμε να βγάλουμε την παρακάτω φωτογραφία!!
γειά σας λεβεντιές μου .congrats..congrats..congrats.

Πρωινή βόλτα σήμερα στην Σούρπη. Κατευθείαν για περπάτημα. Φάνηκε να υπάρχουν αρκετά πιασμένα πουλιά, δυστυχώς δεν μπορούσα να τα στριμώξω εύκολα γιατί ήμουν μόνος. Σε μια ώρα κράτησα 6 και 1 χαμένο. Για κακή μου τύχη χτύπησε το τηλέφωνο από ένα φίλο που κλειδώθηκε έξω και γύρισα πίσω να τον βοηθήσω να ανοίξει. Πιστεύω θα έκανα ένα καλό νούμερο αν έμενα κ άλλο. Το λέω επειδή 1 ώρα περπάτημα δεν είναι τίποτα…
Θα ξαναπάω και αύριο.:)

χτύπησε το τηλέφωνο από ένα φίλο που κλειδώθηκε έξω και γύρισα πίσω να τον βοηθήσω να ανοίξει.
Αφου τον βοήθησες να του πεις να βοηθήσει κ εσένα..
Αύριο πεστου να περπατάει από την πάνω μεριά του πυκνου για να σου κατεβάζει όλα τα τσιχλοκοτσυφια κάτω...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αύριο πεστου να περπατάει από την πάνω μεριά του πυκνου για να σου κατεβάζει όλα τα τσιχλοκοτσυφια κάτω...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλή ιδέα. .sarcastic.

Ο καημένος έπαθε μεγάλη νίλα.
Μου λέει έχω ξεχάσει τα κλειδιά από πίσω και τράβηξα την πόρτα. Του λέω δοκίμασε να ανοίξεις με ταυτότητα η με καμιά κάρτα. Δοκιμάζω μου λέει αλλά δεν ανοίγει. Καλά του λέω θα έρθω. Πήγα και τελικά δεν άνοιγε πράγματι. Τι είχε γίνει.. Είχε κλειδώσει απ έξω τελικά πήγε να πάρει να φάει και έχασε τα κλειδιά στον δρόμο και δεν θυμόταν καν ότι είχε κλειδώσει. Αυτός πίστευε ότι τα είχε αφήσει από μέσα. Τέλος πάντων πήδηξα από το δίπλα διαμέρισμα στο μπαλκόνι του και άνοιξα με το δεύτερο ζευγάρι κλειδιά από μέσα…

....ριχνοντας και πετρες στο πυκνο για να σηκωνονται τα πουλια

Καλή ιδέα. .sarcastic.

Τέλος πάντων πήδηξα από το δίπλα διαμέρισμα στο μπαλκόνι του και άνοιξα με το δεύτερο ζευγάρι κλειδιά από μέσα…
Τελικά το HL τα κανει όλα, βρίσκει σκύλους, καβαλάει μπαλκόνια, ανοίγει πόρτες..........congrats. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back