Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οποτε ειπα να μην χαλαστω και γυρισα στο αμαξι εβαλα το cd της Φιλιως στο τερμα :D
κοπανισα και 2 τσιπουρακια για να ζεσταθω .drunk.
και με το παρακατω ασμα απολαυσα τις ομορφιες της υπαιθρου κατι που μου λειπει στην τσιμεντουπολη που ζω
Ωραίος Κωστάρα!!!
Με έφτιαξες πρωί πρωί...

Τρεις τουφεκιες, τρεις τσιχλες για εμενα σημερα, στην πρωινη και αργοπορημενη βολτα μου στα βορεια της Αττικης, κοντα στο Ασπροχωρι. Το meteo
εδινε χιονονερο τις πρωινες ωρες, στις 08.30 που εφθασα εκει η θερμοκρασια ηταν 1 βαθμος και παγετος (ετσι εδειχνε το αυτοκινητο). Νοτιας και
απολυτη ησυχια, δεν πετουσε τιποτα. Σε ενα μικρο περπατητο δεν συναντησα τιποτα, σταματησα να πιω μια γουλια καφε. Σποραδικες τουφεκιες
εδειχναν την υπαρξη συναδελφων και την ανυπαρξια θηραματων. Ενα ζευγαρι τσιχλες τουφεκισμενες φανηκαν ξαφνικα, δεν ημουν σιγουρος εαν επρεπε
να τουφεκισω λογω της πορειας τους, τελικα τουφεκισα (λαθος μου) και πηρα την μια, που ομως επεσε σε περιφραγμενο. Φυσιγγι Sipe,
ομορφη τουφεκια αλλα και λυπη. Λαθος μου μεγαλο. Αργοτερα, ακριβως στις 10.00 ενα κιτρινο ελικοπτερο εκανε τις βολτες του απο επανω μας,
ενα ζευγαρι σηκωθηκε απο τα πυκνα, πηρα την μια, η αλλη απομακρυνθηκε, ηξερα οτι θα γυρισει, γυρισε και την πηρα και αυτη. Αυτη την φορα
ειχα βαλει τα Lambro sporting 28gr που μου αρεσουν πολυ. Στις 10 και κατι ο καιρος ηταν ιδανικος για κυνηγι αλλα δεν υπηρχε τιποτα.
Ηπια τον υπολοιπο καφε και πηρα τον δρομο της επιστροφης σκεπτομενος την τσιχλα που τοσο "χαζα" τουφεκισα.

Την καλησπέρα μου σε όλους.
Μια γεμάτη μέρα σήμερα σε ένα μέρος στην Χαλκιδική πολύ κοντά στην Θεσσαλονίκη.
Αρκετά πουλιά στην περιοχή και κάποια από αυτά με την βοήθεια συναδέλφων ανέμιζαν στα καρτέρια.
Πήρα 10 πουλιά αλλά τα δύο τα έχασα τραυματισμένα στα πυκνά.
Νωρίς το πρωί είχα σοβαρό πρόβλημα με τα φυσίγγια σε σημείο να μου χαλάσει την διάθεση.
Τραυματισμένα,ξεπουπουλιάσματα,και αυτά που έπαιρνα στο χέρι ζωντανά με πολύ αίμα.
Τι Euromix έβαλα,τι τα Tordo 30, τι Navaro 30...όλα είχαν θέμα.
Την κατάσταση λίγο την έσωσαν τα Lambro Sporting No8 που όσο πάει τα συμπαθώ περισσότερο.
Το ευχαριστήθηκα πάντως γιατί έριξα αρκετά φυσίγγια που είχα καιρό για να πω την αλήθεια.

Νωρίς το πρωί είχα σοβαρό πρόβλημα με τα φυσίγγια σε σημείο να μου χαλάσει την διάθεση.
Τραυματισμένα,ξεπουπουλιάσματα,και αυτά που έπαιρνα στο χέρι ζωντανά με πολύ αίμα.

Γιωργο, πολυ υγρασια, πολυ κρυο η και τα δυο μαζι?

Αρκετά πουλιά στην περιοχή και κάποια από αυτά με την βοήθεια συναδέλφων ανέμιζαν στα καρτέρια.
Την κατάσταση λίγο την έσωσαν τα Lambro Sporting No8 που όσο πάει τα συμπαθώ περισσότερο.
Το ευχαριστήθηκα πάντως γιατί έριξα αρκετά φυσίγγια που είχα καιρό για να πω την αλήθεια.

Mπραβο Γιωργο,ομορφιές βλέπω..Ο ρώσος το πέρασε το τεστ?.well done.

Mπραβο Γιωργο,ομορφιές βλέπω..Ο ρώσος το πέρασε το τεστ?.well done.
Το πέρασε από την πρώτη φορά που το κυνήγησα Τάσο..cool. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το όπλο.;)
ΜΒ classic δεν ειχες μαζι σου?
Αυτό σκέφτηκα σήμερα Παύλο.Πιστεύω αν είχα μαζί το MB δεν θα είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Βλακεία μου και είχα ένα κουτί στο σπίτι αλλά είπα να το κρατήσω για τις τσαρτσάρες....hit.

