Βάλτες,βάλτες......ρε παιδες πρωχτες ανοιξα τον καταψυχτη για κατι κρεατα και βρηκα 3 4 σακουλακια καμια 30αρια τσιχλονια απο περυσι καθαρισμενες,,λετε να χασανε την γευσητουςαλλιως να της βαλω στη σχαρα να της γουσταροοοο
![]()
Ξεπαγωστες και κανε ένα μίγμα από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη. Βαλτες εκεί μεσα και αστες στο ψυγείο ένα δίωρο και μετά κοπανατες στο κάρβουνο. Μια χαρά θα ειναι!ρε παιδες πρωχτες ανοιξα τον καταψυχτη για κατι κρεατα και βρηκα 3 4 σακουλακια καμια 30αρια τσιχλονια απο περυσι καθαρισμενες,,λετε να χασανε την γευσητουςαλλιως να της βαλω στη σχαρα να της γουσταροοοο
![]()
Σταμάτα ρε μας τρέξανε τα σάλιαΞεπαγωστες και κανε ένα μίγμα από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη. Βαλτες εκεί μεσα και αστες στο ψυγείο ένα δίωρο και μετά κοπανατες στο κάρβουνο. Μια χαρά θα ειναι!
Η πιο κλασική και καλύτερη συνταγή για τσίχλες στο κάρβουνο! Έτσι τος έχω φάει πολλές φορές.Ξεπαγωστες και κανε ένα μίγμα από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη. Βαλτες εκεί μεσα και αστες στο ψυγείο ένα δίωρο και μετά κοπανατες στο κάρβουνο. Μια χαρά θα ειναι!
Τι red bull και φουτσες μπλε;;;;; Πες ότι με αφήνουν αύριο , με ένα καφέ και νερό ξεκινάω την αυγη και σταματάω το σούρουπο λέμε! Και το κάνω και μια εβδομάδα σερι. Αλλά δυστυχώς δεν το βλεπω....Σιγα μην θελουμε και red bull ετσι που ειμαστε τωρα..![]()
Αυτό είναι βάσανο ρε φίλε.Οπτικό απογευματινό καρτέρι 2 μέρες τώρα το ίδιο σκηνικό. Μέχρι τις 5:30 νεκρά φύση και μετά μέχρι τις 5:45 κορδόνι απάνω σου γεμίζει ο ουρανός και πάνε να σου βγάλουν τα μάτια. Σχεδόν κολλητά περνά πάντα και μια μπεκάτσα. Και να ανοίξει το κυνήγι τις ώρες που περνάνε και όπως περνάνε μόνο καντήλια θα ρίχνουμε...
Γιατί εμένα τι κανανε;;;;;Σταμάτα ρε μας τρέξανε τα σάλια
Το λατρευο αυτο το σκηνηκο μου αρεση πολυ ετσι.....Οπτικό απογευματινό καρτέρι 2 μέρες τώρα το ίδιο σκηνικό. Μέχρι τις 5:30 νεκρά φύση και μετά μέχρι τις 5:45 κορδόνι απάνω σου γεμίζει ο ουρανός και πάνε να σου βγάλουν τα μάτια. Σχεδόν κολλητά περνά πάντα και μια μπεκάτσα. Και να ανοίξει το κυνήγι τις ώρες που περνάνε και όπως περνάνε μόνο καντήλια θα ρίχνουμε...
5 αστρα και διασπορας 10 νουμερο. και μπουκα φωτια...Το λατρευο αυτο το σκηνηκο μου αρεση πολυ ετσι.....
Αυτο ειναι εκτελεστικο αποστασμα.είδα μία παρέα από 7 άτομα με τα όπλα τους
να κάνουν περπατητό σαν να μην τρέχει τίποτα.
Συνάδελφοι μου είναι και μου κλέβουν την πελατεία!Αυτο ειναι εκτελεστικο αποστασμα.
Εδώ εμείς 3 πάμε περπατητο και λέμε πολλοί είμαστε!!! 7 ατομα είναι και λιγάκι επικίνδυνο νομιζω.Αυτο ειναι εκτελεστικο αποστασμα.
Ασε που παρέα τόσων ατόμων σε περπατητο είναι κ επικίνδυνο.. Αντε να ξέρεις που βρίσκονται οι άλλοι 6 ακόμα κ αν φοράνε πορτοκαλι..Συνάδελφοι μου είναι και μου κλέβουν την πελατεία!
Μεγαλώνουν το πουλάκι τους με μη επεμβατικές μεθόδους!!!
Μια καραμπίνα και βουρρρρρ
Ωρε μαζί γράψαμε.. Πιάσε κόκκινο..Εδώ εμείς 3 πάμε περπατητο και λέμε πολλοί είμαστε!!! 7 ατομα είναι και λιγάκι επικίνδυνο νομιζω.
Μετα λεμε για τους Ιταλους,τελοσπαντων...Εδώ εμείς 3 πάμε περπατητο και λέμε πολλοί είμαστε!!! 7 ατομα είναι και λιγάκι επικίνδυνο νομιζω.