Γιατι ρε?Ο Κερβερος ειχε 3!!Εμένα πάντως μαϊμουδιά μου μοιάζει...
Αυτό να μου πεις........Συμβαίνει και στους ανθρώπους καμιά φορά...: www.youtube.com/watch?v=xf-2NaK6TxU
Βρε μπάς και είχε κάνει το ...εμβόλιο ;;;; Ειτε εδω είτε κάπου πιο βόρεια ????![]()
Δικέφαλη Τσίχλα Στην Ηλεία!
Απίστευτο!
Σε ορεινή περιοχή του νομού Ηλείας βρέθηκε μία νεκρή δικέφαλη... τσίχλα.
Συγκεκριμένα, αγρότης από την περιοχή του Καλλικώμου, εντόπισε το σπάνιο αυτό είδος. Για τον ίδιο, όπως αναφέρει, δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν έχει συνατήσει και πάλι κάτι παρόμοιο.
Μόνο οι επιστήμονες μπορούν να δώσουν μια σαφή απάντηση για το συγκεκριμένο εύρημα. Πάντως ο αγρότης, επισήμανε πως τέτοιες παραμορφώσεις, συνήθως συντελούν σε πρόωρο θάνατο.
Το θέμα είναι τι προκαλεί τέτοια φαινόμενα τερατογέννεσης σε πτηνά...
Πηγές: patrinews.com - ilialive.gr
Σωστά ! ... Και η Λερναία ύδρα είχε 9 !!!!Γιατι ρε?Ο Κερβερος ειχε 3!!
πρέπει να υπάρχει ένα θρυλικό καρτέρι εκεί, έχω δει στο youtube ένα βίντεο του xhunter. Αν λέμε το ίδιο μέρος, πράγματι θα είναι πολύ απογοητευτικό που το έχασες φέτος ..τέτοια μέρα ήμουν στα Γιάννενα για κοτσύφια
Ξεχνατε οτι και οι αντρες δυο εχουμε!Σωστά ! ... Και η Λερναία ύδρα είχε 9 !!!!![]()
Πήρες ξύλο ;Προηγουμένως βγήκα να πάρω ξύλο και άκουσα 3-4 πιτσιλωτές..
Μπορεί και να τους το πεταξε....Πήρες ξύλο ;
Πέτα τους το κούτσουρο ρε.Προηγουμένως βγήκα να πάρω ξύλο και άκουσα 3-4 πιτσιλωτές..
Σε χωριό μένεις; Γιατί δεν πας τότε για ... χόρτα; Και όπως μαζεύεις χορταράκια, μπορεί να βρεις και καμια δεντρότσιχλα που ... έπεσε.Πριν λίγο ένα κοπάδι 15-20 δεντροτσιχλες πέρασε μέσα στο χωριο!!! Τα νεύρα μου.....