Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε παιδες πρωχτες ανοιξα τον καταψυχτη για κατι κρεατα και βρηκα 3 4 σακουλακια καμια 30αρια τσιχλονια απο περυσι καθαρισμενες,,λετε να χασανε την γευσητους.think.αλλιως να της βαλω στη σχαρα να της γουσταροοοο;);)
Βάλτες,βάλτες......

ρε παιδες πρωχτες ανοιξα τον καταψυχτη για κατι κρεατα και βρηκα 3 4 σακουλακια καμια 30αρια τσιχλονια απο περυσι καθαρισμενες,,λετε να χασανε την γευσητους.think.αλλιως να της βαλω στη σχαρα να της γουσταροοοο;);)
Ξεπαγωστες και κανε ένα μίγμα από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη. Βαλτες εκεί μεσα και αστες στο ψυγείο ένα δίωρο και μετά κοπανατες στο κάρβουνο. Μια χαρά θα ειναι!

Ξεπαγωστες και κανε ένα μίγμα από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ρίγανη. Βαλτες εκεί μεσα και αστες στο ψυγείο ένα δίωρο και μετά κοπανατες στο κάρβουνο. Μια χαρά θα ειναι!
Σταμάτα ρε μας τρέξανε τα σάλια

Οπτικό απογευματινό καρτέρι 2 μέρες τώρα το ίδιο σκηνικό. Μέχρι τις 5:30 νεκρά φύση και μετά μέχρι τις 5:45 κορδόνι απάνω σου γεμίζει ο ουρανός και πάνε να σου βγάλουν τα μάτια. Σχεδόν κολλητά περνά πάντα και μια μπεκάτσα. Και να ανοίξει το κυνήγι τις ώρες που περνάνε και όπως περνάνε μόνο καντήλια θα ρίχνουμε...

Η πιο κλασική και καλύτερη συνταγή για τσίχλες στο κάρβουνο! Έτσι τος έχω φάει πολλές φορές.

Σιγα μην θελουμε και red bull ετσι που ειμαστε τωρα.. .my man.
Τι red bull και φουτσες μπλε;;;;; Πες ότι με αφήνουν αύριο , με ένα καφέ και νερό ξεκινάω την αυγη και σταματάω το σούρουπο λέμε! Και το κάνω και μια εβδομάδα σερι. Αλλά δυστυχώς δεν το βλεπω....

Οπτικό απογευματινό καρτέρι 2 μέρες τώρα το ίδιο σκηνικό. Μέχρι τις 5:30 νεκρά φύση και μετά μέχρι τις 5:45 κορδόνι απάνω σου γεμίζει ο ουρανός και πάνε να σου βγάλουν τα μάτια. Σχεδόν κολλητά περνά πάντα και μια μπεκάτσα. Και να ανοίξει το κυνήγι τις ώρες που περνάνε και όπως περνάνε μόνο καντήλια θα ρίχνουμε...
Αυτό είναι βάσανο ρε φίλε.

Το λατρευο αυτο το σκηνηκο μου αρεση πολυ ετσι.....

20201220_tsix.jpg

χθες βγήκαμε για "ξεμούδιασμα" καμιά ωρίτσα .

πέρυσι , που όπως θυμόμαστε όλοι ήταν μία κακή χρονιά , στο ρεματάκι που κοιτάει η Βίρνα ( και ο γιόκας μου ) γινόταν ο κακός χαμός από πουλιά και το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσες να τα καλλιάσεις γιατί πεταγόντουσαν πολύ μακρυά.

Φέτος σηκωθήκαν 6 πουλιά σε μία ώρα περπάτημα. Κάτι λέει αυτό δεν νομίζετε ???

Το δε "κερασάκι" στην τούρτα ήταν , ότι γυρνώντας πίσω με το αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο στην άσφαλτο , περίπου 10 λεπτά από μεγάλο χωριό , είδα μία παρέα από 7 άτομα με τα όπλα τους και τα σκυλιά τους κανονικότατα να κάνουν περπατητό σαν να μην τρέχει τίποτα.

Από την μιά τους ζήλεψα να πω την μαύρη αλήθεια , από την άλλη δεν ήξερα τι να πω στον γιό μου που με ρώτησε ,

- Πατέρα , αυτοί γιατί κυνηγάνε ?

Συνάδελφοι μου είναι και μου κλέβουν την πελατεία!
Μεγαλώνουν το πουλάκι τους με μη επεμβατικές μεθόδους!!!
Μια καραμπίνα και βουρρρρρ
Ασε που παρέα τόσων ατόμων σε περπατητο είναι κ επικίνδυνο.. Αντε να ξέρεις που βρίσκονται οι άλλοι 6 ακόμα κ αν φοράνε πορτοκαλι..
Και πολλες φορες είναι γλυκιά η σκανδάλη κ ο κίνδυνος ξεχνιεται..
Να μου λείπει........

Status
Not open for further replies.
Back