ΑργησεςΜε ομελέτα θα γίνουν λουκούμι!!!!!!!!!!!

ΑργησεςΜε ομελέτα θα γίνουν λουκούμι!!!!!!!!!!!
Με διάφορα η καλύτερη χρονιά στην τσίχλα. Και άλλες χρονιές υπάρχουν μέρες που έχω κάνει καλά κυνήγια,αλλά ποτέ με την διάρκεια του '16. Καλά μπασιματα και κυρίως είχε κάνει χειμώνα .Απιστευτη χρονια! Θα ξαναδουμε? Καθε χρονο ελπιζω και λιγοτερο ...
Επιστρέφουν αλλά τις επόμενες μέρες θα ξανακατεβουν στα χαμηλά. Τα βουνά μας θα θαφτουν απο χιόνι.Έχουν καταλάβει τον καιρό που έρχεται η επιστρέφουν. .Και εδώ στον κήπο εμφανίστηκαν κοτσύφια σήμερα.
εχετε γινει πολυ αποτελεσματικοι, με τσοκ, κωνους και αυλους , και οι τσιχλες φροντιζουν να εχουν τα ματια τους . . . τέσσεραΤο είδατε αυτό? Το ανέβασε ο κουινελης στο καταφύγιο των κυνηγών! Γίνονται αυτά?
Μου μυρίζει photoshopΤο είδατε αυτό? Το ανέβασε ο κουινελης στο καταφύγιο των κυνηγών! Γίνονται αυτά?
Εκτός από κόμμα....λέω να φτιάξουμε και ποδοσφαιρική ομάδα...με σήμα την Δικέφαλη Τσίχλα!Όλα πιθανά είναι.. υπάρχουν και περιπτωσεις δικεφαλων φιδιών...
Αγρότης βιολόγος και κωλοφαρδος αφού βρίσκει συνέχεια δικεφαλα πουλια......![]()
Δικέφαλη Τσίχλα Στην Ηλεία!
Απίστευτο!
Σε ορεινή περιοχή του νομού Ηλείας βρέθηκε μία νεκρή δικέφαλη... τσίχλα.
Συγκεκριμένα, αγρότης από την περιοχή του Καλλικώμου, εντόπισε το σπάνιο αυτό είδος. Για τον ίδιο, όπως αναφέρει, δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν έχει συνατήσει και πάλι κάτι παρόμοιο.
Μόνο οι επιστήμονες μπορούν να δώσουν μια σαφή απάντηση για το συγκεκριμένο εύρημα. Πάντως ο αγρότης, επισήμανε πως τέτοιες παραμορφώσεις, συνήθως συντελούν σε πρόωρο θάνατο.
Το θέμα είναι τι προκαλεί τέτοια φαινόμενα τερατογέννεσης σε πτηνά...
Πηγές: patrinews.com - ilialive.gr
Εμένα πάντως μαϊμουδιά μου μοιάζει...Αγρότης βιολόγος και κωλοφαρδος αφού βρίσκει συνέχεια δικεφαλα πουλια......
Ως προς την δικεφαλη τσιχλα μπορεί να είναι αληθινο. Πολλές φορές σε πολλά είδη εμφανίζεται αυτή η ανωμαλία και το έχουμε δει πολλές φορές σε ειδήσεις κτλ.. Ο αγρότης πρέπει να είναι η μαϊμού της υποθέσεως. Αν δεν κάνω λαθος εδώ γράφτηκε από κάποιο συνάδελφο ότι ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες είχε και ένα ιταλικό site. Αν όντως είναι αληθινό είναι πολύ εντυπωσιακό πως ένα τέτοιο πουλί κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να βγάλει και την δοκιμασία της αποδημίας.Εμένα πάντως μαϊμουδιά μου μοιάζει...
Ναι Δημήτρη, κι εγώ για τον αγρότη λέω μαϊμουδιά. Και 2 φορές κιόλας....πιο πιθανό πρέπει να είναι να πιάσεις το τζόκερ...Ως προς την δικεφαλη τσιχλα μπορεί να είναι αληθινο. Πολλές φορές σε πολλά είδη εμφανίζεται αυτή η ανωμαλία και το έχουμε δει πολλές φορές σε ειδήσεις κτλ.. Ο αγρότης πρέπει να είναι η μαϊμού της υποθέσεως. Αν δεν κάνω λαθος εδώ γράφτηκε από κάποιο συνάδελφο ότι ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες είχε και ένα ιταλικό site. Αν όντως είναι αληθινό είναι πολύ εντυπωσιακό πως ένα τέτοιο πουλί κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να βγάλει και την δοκιμασία της αποδημίας.