Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και μετά για απογευματινό ... .banana. Και μετά για διανυκτέρευση στο μπαρ που δουλεύει ο Κώστας και μετά κατευθείαν για πρωινό και μετά θα μας βάλουν κάναν ορό ... .sarcastic.

Αν ειναι ετσι, ερχομαι και εγω! .bike

Και μετά για απογευματινό ... .banana. Και μετά για διανυκτέρευση στο μπαρ που δουλεύει ο Κώστας και μετά κατευθείαν για πρωινό και μετά θα μας βάλουν κάναν ορό ... .sarcastic.
Τι ωραία που τα λες ......

Εσύ απορώ τι κάνεις εκεί πάνω, είσαι μια ώρα από τον ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και όλο με κάτι ορτύκια ασχολείσαι ... .sarcastic.

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ειναι 15 λεπτα απο το σπιτι μου. Και γ@μω τις ταβερνες! .sarcastic.
Γιωργο περα απο την πλακα στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (Δελτα) δεν εχω παει ποτε και θα ηθελα πολυ να παω αλλα δεν γνωριζω τιποτα απο το μερος. Μακαρι να τυχει να παω καποια στιγμη...

ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΦΥΓΑΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΜΠΕΚΑΤΣΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ ΚΑΡΤΕΡΙ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ειναι 15 λεπτα απο το σπιτι μου. Και γ@μω τις ταβερνες! .sarcastic.
Γιωργο περα απο την πλακα στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (Δελτα) δεν εχω παει ποτε και θα ηθελα πολυ να παω αλλα δεν γνωριζω τιποτα απο το μερος. Μακαρι να τυχει να παω καποια στιγμη...
Θέλεις να πας μαζί μου στον παράδεισο ; .sarcastic..sarcastic.

ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση μεγάλη εντύπωση μου κάνει. Να μην έχεις βρει έναν, έστω από Κομοτηνή, να πηγαίνετε. Φίλε ένα σου λέω, μπορεί να είναι και καλύτερα έτσι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν ζούσα από Θεσσαλονίκη και πάνω, θα είχα κάψει φλάντζα. Κάθε ΣΚ θα ήμουν μέσα, έστω και με δάνεια :D. Σαν κάτι τελειωμένους τζογαδόρους....badboys. Πάρε το φιλαράκι σου και έναν χάρτη με τα απαγορευμένα και τραβάτε, δειλά-δειλά θα δείτε και άλλους και θα τα μάθετε τα κόλπα. Δεν είναι ανάγκη να μπλέξετε με βάρκες και καλύβες, αν και αυτό είναι η πεμπτουσία του Δ, πολλές φορές έξω έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να μπαίνουν και οι χήνες :)

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση μεγάλη εντύπωση μου κάνει. Να μην έχεις βρει έναν, έστω από Κομοτηνή, να πηγαίνετε. Φίλε ένα σου λέω, μπορεί να είναι και καλύτερα έτσι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν ζούσα από Θεσσαλονίκη και πάνω, θα είχα κάψει φλάντζα. Κάθε ΣΚ θα ήμουν μέσα, έστω και με δάνεια :D. Σαν κάτι τελειωμένους τζογαδόρους....badboys. Πάρε το φιλαράκι σου και έναν χάρτη με τα απαγορευμένα και τραβάτε, δειλά-δειλά θα δείτε και άλλους και θα τα μάθετε τα κόλπα. Δεν είναι ανάγκη να μπλέξετε με βάρκες και καλύβες, αν και αυτό είναι η πεμπτουσία του Δ, πολλές φορές έξω έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να μπαίνουν και οι χήνες :)

Γιωργο μου εχουν προτεινει κατα καιρους να παω σε καλυβες αλλα δεν ηθελα να διανυκτερευσω λογω των παιδιων που ηταν μωρα κτλ ουτε ομως ηθελα να παω να κυνηγησω και να φυγω... Τωρα δεν γνωριζω καποιους που ακομη να πηγαινουν... Παντως υπαρχει παντα η σκεψη να παω

Σε γνωστό κυνηγομαγαζο της Αττικής μόλις τώρα είχαμε παρουσίαση συσκευής αναπαραγωγής ήχων.........Τι να πει κανείς :mad::mad: να τους πλακώσεις σε τίποτα κλωτσιές αγοραστή και πωλητή να βρεις και τον μπελά σου μετά.... Δεν υπάρχει φιλότιμο :( και μετά ήθελε και φυσιγγια για λαγό ο κυνηγαρας και ούτε που ήξερε τι ήθελε κατά τα άλλα κυνηγάει και λαγό :( Ρε ούστ λαμογια τέτοιους δεν θέλουμε στην κυνηγετικη οικογένεια... Σόρυ έχω γίνει μπαρουτι :mad:

Πολυ καλη ιδεα γιατι ψαχνομαστε για ενα κυνηγετικο ταξιδι

.sarcastic..sarcastic.Ερχομαστεεεεε

Κ γω μέσα!!!

κι εγώ μέσα και μετά στην ταβέρνα του Κατσαμπέκη στη Σούρπη
να χιονίσει πρώτα όμως για ν αξίζει τον κόπο

Αν ειναι ετσι, ερχομαι και εγω! .bike

Σας περιμένω παιδιά, με μεγάλη μου χαρά να κυνηγήσουμε να φάμε και να πιούμε. :)

Αναμένουμε τα χιόνια στα βουνά. ;)

Σε γνωστό κυνηγομαγαζο της Αττικής μόλις τώρα είχαμε παρουσίαση συσκευής αναπαραγωγής ήχων.........Τι να πει κανείς :mad::mad: να τους πλακώσεις σε τίποτα κλωτσιές αγοραστή και πωλητή να βρεις και τον μπελά σου μετά.... Δεν υπάρχει φιλότιμο :( και μετά ήθελε και φυσιγγια για λαγό ο κυνηγαρας και ούτε που ήξερε τι ήθελε κατά τα άλλα κυνηγάει και λαγό :( Ρε ούστ λαμογια τέτοιους δεν θέλουμε στην κυνηγετικη οικογένεια... Σόρυ έχω γίνει μπαρουτι :mad:

Υπαρχει μεγαλη νομικη τρυπα γιαυτο και εχουμε αυτα τα παρατραγουδα.

1. Η απαγορευση ηχομιμιτικων στο κυνηγι
2. Η μη απαγορευση τους για φυσιολατρες
3. Η μη απαγορευση εμποριας τους

δεν μπορουν να συνυπαρχουν αν δεν κατοχυρωθει νομικα οτι εμπορια απο κυνηγετικα μαγαζια απαγορευεται. Ο μονος τροπος για να μπορουν οι φυσιολατρες να προσελκυουν τα πουλια που επιθυμουν χωρις να υπαρχουν υπονοιες για χρηση απο κοντινα τους προσωπα στο κυνηγι ειναι το φακελωμα τους και αγορες τετοιων συσκευων μονο online με χρηση πιστωτικης. Κατα τα αλλα αρχιζω να πιστευω οτι οι νομικες τρυπες ειναι ηθελημενες εξυπηρετουντας εμπορικους και μη σκοπους.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΡΗΣΗ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΗΧΟΜΙΜΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΤΗΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΕΝΑ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Status
Not open for further replies.
Back