ναι εξωτερικα..εξωτερικά;;;;;;
ναι εξωτερικα..εξωτερικά;;;;;;
όπως γράφει κι ο Γιάννης παραπάνω υπάρχουν στον Καλκαντζάκο η μπορείς να τα παραγγείλεις από μαγαζί κυνηγετικών που ψωνίζεις μέσω ΔΟΡΚΑΣναι εξωτερικα..
ναι Γιώργη τσίχλες κυνηγώ το περισσότερο αλλά και στα περιστέρια(άγρια)τρυγόνια,καρακάξες μ εχει ικανοποιήσειναι ειναι το original της breda ..για τσιχλες το χεις?
καλή η gemini στα τσοκ δεν νομίζω να υστερείοκ θα το κοιταξω αλλα αυτο που σου έδειξα κάνει 24 ευρω αλλα ειναι εταιρεία gemini
Το 4* της Breda είναι πολύ επιτυχημένο τσοκ, ίσως αξίζει τη διαφορά.καλή η gemini στα τσοκ δεν νομίζω να υστερεί
εγώ πήρα αυτό με 36 ευρώ γιατί εχει τις εγκοπές στην βάση του και μου άρεσε καλύτερα οπτικά από παραξενιά και μόνο![]()
Κάτω απ΄τα 25 μέτρα άσε τα 5* και πήγαινε σε 28 γρ. Νο 9.Με πέντε άστρα, 8άρια και 28 γραμμάρια έχω αρκετά τραυματισμένα. Να πάω στα τέσσερα, στα 9άρια ή στα 31; ή όλα μαζι;
Γιωργο, παρε ενα τηλ τον Παπατσαρουχα (Ηφαιστος) να σου στειλει ενα τσοκ απο αυτα που κατασκευαζει αυτος με την ονομασια Hypper και δεν θα χασεις... Εχω δει να μεταμορφονουν εντελως την καννη...καλησπερα παιδια..που μπορω να βρω τσοκακια breda...?
Και καλα θα κανετε!Λέω αύριο να "κατηφορίσω" με ένα φίλο μου για περπάτημα, τα θέλει ο κώλος μας μου φαίνεται… αλλά τι να κάνουμε…![]()
Θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να μου μάθεις τα κόλπα.Σήμερα μερικοί πιάσανε τα όρια χωρίς ...να πάνε βόρεια.
http://s4.postimg.org/ig1e8tocd/2015_12_10_15_22_05.png
Τον αλεπουδιάρη να παρεις.Αυτός ειναι στην οπισθοφωτογραφία.Θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να μου μάθεις τα κόλπα.![]()
Γιαυτό οι Χιωτες πάνε δύο δύοΕίδα αρκετά πουλιά, απλά μου φεύγουν τα περισσότερα απο την άλλη.
Πολλα μπραβο!!νομο αττικης αυτα?Σήμερα μερικοί πιάσανε τα όρια χωρίς ...να πάνε βόρεια.
![]()