Το πέρασε από την πρώτη φορά που το κυνήγησα Τάσο..cool. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το όπλο.;)

Αυτό σκέφτηκα σήμερα Παύλο.Πιστεύω αν είχα μαζί το MB δεν θα είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Βλακεία μου και είχα ένα κουτί στο σπίτι αλλά είπα να το κρατήσω για τις τσαρτσάρες....hit.
Γιωργο τι τσοκ είχες? Πιστεύω 1-3 θα ήταν ιδανικό αφού μιλάμε για βολές καρτεριου κ θέμα με τα φυσίγγια..

Καλημερα μαγκες! Λεπτομερειες αργοτερα..
.well done.Μπράβο Βασιλάκο!!!
Μια χαρά ψησταριά βγήκε...
Ατυχία σήμερα όσο δεν πάει. .kkk.
Φεύγω από την δουλειά και κατευθύνομαι σφαίρα προς τα κυνηγοτόπια πριν την Λαμία.
Το κρύο απλά τσουχτερό, 8 το πρωί είχε -5,5

Φτάνω στο μέρος και τα βλέπω όλα στρωμένα. Φτου λέω την πάτησα. Ξαφνικά όπως καθόμουν στο αμάξι, έβλεπα να παίζουν μπροστά τσίχλες και κοτσύφια. Κατέβηκα και άκουγα να γίνεται πόλεμος από το τουφεκίδι.

Παίρνω τηλέφωνο το δασαρχείο να ρωτήσω αν επιτρέπεται και μου είπε πως έχει βγει επίσημη ανακοίνωση πως σε εκείνη την περιοχή το κυνήγι απαγορεύεται μέχρι να λιώσει το χιόνι. Τους λέω εδώ ρε παιδιά γίνεται πόλεμος. Μου απάντησαν πλαγίως ότι κυνηγάω αν θέλω με δική μου ευθύνη..smashfrak.

Έτσι σηκώθηκα και έφυγα και πήγα σε κάτι ρεματιές μετά τον Αλμυρό.
Τα πουλιά ελάχιστα, τουφέκισα 5 κράτησα τα 4. Δυστυχώς όμως μόνο με ένα από αυτά στο χέρι και τα 3 μέσα στα πυκνά..kkk.

ΕΛΕΟΣ σήμερα!!!!! :(
Δυστυχώς έτσι είναι βρε Κώστα, η λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο...

Τρεις τουφεκιες, τρεις τσιχλες για εμενα σημερα, στην πρωινη και αργοπορημενη βολτα μου στα βορεια της Αττικης, κοντα στο Ασπροχωρι. Το meteo
εδινε χιονονερο τις πρωινες ωρες, στις 08.30 που εφθασα εκει η θερμοκρασια ηταν 1 βαθμος και παγετος (ετσι εδειχνε το αυτοκινητο). Νοτιας και
απολυτη ησυχια, δεν πετουσε τιποτα. Σε ενα μικρο περπατητο δεν συναντησα τιποτα, σταματησα να πιω μια γουλια καφε. Σποραδικες τουφεκιες
εδειχναν την υπαρξη συναδελφων και την ανυπαρξια θηραματων. Ενα ζευγαρι τσιχλες τουφεκισμενες φανηκαν ξαφνικα, δεν ημουν σιγουρος εαν επρεπε
να τουφεκισω λογω της πορειας τους, τελικα τουφεκισα (λαθος μου) και πηρα την μια, που ομως επεσε σε περιφραγμενο. Φυσιγγι Sipe,
ομορφη τουφεκια αλλα και λυπη. Λαθος μου μεγαλο. Αργοτερα, ακριβως στις 10.00 ενα κιτρινο ελικοπτερο εκανε τις βολτες του απο επανω μας,
ενα ζευγαρι σηκωθηκε απο τα πυκνα, πηρα την μια, η αλλη απομακρυνθηκε, ηξερα οτι θα γυρισει, γυρισε και την πηρα και αυτη. Αυτη την φορα
ειχα βαλει τα Lambro sporting 28gr που μου αρεσουν πολυ. Στις 10 και κατι ο καιρος ηταν ιδανικος για κυνηγι αλλα δεν υπηρχε τιποτα.
Ηπια τον υπολοιπο καφε και πηρα τον δρομο της επιστροφης σκεπτομενος την τσιχλα που τοσο "χαζα" τουφεκισα.
Χάνονται και πουλιά Σταύρο τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι...
Παντως με τέτοιο καιρό και να μην έχει πουλιά...μαυρα μαντάτα...

Ωραίος Γιώργο!!!
Σε βλέπω κόλλησες με το δικαννάκι....well done.

Καλησπερα πριν λιγο γυρισα απο απογευματινο καρτερι αρκετα πουλια αλλα μετα τις 5 μολις αρχισε να σουρουπωνει οποτε δυσκολες ντουφεκιες. Δυο ειμαστε 11 στο χερι και 7 αγνοουνται στα βατωμενα για τι το μερος δεν ειναι και το καλυτερο απο βατα. Δεν κυνηγας ετσι αν δεν ντουφεκας την ημερα....

Status
Not open for further replies.
Back